Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Sveikos visos,

gal kas žinote ar šioje ligoninėje tebedirba gyd. Rita Markauskienė ir akušerė Lina Ročienė?

Ačiū labai už atsakymus  :4u:

Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2017 03 08, 23:04)
<p>Sveikos visos,</p><p></p><p>gal kas žinote ar šioje ligoninėje tebedirba gyd. Rita Markauskienė ir akušerė Lina Ročienė?</p><p>Ačiū labai už atsakymus  4u.gif</p>

Lina tikrai dirba.. pas ja gimdziau, tariausi smile.gif nereali akusere.. !! negaila nei vieno ct.. Bet kss liecia gimdymo sk.. tai yra tikrai tokiu darbuotoju, kur kada beateitum vis kavute geria ir jautiesi kalta, kad sutrukdei.. pirmas vaikas, kls mln.. o jom dzin.. palauksi... vis geria ir geria kavute.. ir nepatenkintos amziais.. lovos tragiskos.. vos islipt imanoma.. jei kirpta ar siuta ar po CP, tai uzuojauta..bet po remontu gal bus geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 08 kovo 2017 - 22:38
kazi kaip tie remontai, ar dar nesibaigė?
Atsakyti
QUOTE(alenciauskaite @ 2016 02 03, 13:19)
Tuo metu budejusi gydytoja Kriuniene (absoliuti tragedija, bent mano atveju nieko gero, nors nelabai jos ten reikejo, gal man tik atrodo, kad ji tokia na graziai tariant nemaloni)

Aha, sita siaubinga. ir dar tokia Stankeviciene. bet apie sia daktare girdejau tik, savo kailiu atlaikiau tik Kriuniene - oij, jei ji bus budejime tai paprasykit kitos daktares, kad ir uz pinigus arba is viso, kad nesirodytu.
O akuseres ten +- visos fainos ir normalios, jos beje visa darba ir padaro, jei gimdymas normalus. smile.gif
Atsakyti

Sveikos mamos:)

 

kokia situacija siuo metu 2 ligoninej, ar atlikti remontai jau pilnai ir palatos atnaujintos? Ar vis dar yra galimybe pasilikti vyrui kartu palatoje per nakti? :nestuke :4u:

Atsakyti