Kitais metais pabandykit apsilankyti Prano Mašioto pradinėje ir Pliaterytės pagrindinėje mokyklose
šitos jums arčiausios ir pabandykit išsirinkt labiausiai patikusią

CODE
undefined
Mano sūnus šiemet baigė Prano Mašioto mokykla, pas mokytoją Rasa Gruodytę. Labai puiki mokytoja, įdomiai ir daug dirba su vaikais. O ir kitos mokytojos puikios. Apsilankyti mokykloj tikrai verta

QUOTE(Katrin @ 2006 05 19, 14:27)
mes gyvenam Zirmunuose ir man labai noretusi suzinoti daugiau apie mokyklas, i kurias savo atzalas leidzia Zirmunu teveliai. Manau, ateity man tai pades issirinkti mokykla. Aciu
mes gyvenam Zirmunuose ir man labai noretusi suzinoti daugiau apie mokyklas, i kurias savo atzalas leidzia Zirmunu teveliai. Manau, ateity man tai pades issirinkti mokykla. Aciu
Papildyta:
Papildyta:
Šiaip reiktų mokyklą rinktis pagal adresą

"Žiburio" girdėjau irgi nebloga
Pradinukams išrinkti lengviau, šiek tiek sunkiau su penktokais

Pradinukams išrinkti lengviau, šiek tiek sunkiau su penktokais

Gal kas galit atsakyti, ar į "Žiburio" mokyklą sunku patekti?
Mes nepatenkam į jų teritoriją (riba visai šalia praeina)...

o kurioje vietoje yra ta Žiburio pradinė mokykla? kuo issiskiria?

QUOTE(aurav @ 2007 12 05, 11:46)
Prie "Gandro". Tai mums artimiausia pradinė, be to, visi, kurių vaikai ten eina, ją giria

gal galite placiau parasyti apie Ziburio pradine? kokie privalumai, kokie mokytojai? uzklasine veikla?
Tuskulenu vidurine tikrai stipri, bet labai pergrusta, be to visi kazkaip akcentuoja dailes klase, kaip ypatingai gera, bet mums daile neaktualu...

Tuskulenu vidurine tikrai stipri, bet labai pergrusta, be to visi kazkaip akcentuoja dailes klase, kaip ypatingai gera, bet mums daile neaktualu...
gal kas galit parasyti apie Žiburio pradine, sv. Kristoforo; kaip kalbeti, kad priimtu, kokios mokytojos gersnes, kokios klases ir etc. Labai prasau, mums labai aktualu...