QUOTE(eceris @ 2014 02 11, 10:21)
na bet tikrai ten ne tas krymas

vaziuojant nuo koktebelio link kerces baigiasi kalnai, feodosija jau isvis lygumose. o kerce-kas kad krymo pusiasalis geografiskai, bet krymu man ten jau net nekvepia

imkim eupatorija arba saki-ar jus ten jauciat kad ten krymas? aplinkui stepes, lygumos-tik kad jura juodoji. imkim sciolkina-azovo jura, grazu pajuryj, silta negili jura, bet man ten irgi ne krymas. esam apvziave aplinkui krymo pusiasali-taip, prie azovo savotskai grazu, atostogaut smagu, bet kalnu nera ir man to dvasinio pasitenkinimo nesuteikia, kai nuplauki nuo kranto , atsisuki ir tas kalnu grozis suvirpina kuna....
Kryma neblogai ismaisem, tad negaliu sutikt, kad Krymas, tik ten kur kalnai. Bet jei jums taip atrodo, tebunie
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 02 11, 11:47)
Mes irgi kartą valgėm valgykloj, nieko nenutiko. Bt valgykla buvo JUBK'e, kur daug žmonių, srautas, maistas matomai neužsistovi, o kaip būtų kokiam kaimuke?
Tikrai daug teko skaityti (rusiškai) perspėjimų, kad maistas sugedęs, gamintas iš nebegaliojančių produktų, kad antisanitarija, vaisiai , daržovės nenuplaunami, ir t.t. Ne paslaptis, kad Kryme didelis procentas žmonių apsinuodija arba pasigauna žarnyno infekciją, taigi, atsargumas čia neprošal.
Su tais apsinuodjimais, tai kaip ir Egipte- oi, tik nevalgykit, apsinuodysit. O is tikruju, tai reiktu maziau valgyti ( nors geriau butu parasyti kita zodi

) visko maisant ir pilti visokius padazus.
Man tai buvo smagiausia, kad ten nenaudoja tiek konservantu ir visokiu E, kaip pas mus. Produktus pirkom parduotuvese- puikus, geri produktai, fantastiski pieno produktai, dar nesugadinti, kap pas mus, sokoladas, dievisko skonio Alionka

, darzoves pirkdavom pas zmogu, kuris prekiavo prie savo namo darzo. Mmm, skonis agurku, pomidoru

. Valgem visokiose vietose ir tikrai ne restoranuose, viskas gerai. Mitas cia. Vienintelis, kur nevalgem, nes ir patys vietiniai nerekomendavo, tai Ai-petri kalnas. Ir nepatiko man tos nesiojamos krevetes ir panasu reikalai, nes ant saules ilgai nesiojami tokie dalykai, man pasitikejimo nekelia. Tai tokiu ir nepirkau
Dar dabar atsimenu, kai eilej tokiam larioke Rybacij stovejom prie varskes ir pyrageliu- labai jau gundantys buvo ir .. pateisino savo isvaizda.