QUOTE(Titanium @ 2013 02 23, 00:37)
Labos,
Ot aš irgi šito kažkaip prisibijau
.
Nors jau buvau ir konsultacijoj , ir datą sutarėm , ir avansą palikau. O albumo nemačiusi. Ale tikiuosi jį pamatyt iki antrosios konsultacijos, vis tik nueisiu pas K suderint visų niuansų.
Ot aš irgi šito kažkaip prisibijau

Nors jau buvau ir konsultacijoj , ir datą sutarėm , ir avansą palikau. O albumo nemačiusi. Ale tikiuosi jį pamatyt iki antrosios konsultacijos, vis tik nueisiu pas K suderint visų niuansų.
As pries tai buvau macius tik internetines fotkes, randukai jau tokie apgije, grazus. O albumiuke vos keliu dienu sviezuteliu pamaciau, aisku tas rando didumas dar isgasdino. Ir siaip as labai lakios fantazijos... kai pradejau viska gyvai isivaizduot, kaip mane supjausto, kaip skauda, kaip nugara kerta... tada net silpna pasidare

Papildyta:
Dija, paziurejau tavo foto, nu nerealiai. Net nepasakyciau, kad ten tas pats zmogus, super, sveikinu, pakudus tai stipriai

Ir as galvojau, kad gal geriau neziureti kitu foto, nes fantazijos stoka nesiskundziu
Bet paskui persigalvojau, visgi norisi realiau isivaizduoti ko galiu tiketis 
Siandien jau pagavau save besirenkancia maudymuka nauja nete
bet reikia palaukti, nezinia kokio man jo reiks

Siandien jau pagavau save besirenkancia maudymuka nauja nete

QUOTE(Bajoraite @ 2013 02 25, 11:42)
Dija, paziurejau tavo foto, nu nerealiai. Net nepasakyciau, kad ten tas pats zmogus, super, sveikinu, pakudus tai stipriai 

eme tame, kad ne kg nenukrite, kaip buvo taip ir like

sposa, tikrai verta paziureti albumeli ir pamatyti relias nuotraukas. Man taip pat buvo sokas, kai pirma karta pamaciau. Bet po to susitaikiau su ta mintimi, kad randas simta kartu geriau, nei issisokes pilvas ir isvirtusi bamba.
dija, tavo pasikeitimas nerealus
labai graziai atrodai!
dija, tavo pasikeitimas nerealus

QUOTE(Deja Vu @ 2013 02 25, 12:14)
aciu

QUOTE(dija @ 2013 02 25, 11:07)
eme tame, kad ne kg nenukrite, kaip buvo taip ir like
tik vat masaziste man vis kazkokias formas daro 

Na bet ten ta foto, kur trečia nuo galo, tai tikrai daugiau kg buvo. Ar nori pasakyt, kad čia tik nuo siurbimo taip šlaunys ir kumpiai suplonėjo?
QUOTE(Enita @ 2013 02 25, 13:37)
Na bet ten ta foto, kur trečia nuo galo, tai tikrai daugiau kg buvo. Ar nori pasakyt, kad čia tik nuo siurbimo taip šlaunys ir kumpiai suplonėjo?
ten buvo lygiai 59 kg, nupjove ir nusiurbe virs 2 kg, dabar yra 58. pliurze visur buvo.
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 12:50)
ten buvo lygiai 59 kg, nupjove ir nusiurbe virs 2 kg, dabar yra 58. pliurze visur buvo.
Nu tokiu atveju tai išvis nerealu

sveikos,
a tai į kokį korsetą mane įgrūs kaži?
man prie viso pilvo-kumpių-šlaunų išorės ir vidaus paketo dar ir žąstų siurbimas bus. į tokį gal http://marenagroup.c...short-legs.aspx
bet tai vasarą su tokiu man čia bus smaguma

QUOTE(mariamne @ 2013 02 25, 14:15)
sveikos,
man prie viso pilvo-kumpių-šlaunų išorės ir vidaus paketo dar ir žąstų siurbimas bus. į tokį gal http://marenagroup.c...short-legs.aspx
bet tai vasarą su tokiu man čia bus smaguma 

Na tikrai tau "linksma" vasarą bus taip įpakuotai