Įkraunama...
Įkraunama...

Kur leisti pirmoką Žirmūnuose?

mes gyvenam Zirmunuose ir man labai noretusi suzinoti daugiau apie mokyklas, i kurias savo atzalas leidzia Zirmunu teveliai. Manau, ateity man tai pades issirinkti mokykla. Aciu
Atsakyti
Kitais metais pabandykit apsilankyti Prano Mašioto pradinėje ir Pliaterytės pagrindinėje mokyklose mirksiukas.gif šitos jums arčiausios ir pabandykit išsirinkt labiausiai patikusią smile.gif
Atsakyti
CODE
undefined

Mano sūnus šiemet baigė Prano Mašioto mokykla, pas mokytoją Rasa Gruodytę. Labai puiki mokytoja, įdomiai ir daug dirba su vaikais. O ir kitos mokytojos puikios. Apsilankyti mokykloj tikrai verta 4u.gif

QUOTE(Katrin @ 2006 05 19, 14:27)
mes gyvenam Zirmunuose ir man labai noretusi suzinoti daugiau apie mokyklas, i kurias savo atzalas leidzia Zirmunu teveliai. Manau, ateity man tai pades issirinkti mokykla. Aciu

Atsakyti

Papildyta:

Papildyta:
Šiaip reiktų mokyklą rinktis pagal adresąsmile.gif, Žirmūnuose dar yra Tuskulėnų vidurinė, "Žiburio" pradinė, be jau išvardintųsmile.gif Jei mano nuomonės klaustute, aš manau, kad reikia atsižvelgt į patogumą, o nesilaikyti "prestižinių" mokyklų. O jau pasirinkus mokyklą, reikia rinktis mokytojąsmile.gif Aš manau, kad pradinėj mokykloj vaikas turi išmokti jaustis saugus, atsikratyti baimių, jaustis laisvai, žinoti pagrindines elgesio ir bendravimo taisykles:) Manau mes dar labai susiakcentavę i žinias ir patys nešiojamės savo neigiamą įtaką iš mokyklos, todėl tiek daug dėmesio skiriame mokyklai, o ne savo auksui- vaikui. As manau, mes turime patys išmokti kalbėtis su savo vaiku, atsikratyti savo baimių, jų neperteikti vaikui ir viskas bus gerai:)
Atsakyti
"Žiburio" girdėjau irgi nebloga mirksiukas.gif
Pradinukams išrinkti lengviau, šiek tiek sunkiau su penktokais rolleyes.gif
Atsakyti
Svarbiausia pasirinkti mokytoja(pradinukui).Toje pcioje mokykloje gali buti ir geras ir ne toks jau pasisventes savo profesijos atstovas.Taip,kad vien geros mokyklos neuztenka,butina atkreipti demesi ir i mokytoja. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit atsakyti, ar į "Žiburio" mokyklą sunku patekti? g.gif Mes nepatenkam į jų teritoriją (riba visai šalia praeina)... blush2.gif
Atsakyti
o kurioje vietoje yra ta Žiburio pradinė mokykla? kuo issiskiria? g.gif
Atsakyti
Aš siūlau į Tuskulėnų vidurinę (pati ten mokiausi biggrin.gif ). Suremontuota, stiprūs mokytojai, o be to, geriau nei pradinė, nes vaikai nuo pirmos klasės galės būti toje pačioje klasėje (nebus to nemalonaus naujoko statuso pradinėje, pagrindinėje ar gimnazijoje) 4u.gif Taigi, rekomenduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2007 12 05, 11:46)
o kurioje vietoje yra ta Žiburio pradinė mokykla? kuo issiskiria? g.gif

Prie "Gandro". Tai mums artimiausia pradinė, be to, visi, kurių vaikai ten eina, ją giria mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galite placiau parasyti apie Ziburio pradine? kokie privalumai, kokie mokytojai? uzklasine veikla? g.gif
Tuskulenu vidurine tikrai stipri, bet labai pergrusta, be to visi kazkaip akcentuoja dailes klase, kaip ypatingai gera, bet mums daile neaktualu...
Atsakyti
gal kas galit parasyti apie Žiburio pradine, sv. Kristoforo; kaip kalbeti, kad priimtu, kokios mokytojos gersnes, kokios klases ir etc. Labai prasau, mums labai aktualu... g.gif
Atsakyti