Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

pas mane tas zemiau keliu. su apsirengimu jokiu bedu nebuvo. labai patogu, uzsisagstai kabutes ir uztrauki uztrauktuka. niekur neverze, viska dailiai apspaude.
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 02 23, 00:37)
Labos,

Ot aš irgi šito kažkaip prisibijau doh.gif .
Nors jau buvau ir konsultacijoj , ir datą sutarėm , ir avansą palikau. O albumo nemačiusi. Ale tikiuosi jį pamatyt iki antrosios konsultacijos, vis tik nueisiu pas K suderint visų niuansų.

As pries tai buvau macius tik internetines fotkes, randukai jau tokie apgije, grazus. O albumiuke vos keliu dienu sviezuteliu pamaciau, aisku tas rando didumas dar isgasdino. Ir siaip as labai lakios fantazijos... kai pradejau viska gyvai isivaizduot, kaip mane supjausto, kaip skauda, kaip nugara kerta... tada net silpna pasidare doh.gif . Dabar jau viskas ciki, nebegasdina niekas. Siulau ir tau pavartyt albumiuka, tada ir klausimu dar papildomu atsiras, kuriuos galesi paderint pries op mirksiukas.gif
Papildyta:
Dija, paziurejau tavo foto, nu nerealiai. Net nepasakyciau, kad ten tas pats zmogus, super, sveikinu, pakudus tai stipriai thumbup.gif
Atsakyti
Ir as galvojau, kad gal geriau neziureti kitu foto, nes fantazijos stoka nesiskundziu biggrin.gif Bet paskui persigalvojau, visgi norisi realiau isivaizduoti ko galiu tiketis smile.gif
Siandien jau pagavau save besirenkancia maudymuka nauja nete lotuliukas.gif bet reikia palaukti, nezinia kokio man jo reiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 25 vasario 2013 - 10:55
QUOTE(Bajoraite @ 2013 02 25, 11:42)
Dija, paziurejau tavo foto, nu nerealiai. Net nepasakyciau, kad ten tas pats zmogus, super, sveikinu, pakudus tai stipriai  thumbup.gif

eme tame, kad ne kg nenukrite, kaip buvo taip ir like smile.gif tik vat masaziste man vis kazkokias formas daro smile.gif
Atsakyti
sposa, tikrai verta paziureti albumeli ir pamatyti relias nuotraukas. Man taip pat buvo sokas, kai pirma karta pamaciau. Bet po to susitaikiau su ta mintimi, kad randas simta kartu geriau, nei issisokes pilvas ir isvirtusi bamba.

dija, tavo pasikeitimas nerealus thumbup.gif labai graziai atrodai!

Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 02 25, 12:14)
dija, tavo pasikeitimas nerealus  thumbup.gif labai graziai atrodai!

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 11:07)
eme tame, kad ne kg nenukrite, kaip buvo taip ir like smile.gif tik vat masaziste man vis kazkokias formas daro smile.gif

Na bet ten ta foto, kur trečia nuo galo, tai tikrai daugiau kg buvo. Ar nori pasakyt, kad čia tik nuo siurbimo taip šlaunys ir kumpiai suplonėjo?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 02 25, 13:37)
Na bet ten ta foto, kur trečia nuo galo, tai tikrai daugiau kg buvo. Ar nori pasakyt, kad čia tik nuo siurbimo taip šlaunys ir kumpiai suplonėjo?

ten buvo lygiai 59 kg, nupjove ir nusiurbe virs 2 kg, dabar yra 58. pliurze visur buvo.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 12:50)
ten buvo lygiai 59 kg, nupjove ir nusiurbe virs 2 kg, dabar yra 58. pliurze visur buvo.

Nu tokiu atveju tai išvis nerealu thumbup.gif , net atrodo kaip kokių 10 kg skirtumas, kad būtų tarp abiejų foto blink.gif
Atsakyti
sveikos,

a tai į kokį korsetą mane įgrūs kaži? g.gif man prie viso pilvo-kumpių-šlaunų išorės ir vidaus paketo dar ir žąstų siurbimas bus. į tokį gal http://marenagroup.c...short-legs.aspx g.gif bet tai vasarą su tokiu man čia bus smaguma doh.gif
Atsakyti
o grozio chirurgijoje cia tokius korsetus dalina? (marena group?) Man taip pat siurbs ir nuo keliu tai kaip suprantu teks toki "ilgesni nesiot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 02 25, 14:15)
sveikos,

a tai į kokį korsetą mane įgrūs kaži?  g.gif man prie viso pilvo-kumpių-šlaunų išorės ir vidaus paketo dar ir žąstų siurbimas bus. į tokį gal http://marenagroup.c...short-legs.aspx  g.gif bet tai vasarą su tokiu man čia bus smaguma  doh.gif

Na tikrai tau "linksma" vasarą bus taip įpakuotai unsure.gif O tai neišeina anksčiau operacijos atsikelt? pavasariui? dar iki karščių g.gif
Atsakyti