Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mariamne @ 2013 02 25, 15:15)
sveikos,

a tai į kokį korsetą mane įgrūs kaži?  g.gif man prie viso pilvo-kumpių-šlaunų išorės ir vidaus paketo dar ir žąstų siurbimas bus. į tokį gal http://marenagroup.c...short-legs.aspx  g.gif bet tai vasarą su tokiu man čia bus smaguma  doh.gif

eina sau, kazkaip nepavydziu as tau vasara su tuo korsetu. vidurzemi tai puse velnio su juo smile.gif kalgotkiu nereikdavo kai i lauka eidavau. man ziauriai oda pleiskanavo, sausejo ir niezejo. kaip blusius kasydavaus. tepiau ant saves viska ka turejau drekinancio, bet budavo nusirengiu ir kaip sniegas nuo manes pabyra. po masazu kai atsikeldavau tai visas stalas baltas budavo. turesi atkentet su juo vasara. komforto tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 14:12)
eina sau, kazkaip nepavydziu as tau vasara su tuo korsetu. vidurzemi tai puse velnio su juo smile.gif kalgotkiu nereikdavo kai i lauka eidavau. man ziauriai oda pleiskanavo, sausejo ir niezejo. kaip blusius kasydavaus. tepiau ant saves viska ka turejau drekinancio, bet budavo nusirengiu ir kaip sniegas nuo manes pabyra. po masazu kai atsikeldavau tai visas stalas baltas budavo. turesi atkentet su juo vasara. komforto tikrai nebus.

schmoll.gif verysad.gif uzjauciu,as uztat atsikeliau i pavasari,nes nepakenciu kai karsta buti supakuotai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 02 25, 16:00)
Na tikrai tau "linksma" vasarą bus taip įpakuotai unsure.gif O tai neišeina anksčiau operacijos atsikelt? pavasariui? dar iki karščių g.gif

niekaip neina. bandysiu skambint prieš operaciją ir kalbėt, kad visą sukištų į tą standartinį korsetą su tympom, o ant rankų mačiau kažkokius shape drabužius Lindex'e - tik žąstai užsispaudžia. man rods man rankų nereiks tiek ilgai įmautų nešioti, nes ten nieko nepjaus. gal poros savaičių pakaks g.gif skambijau šįryt dar patikslinti porą smulkmenų, tai ir kainą jau žinau - 9000 lietuviškų
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 02 25, 16:29)
niekaip neina. bandysiu skambint prieš operaciją ir kalbėt,  kad visą sukištų į tą standartinį korsetą su tympom, o ant rankų mačiau kažkokius shape drabužius Lindex'e - tik žąstai užsispaudžia. man rods man rankų nereiks tiek ilgai įmautų nešioti, nes ten nieko nepjaus. gal poros savaičių pakaks  g.gif skambijau šįryt dar patikslinti porą smulkmenų, tai ir kainą jau žinau - 9000 lietuviškų

o tu nenori va siule uz 100 lt nusipirkti padeveta? nors tau keliu nesiurbs, gal biski perilgas. ale centrimetras cia ar cia. svarbu ne ta visa futbolke smile.gif pasikeistum po poros sav i kita ir gerai butu, o gch tave i dideli irengtu.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 16:36)
o tu nenori va siule uz 100 lt nusipirkti padeveta? nors tau keliu nesiurbs, gal biski perilgas. ale centrimetras cia ar cia. svarbu ne ta visa futbolke smile.gif pasikeistum po poros sav i kita ir gerai butu, o gch tave i dideli irengtu.

ne, nes aš korsetų visokių - ilgų, trumpų, su užtrauktukais, kabliukais, baltų, juodų, plonų, storų - pilną stalčių turiu namie 4u.gif gi nė dienos be jų neapsieinu...
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 25, 13:07)
eme tame, kad ne kg nenukrite, kaip buvo taip ir like smile.gif tik vat masaziste man vis kazkokias formas daro smile.gif

Nu tikrai masaziste tada zino ka daro thumbup.gif. Pridarius pridarius formu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 02 25, 15:08)
Nu tikrai masaziste tada zino ka daro  thumbup.gif. Pridarius pridarius  formu bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,smagu kai gali pasitiketi masaziste,o ji padaro realius superinius rezultatus
Atsakyti
Ot ziopla, praleidau nauja tema doh.gif vis galvoju, ko cia nuo savaitgalio nieks nebebendrauja lotuliukas.gif ogi ziuriu, kad cia dar teks pavargti kol 13 puslapiu perskaitysiu. g.gif
Galiu pasidziaugti jau savaites gale bus du menesiai, pagaliau islysiu is korseto, tik vis nervina, kad man ties sasai nuo rando nenukrentu, siaubas du menesiai o randas dar ju turi. Vakar vienas nukrito, tai kraujas pradejo begti, vel sasa naujas dedasi. Nezinau, cia taip an vienai ar kam dar teko ta patirti. Kiek foto ziurejau tai dvieju menesiu jau visu randeliai tvarkingi. Jau ir neramu schmoll.gif
Atsakyti
na va buvau Olimpieciu g. korseto pirkti, ale kainos ju unsure.gif bet jei nerasiu cia teks pirktis pas juos..

gal kuri skubei galite pardavimui pasiulyti L arba XL dydzio korseta, bus tik pilvo plastikos operacija.
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 25, 18:48)
na va buvau Olimpieciu g. korseto pirkti, ale kainos ju unsure.gif bet jei nerasiu cia teks pirktis pas juos..

gal kuri skubei galite pardavimui pasiulyti L arba XL dydzio korseta, bus tik pilvo plastikos operacija.

Donny, aš aišku, neturiu tau ko pasiūlyt, bet supratau, kad operacija jau ant nosies pačiai? g.gif Kada? Pas ką?
Būsim palaikymo komanda. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 02 25, 19:43)
Ot ziopla, praleidau nauja tema  doh.gif  vis galvoju, ko cia nuo savaitgalio nieks nebebendrauja  lotuliukas.gif ogi ziuriu, kad cia dar teks pavargti kol 13 puslapiu perskaitysiu. g.gif
Galiu pasidziaugti jau savaites gale bus du menesiai, pagaliau islysiu is korseto, tik vis nervina, kad man ties sasai nuo rando nenukrentu, siaubas du menesiai o randas dar ju turi. Vakar vienas nukrito, tai kraujas pradejo begti, vel sasa naujas dedasi. Nezinau, cia taip an vienai ar kam dar teko ta patirti. Kiek foto ziurejau tai dvieju menesiu jau visu randeliai tvarkingi. Jau ir neramu  schmoll.gif

Aš iškart 6savaičių nusiėmiau mirksiukas.gif mane net kratė nuo tų korsetų biggrin.gif
Po šašiukais tirpstantys siūlai lenda, nuvažiuok pas savo gyd, jis nuims viską. Man dali K nuėmė, o likusius aš pati kai pamačiau kaip tai daroma, tai viskas greičiau pradėjo užsitraukinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 02 25, 21:18)
Donny, aš aišku, neturiu tau ko pasiūlyt, bet supratau, kad operacija jau ant nosies pačiai? g.gif Kada? Pas ką?
Būsim palaikymo komanda. drinks_cheers.gif

operacija suplanuota pirmadieni pas gydytoja Rauba,
bet jei taip bijosiu kaip dabar, jauciu vel nukelsiu savaitei doh.gif
nors as cia retas svetys su komentarais bet esu dekinga uz draugiskuma ir ACIU uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti