Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 20:17)
Paprasciau galima  g.gif

Galima,tai pirmas atvejis jo praktikoje toks smile.gif
siaip as jo, matuoju blush2.gif nes man paprasciausiai tai buvo jau daugiau ne grozio o sveikatos operacija, kaip ir extari smile.gif kaip ir dijai, tai buvo butina smile.gif Jei man butu pasake, kad mano raumenys prasiskyre vos kokias 4cm as tikrai nebuciau dariusi op smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 14, 21:19)
Jei man butu pasake, kad mano raumenys prasiskyre vos kokias 4cm as tikrai nebuciau dariusi op smile.gif

Oj, tik nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Nu man tai grozis buvo pirmoj vietoj nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 02 14, 21:34)
Nu man tai grozis buvo pirmoj vietoj  nail.gif

drinks_cheers.gif , kaip ir visom, manau smile.gif. Tik po op prasideda lia lia lia topolia biggrin.gif
Atsakyti
Na na, idomu kiek kazi ten pas Extra prasiskyre buvo g.gif Pas mane vaizdelis panasus, pilvas gal net labiau issokes. Aisku domina galutinis rezultatas, zinosiu ko tiketis galiu bigsmile.gif , tik baisiai nenoriu tinklo schmoll.gif
Nagi Extra, duok kokia zinele tongue.gif

Beje man operacija irgi labiau reikalinga del sveikatos, kad isvengti isvarzu. Bet grozis man irgi svarbu, del estetinio vaizdo labai stengiuosi, maskuoju kaip imanoma ir laukiu nesulaukiu, kada atrodysiu kaip senais gerais laikais ax.gif
Atsakyti
as tai del grozio dariausi.
Papildyta:
ale vot pati kenkiu tam groziui. vyras nutrenke rafaelo, sokoladu ir torto, o pats i varzybas isdume. jei nebutu pasveikines inkst buciau pradejus... tai ir valgau vat viena ta torta. gerai, kad ryt pas masaziste, sakysiu, kad maigytu tol, kol puse torto nebeliks.
Atsakyti
As irgi prisikirtau ko tik imanoma biggrin.gif , bet pas mane neuzsilaiko ilgai, tai nepergyvenu, o galetu ir pasilikt koks kg tongue.gif , nesupykciu...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 22:25)
Oj, tik nereikia  biggrin.gif

bet tikrai, ir ne lial lia lia cia smile.gif Pvz tavo vietoj, jei atvirai, as niekada nebuciau dariusi op blush2.gif manes K pamates pirma karta snekejo stilium tau jokios op nereikia. tik kai pamate pilva galva pakraipe... as mokedavau maskuoti viska puikiai,ir dbr niekas nesupranta kad as kazka pasidariusi, nes as kaip visada smile.gif niekas niekada nematydavo mano pilvo, netgi vyras smile.gif bet kai pasake, kad man pilvo isvarza gresianti, kad raumenys virs 10cm prasiskyre, tai ir nebeliko klausimu.
Gal extra nepyks, kad jumi informuoju, pries op sake, kad 12cm jai, bet op metu pasirodo daug daugiau buvo. Siules sake trim aukstais smile.gif tinklo nedejo smile.gif daug ten niuansu smile.gif bet esme aiski smile.gif viskas labai gerai
Aisku as dbr labai laiminga smile.gif bet tikrai pas K pirma karta vaziavau giliai sirdy tikedama, kad man jis lieps tik pasportuoti ir valios daugiau smile.gif bet ...
Na gal man grozis irgi butu pirmoj vietoj, jei tureciau pakankamai pinigu tam g.gif jei butu pinigo as ir nosi nusipjauciau, ir (.) pasidailinciau, ir visokius vitaminus leisciausi, ir visa kita, o dbr yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Panos, bukim biednos, bet teisingos. Nei viena, pries vaziuodama i konsultacija, nzn kiek mums tie raumenys prassiskyre. Visos vaziavom, todel, kad norejom buti grazios sau, vyrui, aplinkiniams ir t.t. Man juokinga skaityti, kai zmogus per puse temos "stradalines" del siek tiek kreivoko rando ir didesniu apimciu, pradeda aiskinti, kad daresi op del trukusiu raumenu... Soriukas, bet nemeluokim pacios sau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 02 14, 21:50)
as tai del grozio dariausi.
Papildyta:
ale vot pati kenkiu tam groziui. vyras nutrenke rafaelo, sokoladu ir torto, o pats i varzybas isdume. jei nebutu pasveikines inkst buciau pradejus... tai ir valgau vat viena ta torta. gerai, kad ryt pas masaziste, sakysiu, kad maigytu tol, kol puse torto nebeliks.

Ir as kenkiu, blem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 14 vasario 2013 - 22:40
smile.gif
taip srtradalinu, nes zinau, kad gali buti kitaip smile.gif man buvo sakyta pries op kad apimtis pilvo bus 60cm, tai as ir laukiu. Zinojau, kad mano raumenys prasikyre, tik nezinojau kiek. Ai tiek to, as labai laiminga ir labai grazi,beje ne maziau laiminga buvau ir pries op smile.gif nesvarbu kokiu tikslu as dariau ta op, sakykim svarbu galutinis rezultatas 4u.gif
Taika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 14 vasario 2013 - 22:51
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 14, 22:49)

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 02 14, 22:34)
Nu man tai grozis buvo pirmoj vietoj  nail.gif

drinks_cheers.gif ir patogumas 4u.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 23:41)
Panos,  bukim biednos, bet teisingos. Nei viena, pries vaziuodama i konsultacija, nzn kiek mums tie raumenys prassiskyre. Visos vaziavom, todel, kad norejom buti grazios sau, vyrui, aplinkiniams ir t.t. Man juokinga skaityti, kai zmogus per puse temos "stradalines" del siek tiek kreivoko rando ir didesniu apimciu, pradeda aiskinti, kad daresi op del trukusiu raumenu... Soriukas, bet nemeluokim pacios sau  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti