QUOTE(Potrė @ 2013 05 24, 16:13)
<...>
Ir dar...gal kas žino kiek kainuoja didesnis salono bagažas mokant oro uoste? 70 lt? Iš jų pateiktos info nėra galutinai aišku, o užklausus agentūroje pasiūlė 76 lt už vieną lagaminą
jei check in nėr - tada papildomų paslaugų užsakyt reik, ir išsipirkt. jis 35 lt internetu perkant, va ir išryškėja brangumas tarpininkų...
QUOTE(skyler @ 2013 05 31, 18:11)
gal kas žinot ar vaikišką vežimėlį reikia prie lėktuvo palikti, ar kaip wizzair daro?
ne wizz tą reguliuoja

galima priduot pre stalo su reg bagažu, galima prie lėktuvo - kaip jum patogiau
QUOTE(Potrė @ 2013 05 31, 23:58)
Gal kam teko kreiptis i sia kompanija del patirtu nuostoliu atsaukus skrydi? Tureciau buti jau namie, bet esu priversta toliau tupeti uzsienyje, nes atsauke skrydi ir net nesiteike apie tai informuoti, suzinojau tik atvykus i oro uosta

zinoma kelione i oro uosta ir atgal kainuoja ne 1 EUR...o kur dar prarsats laikas, kurio neimanoma ivertinti
jų psl yra tikrai nuoroda į skundų pateikimą. galit
ČIA info paieškoti
QUOTE(String @ 2013 06 03, 07:21)
Kur galima įsigyti plastinikinių maišelių, kad būtų galima įsidėti buteliukus su skysčiais į rankinį bagažą?
aš į paprastą įdedu. dar niekad nebarė
O dabar klausimas: jei noriu pirkti bilietą, bet žinau, kad gal neskrisiu - po atostogų nežinau ar mašina gryšiu ar lėktuvu - ar yra koks ,,draudimas" man, kad atšaukus skrydį gausiu pinigų atgal? neskaitant to mokesčio 210 lt kai atšauki be ,,draudimo" ?