QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 12, 13:57)
jampsiu maidenform vakarop, laiko daug... o jau blyyyynai kokie, net apsiseilejau kaip buldogas
parasyk recepta ka... siandien gi uzgavienes.. vaikai pas senelius o as matai motina is shopo neislendu.. iskepciau
būtum arčiau-pavaišinčiau ,duočiau tikrai šitą pilną lėkštę

nereiktų kepti
aš darau iš galvos,be recepto,kiekiai iš akies-
būtinai naudoju tik extra miltus
http://www.assorti.l...iltai-09-kg.jpg ,man iš kitų ne tas,ryškus skirtumas+
būtinai įberiu tiek paprastiems,tiek mieliniams
http://www.sanitex.e.../V11113X_p1.jpg (bet nedaug).Pabandykit - tikrai pakeičia skonį.
Kiaušinis(jei didesnis kiekis 2)
cukrus (nepamažinu)
vanilinis cukrus (didesniam kiekiui dedu visą pakelį)
truputį druskos
pašildytas pienas
sausos mielės (kiek pakelių užrašyta būna,pvz 500 g miltų-1 pak,miltus,miltinį blynų mišinį sumaišau su mielėm ir suberiu viską į prieš tai išvardintus/sumakaluotus produktus

)
miltai
blynų mišinio (1 kg miltų kokia stiklinė daugmaž,iš akies pilu)
nu va ir išmaišau viską,konsistensija tokia,kad nuo šaukšto nevarvėtų,bet per daug neuždaugint miltų,pastovėjus patirštėja ta masė.Iškepti tai reikia pasicackint ant vidutinės ugnies,kad nedegtų,bet žalias vidus nebūtų.Vidutinis kaitrumas ,kad būtų.Gal viską parašiau
duodu pakilt kokius 3 kartus-nutupdau,pamaišau,o tada kepu
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 12, 13:57)
braškės šaldytos gėris
aš dar į desertų temą

pasiūlysiu desertuką Valentino dienai
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 12, 14:30)
rapoja sugundet ir palikot.. kaip tuos blynus padaryti
esu esu

mažąją migdžiau,pasakas skaičiau,vos pati neužmigau

einu kavos užsikaist