Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 13:22)
na niekas man neparduosite korseto L arba XL dydzio verysad.gif  blush2.gif negi teks moketi 250 lt unsure.gif

kiek zinau didziaudi dydziai m korsetu tarp musu buvo. L ar XL net nepamenu kad toks butu.
Atsakyti
Va su tuo korsetu dydziu tai kazkaip nustabau, kai pamaciau, kad S maniskis. Mazokai spaudzia, sakyciau unsure.gif O i mazesni tai jau niekas nebekeis, kaip suprantu.
Atsakyti
VS labai dydziai neatitinka man, ta prasme turiu daug apatiniu ir dydziai skirtingi pagal modelius. Bet limenukus myliu, o kelnaites kiek turejau man nea schmoll.gif O maudomi sakyciau padidinti, jei uzpakalis M, tai didesnio nei S neimu.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 13:22)
Apsiramink, pagaliau, tobulybe tu lotuliukas.gif Vertink, ka turi, o tai uzrustinsi ten virsuj sedinti ir bus tau.

As paprastai A dabar, bet i skrandi mazai telpa, valgau nedaug, tai jau i AA tuoj isikraustysiu doh.gif

ok ok, tyliu 4u.gif
nieko, zinok poto atsiris tas skrandis wink.gif
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 13:22)
na niekas man neparduosite korseto L arba XL dydzio verysad.gif  blush2.gif negi teks moketi 250 lt unsure.gif

tai, kad pas mus dauguma S arba M turejo g.gif

QUOTE(sposa @ 2013 02 26, 13:53)
VS labai dydziai neatitinka man, ta prasme turiu daug apatiniu ir dydziai skirtingi pagal modelius. Bet limenukus myliu, o kelnaites kiek turejau man nea  schmoll.gif  O maudomi sakyciau padidinti, jei uzpakalis M, tai didesnio nei S neimu.

Va va, man S irgi butu geriau jauciu nei M doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 26, 13:55)
Va va, man S irgi butu geriau jauciu nei M  doh.gif

dar pasiziurejau, tai 2 turiu maudomus, abieju apacia S, o tinka man ir kai 93 ir kai 97 buna per sedimaja.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 02 26, 14:08)
dar pasiziurejau, tai 2 turiu maudomus, abieju apacia S, o tinka man ir kai 93 ir kai 97 buna per sedimaja.

va va smile.gif mano 95 doh.gif nieko, nepamesiu biggrin.gif Grizusi is keliones sakiau uzsisakysiu kelnaiciu kitoki modeliuka dar ir bus liux smile.gif
Metra vaikai kazkur nukiso, o apimtis noriu pasimatuoti doh.gif
Atsakyti
Tai as i vs visai nebeziuresiu tada, nieko man ten nera, reiskias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 11:22)

as manau kad niekas tau neparduos nes cia visos dziusnytes... man taip pat reikes L arba net XL dydzio,bet sake duos per operacija(ieina i operacijos kaina) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 26, 12:33)
aciukas, reikia....man slaunys per storos o i foto ziurint, tai isvis  doh.gif

Jetus jetus Agne, kad man kas duotu tokia figuryte, apsisi.... is laimes bigsmile.gif . Ir klubai, ir papai, pilvas dailus... nu super, o cia va damute nepatenkina doh.gif
Beje maudukas labai fainas, graziai atrodo thumbup.gif O as nieko is VS neturiu blush2.gif , turbut nera tokiu mazu dydziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 02 26, 16:46)
Jetus jetus Agne, kad man kas duotu tokia figuryte, apsisi.... is laimes bigsmile.gif . Ir klubai, ir papai, pilvas dailus... nu super, o cia va damute nepatenkina  doh.gif
Beje maudukas labai fainas, graziai atrodo  thumbup.gif  O as nieko is VS neturiu  blush2.gif , turbut nera tokiu mazu dydziu  ax.gif

Tokia jau moterų prigimtis - būti visuomet kuo nors nepatenkintom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 02 26, 17:49)
Tokia jau moterų prigimtis - būti visuomet kuo nors nepatenkintom doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet tai ar porcelianinems lelytems nejau netinka VS? klubai XS ziuriu 87cm? o maziausia 70A g.gif man atrodo, kad Vs kaip tik yra skirtas toms, kurioms reikia truputi padidinti savo turimus turtus wink.gif
Va su tokiu maudomu, tai tikri VS angelai butumet tongue.gif http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti
Yra ten ir labai maziems dydziams, teisingai Agnestars drinks_cheers.gif ...jei nesate anoreksikes, tikrai rasite kazka tinkamo.
Atsakyti