QUOTE(Shirbake @ 2013 06 02, 10:57)
Nežinau, bet lyginant dydžiu su suaugusia žiurke, tai mazgiai dar. Koks gal 2mėn. Bet tai jie ne tai kad apsistumdo, o kalasi čiut ne iki "paskutinio". Vakar teko vandeniu apliet kad išskirčiau, dabar gyvena atskirai. Dar realu kad jie susidraugaus ar jau viskas ?
iki kraujų apsikandžiojo.

Hm, labai keista jei tikrai tik toks amžius

Aš kol kas neatskirčiau, nes atskyrimas reiškia du narvus visą likusį gyvenimą. Pakabinkite narve dvi šėryklas ir dvi girdyklas (skirtingose vietose), gal kokį dar vieną namą įdėkite ir pabandykite stebėti dėl ko kyla peštynės. Skirti peštynių aš irgi neskubėčiau - vis tiek kol neišsiaiškins santykių iki galo taikos nebus (išmoks tik peštis be garso arba tada kai jūsų nėra šalia kaip darydavo mano merginos

Bet jei visada peštynes pradeda tas pats žiurkinas tada prasidėjus peštynėms kelioms valandoms jį atsodinčiau į "karcerį" - supermažą narvelį be namukų/hamakų, tik sausas maistas ir vanduo - kai kuriems tai padeda

Jei žiurkinų jėgos lygios tai gali būti kad jie pasipeš visą likusį gyvenimą (irgi nieko tragiško, svarbu kad nebūtų gilių pavojingų žaizdų).
Dėl viso pikto nusipirkite Dicinono ampulę - jis stabdo kraują ir naudojamas kai neišeina ilgai sustabdyti kraujo kitomis priemonėmis