Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(sraigiuss @ 2013 03 26, 00:37)
Kadangi rezervavusi mamytė dingo, tai siūlau  4u.gif  Atliko paprikos daigų, pavadinimo nežinau, bet turėtų būti raudona, mėsinga......Gaila išmesti, taip gražiai žaliuoja  biggrin.gif Yra ten jų gal kokių 20 vnt... 4u.gif


ATIDUOTA
Atsakyti
turiu nuo praeitų metų jaloro vazone išsodintą. O varge apžiūrėjau aš jį - apsikrovęs visas žiedais. Minimum kokia 20 žiedų jau. Čia man ką dabar bitute pabūt? biggrin.gif na tikiuosi aš jį tada dar šiais metais išsodinsiu atgal į lysvę. Kažin verta tokius antramečius augalus sodinti? nes pagal žiedų kiekį - tai jis naujokus kolkas tikrai lenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 27, 18:05)
rcl, matyt, pratęs. Rašė gi, kad iki šio vakaro jau neliks  rolleyes.gif

nepatikėsit ,bet ten pikti tik trys vnt t.y. Habanero Magnum Orange, visa masė t.y. Tobago Seasoning turi gerą skonį bet piktumas kažkodėl tai išėjo pasivaikščioti lotuliukas.gif tai teko vistiek padažui dar Red Savina miltelių pridėti blush2.gif
P.S. neliko tai ta prasme ,kad visi švieži tapo padažu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 28 kovo 2013 - 10:26
QUOTE(rcl123 @ 2013 03 28, 10:25)
nepatikėsit ,bet ten pikti tik trys vnt t.y. Habanero Magnum Orange, visa masė t.y. Tobago Seasoning turi gerą skonį bet piktumas kažkodėl tai išėjo pasivaikščioti  lotuliukas.gif  tai teko  vistiek padažui dar Red Savina miltelių pridėti  blush2.gif
P.S. neliko tai ta  prasme ,kad visi švieži tapo padažu


gal galėtumėt tinkamoj temoj pasidalint aštrių padažų receptais? mano baisuokliai habanero ir scorpion sudygę, tikiuos derliaus ir norėsiu padažų aštrių.

receptai čia:
http://www.supermama...?...5118&st=204
Atsakyti
Daugelis habanero pipirų, įdėti į karštą maistą, būna aštrūs tik tą dieną, kitadien paragavus patiekalo aštrumas būna dingęs.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 28, 10:29)
gal galėtumėt tinkamoj temoj pasidalint aštrių padažų receptais?


jums leidus ,nekopijuosiu iš vienos vietos į kitą 4u.gif
padažų receptai - čia
kiti receptai su paprikom čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 28 kovo 2013 - 11:21
QUOTE(rcl123 @ 2013 03 28, 11:20)
jums leidus ,nekopijuosiu iš vienos vietos į kitą  4u.gif
padažų receptai - čia
kiti receptai su paprikom čia



begalinis dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 03 28, 11:39)
Daugelis habanero pipirų, įdėti į karštą maistą, būna aštrūs tik tą dieną, kitadien paragavus patiekalo aštrumas būna dingęs.

man kilo itarimas, kad taip elgiasi visi ciliai. kiek auginau skirtingu veisliu ir buvau prisimarinavus- nublanko ju astrumas. bet man tai kaip tik gerai...
dar atradimas. pernai vasara dariau ta recepta pagal Giedriu su svogunais, saldziom paprikom ir ciliais- kadangi man ziauriai skanu, tai darydavaus iskart trajnika. nu bet viena karta padauginau ciliu- nu negaliu valgyt- siaubingai per stipru. ismest gaila, saldytuve vieta uzima, nu tai emiau ir pakaitinus uzdariau puslitriukuose. ziema atsidarau, nusiteikiu, kad bus misija neimanoma tokia astrybe valgyt, ogi pasirodo ir siti per laika susvelnejo ir tapo valgomi. nu taip skaniai man jie suejo. gaila, kad tik 5 puslitriukai buvo. siemet specialiai darysiu daugiau. neverta laikyt saldytuve, jei puikiai laikosi uzvekuoti. skonis toks pats, koks ir laikomu saldytuve nevekuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 28 kovo 2013 - 11:37
tikrai ne visi, esu auginusi daug rūšių/veislių, kiek pastebėjau, tai būdingiausia habanerom. Bet va jų padažai (jei nekaitinami), aštrumą išlaiko. Džiovinti tp.
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 03 28, 12:39)
tikrai ne visi, esu auginusi daug rūšių/veislių, kiek pastebėjau, tai būdingiausia habanerom. Bet va jų padažai (jei nekaitinami), aštrumą išlaiko. Džiovinti tp.

tai gal cia del kaitinimo, o ne del pacios veisles? g.gif
Atsakyti
Visgi esu linkusi manyt, kad ne- kitos veislės kaitinamos nepraranda aštrumo..
Atsakyti
aš jau irgi bais noriu marinuotų čiliukų pagal Giedrių. Na bet pumpurus jau krauna - nedaug liko laukt lotuliukas.gif
Atsakyti