Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos. Gal kam reikia korseto blush2.gif

MARENA korsetas M dydis
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2013 02 24, 10:07)
Sveikos. Gal kam reikia korseto  blush2.gif

MARENA korsetas M dydis

o tai po operacijos toki pati uzmauna ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 24, 15:40)

man ir butu idomu suzinoti kokius nesiojat po operacijos korsetus, kad zinociau is ko man rinktis bigsmile.gif
Atsakyti

toks dedamas kai kartu su pilvuku nusiurbia ir kojytes mirksiukas.gif
Atsakyti

Taip, po operacijos pabudau su siuo korsetu. Kuri ir nesiojau apie 6 sav. Man kelius dar siurbe, todel jis zemiau keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2013 02 24, 14:07)
Taip, po operacijos pabudau su siuo korsetu. Kuri ir nesiojau apie 6 sav. Man kelius dar siurbe, todel jis zemiau keliu  4u.gif

o ar ne karsta,nesuntat nuo tokio uzdaro,o kaip i tualeta einat,lengvai nusimauna ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 24, 19:56)
o ar ne karsta,nesuntat nuo tokio uzdaro,o kaip i tualeta einat,lengvai nusimauna ??? g.gif  g.gif  g.gif

kadangi operavausi rudeni, tai nebuvo karsta, nebuvo man tokiu minciu, nes vistiek kitos iseities nera - turi nesioti ir tiek smile.gif atsisega sonuose patogiai, yra uztrauktukai ir dar kabliukai per visa ilgi. klynas atviras visai, tai jo nereikia nusiimti i wc einant smile.gif ziurint kur kelnaites - po ar virs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2013 02 24, 19:26)
kadangi operavausi rudeni, tai nebuvo karsta, nebuvo man tokiu minciu, nes vistiek kitos iseities nera - turi nesioti ir tiek smile.gif atsisega sonuose patogiai, yra uztrauktukai ir dar kabliukai per visa ilgi. klynas atviras visai, tai jo nereikia nusiimti i wc einant smile.gif ziurint kur kelnaites - po ar virs smile.gif

bigsmile.gif o tai super kad klynas atviras,reiks tik ant virsaus kelnaites apsimauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2013 02 24, 20:26)

Na man tai visad buvotas klausimas- ar ten įmanoma įsimontuot pačiai? Na ta prasme - pernelyg nespaudžiant kumpių ir savęs nežalojant. Jei yra užtrauktukai ar kabliukai- viskas čiki- segi segi ir užsegi, po centimetrą, ale jei toks , kurį reikia tiesiog tempti tempti doh.gif doh.gif doh.gif Amen
Nes turiu tokias baisiakelnes- nemyliu aš jų jau vien dėl to, kad kol užsitempi, atraitoji ten viską doh.gif doh.gif doh.gif , suplyštų man ir tvarsčiai, ir pilvas betempiant. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 24 vasario 2013 - 22:30
QUOTE(Titanium @ 2013 02 24, 21:28)
Na man tai visad buvotas  klausimas- ar ten įmanoma įsimontuot pačiai? Na ta prasme - pernelyg nespaudžiant kumpių ir savęs nežalojant. Jei yra užtrauktukai  ar kabliukai- viskas čiki- segi segi ir užsegi, po centimetrą,  ale jei toks , kurį reikia tiesiog tempti tempti doh.gif  doh.gif  doh.gif Amen
Nes turiu tokias baisiakelnes- nemyliu aš jų jau vien dėl to, kad kol užsitempi, atraitoji ten viską doh.gif  doh.gif  doh.gif , suplyštų man ir tvarsčiai, ir pilvas betempiant. biggrin.gif

aš irgi turiu tokias,oi kaip man jos nepatinka,kelis kartus užsidejau ir įkišau giliai giliai į komodos stalčių,tad nebežinau ar beužsidėsiu kada,manlabai karšta tiesiog šuntu su jom,fuuu
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 25, 00:29)
aš irgi turiu tokias,oi kaip man jos nepatinka,kelis kartus užsidejau ir įkišau giliai giliai į komodos stalčių,tad nebežinau ar beužsidėsiu kada,manlabai karšta tiesiog šuntu su jom,fuuu

o gal galite kas foto imesti korsetuku, kokio modelio vertas demesio o kurie nelabai kaip jus sakote unsure.gif nes as cia bandau kuo daugiau suzinoti kad sau tinkama isirinkti blush2.gif
Atsakyti
http://marenagroup.c...th-no-legs.aspx
Tokie korsetai 4u.gif sonuose susikabina kabliukai ir poto uztrauktukas uzsitraukia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 25 vasario 2013 - 02:00