QUOTE(Kapabull @ 2013 03 28, 11:39)
Daugelis habanero pipirų, įdėti į karštą maistą, būna aštrūs tik tą dieną, kitadien paragavus patiekalo aštrumas būna dingęs.
man kilo itarimas, kad taip elgiasi visi ciliai. kiek auginau skirtingu veisliu ir buvau prisimarinavus- nublanko ju astrumas. bet man tai kaip tik gerai...
dar atradimas. pernai vasara dariau ta recepta pagal Giedriu su svogunais, saldziom paprikom ir ciliais- kadangi man ziauriai skanu, tai darydavaus iskart trajnika. nu bet viena karta padauginau ciliu- nu negaliu valgyt- siaubingai per stipru. ismest gaila, saldytuve vieta uzima, nu tai emiau ir pakaitinus uzdariau puslitriukuose. ziema atsidarau, nusiteikiu, kad bus misija neimanoma tokia astrybe valgyt, ogi pasirodo ir siti per laika susvelnejo ir tapo valgomi. nu taip skaniai man jie suejo. gaila, kad tik 5 puslitriukai buvo. siemet specialiai darysiu daugiau. neverta laikyt saldytuve, jei puikiai laikosi uzvekuoti. skonis toks pats, koks ir laikomu saldytuve nevekuotu.