Įkraunama...
Įkraunama...

Step2 žaislai ir žaidimų inventorius

Galvojau, kad Lietuvoje niekas nežino apie Step2 žaislus, bet netikėtai susipažinau su keliom šeimom, kurios perka šiuos žaislus, todėl forume tikiuosi surasti daugiau bendraminčių, įsimylėjusių Step2, pasidalinti įspūdžiais.
Kadangi juos įsigyti yra šioks toks išbandymas (reikia siųstis iš Amerikos), siūlau dalintis patirtimi ne tik apie tai, kokius žaislus ar žaidimų aikšteles turite namuose, kokie jų pliusai ir minusai, kas patinka/nepatinka vaikams, bet ir kaip siunčiatės juos, kokį pristatymo būdą renkatės.

Atsakyti
Apie step2 nera ir ka diskutuoti - kai nusiperki pirma zaisla, veliau i kitas firmas nebeziuri biggrin.gif Kazin, ar yra jiems konkurencija.
Spaudziu Like biggrin.gif
Atsakyti
Yra jau kelios įmonės, kurios nuomoja Step2. Jie puikiai tinka vaikų gimtadieniams, kitiems vaikų renginiams. Nes tik superinės kokybės žaislas gali atlaikyt tuntą vaikų vienu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2013 02 20, 20:01)
Yra jau kelios įmonės, kurios nuomoja Step2. Jie puikiai tinka vaikų gimtadieniams, kitiems vaikų renginiams. Nes tik superinės kokybės žaislas gali atlaikyt tuntą vaikų vienu metu smile.gif


Tikriausiai nuo nuomos ir reiktu pradeti, nes ju prekes ne pigios, o vaiku poreikiai skirtingi. Issinuomojai ir esi tikras, kad gera varianta pasirinkai. Tik problema, kad issinuomoti galima gal tik 1 proc. ju siulomo asortimento, kas lygu nuliui:)
Atsakyti
Aš turiu namie piešimo stalą, kūdikio vystymo, maitinimo ir priežiūros centrą ir ledainę. Net nežinau, kuris iš jų labiau patinka vaikams. Pagrindinis pliusas - nebereikia žiūrėti multikų per dienas, vaikai tiek įnykę į žaislus, kad mamai belieka džiaugtis biggrin.gif

Gal kas turit namuose virtuvėlę Lifestyle? Iš youtubės vaizdų atrodo, kad reiktų man jos biggrin.gif . Iš kokios šalies pirkti pigiau?


 i 
Skelbimai forume draudžiami. Žaislams yra skyrelis Skelbimų lentoje, "Žaislai".
Atsakyti
paskutinis mano pirkinys - lentyna zaislams. Man nepatiko, kad reikia ja prisukti prie sienos, nes nemegstu daryti skyliu sienoj:)
bet del saugumo tikriausiai taip sugalvota, kad vaikai neuzsiverstu traukdami dezes.
PLIUSAI: vaika moko tvarkos, daug visko gali vaikas susideti - nuo smulkiu daiktu iki zaislu, ir fainas dalykas - galima ant sieneliu piesti su markeriu. Sugalvok tu man taip:)
MINUSAI: reikia gadinti siena, prisukti lentyna. Sakyciau, kad jau mokykliniam vaikui tai kambary nelabai tiks, cia daugiau maziukams.
Atsakyti