Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

Eglė kaina kosminė. Ir kas jiems yra su tuo baseinu.... pasistatė, o įeit neįmanoma. Jei gyveni liukse tai laikas kaip ir neribotas, bet deja

1. Iki 12-13h vyksta procedūros baseine

2. Su vaikais galima įeiti tik iki 17h (realiai gali tik nuo 13 iki 17h naudotis baseinu, bet dar pietus tuo metu buna)

3. Anksti ryte iki 10h veikia tik viena pirtis

4. Laika reikia suderinti su paskirtu proceduru laiku

5. Gyvenom liukse, bet kiekviena karta sanatorijos darbuotojams  kaip  reikejo įrodinėti, kad mums laikas neribotas. Toks jausmas, kad jie nelabai žino apie tai.

6 Baseine vanduo ledinis, džiakuzyje šaltas. Vienintelė vykusi pirtis kur purškia vaduo. 

7. Faktas, kad tikrai neverta ypač važiuojant su vaikais mokėti tokius pinigus, nes vaikams vienintelę procedūrą duoda tik baseiną. Yra daug kitokių įstaigų su baseinais.

Atsakyti
nieko naujo, daugumoje vietų čia tokie reklaminiai triukai, kad mol' gausite baseiną, sūkurinę vonią ir t.t., bet tai kada? o gi tada, kai valgyt reik biggrin.gif
pamenu kažkada peržiūrėjau gal 50 pasiūlymų ir visuose miestuose tas pats. Radau tik vieną vietą, kur ir kitos sąlygos tiko, pvz. ima su gyvūnais ir sąžiningai padaro normalų laiką baseinui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 03, 13:14)
Radau tik vieną vietą, kur ir kitos sąlygos tiko, pvz. ima su gyvūnais ir sąžiningai padaro normalų laiką baseinui.

Kur ta vieta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2018 10 03, 13:02)
Eglė kaina kosminė. Ir kas jiems yra su tuo baseinu.... pasistatė, o įeit neįmanoma. Jei gyveni liukse tai laikas kaip ir neribotas, bet deja</p><p>1. Iki 12-13h vyksta procedūros baseine</p><p>2. Su vaikais galima įeiti tik iki 17h (realiai gali tik nuo 13 iki 17h naudotis baseinu, bet dar pietus tuo metu buna)</p><p>3. Anksti ryte iki 10h veikia tik viena pirtis</p><p>4. Laika reikia suderinti su paskirtu proceduru laiku</p><p>5. Gyvenom liukse, bet kiekviena karta sanatorijos darbuotojams  kaip  reikejo įrodinėti, kad mums laikas neribotas. Toks jausmas, kad jie nelabai žino apie tai.</p><p>6 Baseine vanduo ledinis, džiakuzyje šaltas. Vienintelė vykusi pirtis kur purškia vaduo. </p><p>7. Faktas, kad tikrai neverta ypač važiuojant su vaikais mokėti tokius pinigus, nes vaikams vienintelę procedūrą duoda tik baseiną. Yra daug kitokių įstaigų su baseinais.</p><p></p>

Jūs gal ne apie Eglę rašot?
Du kartus buvau šiemet. Gyvenom liukse. Įėjimo su vaikais į baseiną laikas neribotas. Taip, ramybės valanda yra. Nuo 21 iki 22 val. vaikai į baseiną neįleidžiami.
Kortelėse atžymėta, kad baseinas priklauso neribotai vieną kartą per dieną, niekas jokių klausimų neturėjo.
Didžiuose baseinuose vanduo vėsesnis. Džakuzi baseinukuose ir kituose didesniuose baseinuose vandens temperatūra 32-34 laipsniai.
Į savaitgalio paketus vaikams, išskyrus baseiną, procedūros neįskaičiuotos, tačiau siūloma jų įsigyti papildomai, kas nori. Yra atskira druskų kambario procdūra vaikams, inhaliacijos ir t. t.
Eglė turi vieną šauniausių vaikų žaidimų kambarių su X box, vaikų atostogų metų - diskotekas vaikams.
Atsakyti
Ar labai daug žmonių būna Vytaute šeštadieniais pirmoije dienos pusėje? Nesinorėtų "sardinių vakarėlio"...
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2019 02 17, 21:24)
Ar labai daug žmonių būna Vytaute šeštadieniais pirmoije dienos pusėje? Nesinorėtų "sardinių vakarėlio"...

SPA/pirtyse didele erdve, todel nesijaucia, nors ir daugiau buna bigsmile.gif Ne tik sestad is ryto tas galioja...
Atsakyti
Šiaip tai ryte gal ir nebūna daug, nes žmonės atvažiuoja į viešbutį po pietų. Bet jau po pietų ar vakarop tai tikrai prisirenka ir nėra, kur net atsigulti. Į Vytautą varysiu jau trečia karta, po kolkas jis man geriausias spa Birštone...
Atsakyti