Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(**Leila** @ 2013 02 26, 20:00)
Mano nuomone reiktų imti M, o kaip ją ten sukiš, jau daktaro reikalas biggrin.gif  Arba tada patarimas būtų pigesnį kolkas kaip diržą platų pirkti, tai jis reguliuojasi, o jau po op, praėjus kuria laikui nusipirkti Olimpiečių g. Aš taip dariau 4u.gif

platu dirza taip turiu ale kad jis toks berysio storas ir labai matosi is po drabuziu blush2.gif ir tos lipuskes be vyro pagalbos namuose jo neuzsisegsiu viena biggrin.gif isivaizduoju kad korsetukas kaip triko daug patogesnis ir kunui malonesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Elvita nepanikuok. pas mane tai dingsta tai atsiranda nuotraukos albume smile.gif jau nekreipiu demesio. dabar viena yra dingusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 20:04)
platu dirza taip turiu ale kad jis toks berysio storas ir labai matosi is po drabuziu blush2.gif ir tos lipuskes be vyro pagalbos namuose jo neuzsisegsiu viena biggrin.gif isivaizduoju kad korsetukas kaip triko daug patogesnis ir kunui malonesnis rolleyes.gif

tai kokie tavo ismatavimai? gal pas kuria musu panasus buvo?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 26, 19:07)
Elvita nepanikuok. pas mane tai dingsta tai atsiranda nuotraukos albume smile.gif jau nekreipiu demesio. dabar viena yra dingusi smile.gif

Nu geras blink.gif As nepanikuoju, dingo, tai dingo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 26, 20:07)
Papildyta:

tai kokie tavo ismatavimai? gal pas kuria musu panasus buvo?

per uzpakali 100 per pilva 105 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 20:15)
per uzpakali 100 per pilva 105  blush2.gif

gal tada jos ir teisios su L dydziu. o riebaliukus siurbs?
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 19:15)
per uzpakali 100 per pilva 105  blush2.gif

Manau, kad i M netilpsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 26, 19:19)
Turi labai apspausti, kitaip nebus efekto. Ziurekit pagal apimtis savo, nes jei klubai daugiau nei 90cm, o liemuo daugiau nei kokie 75, tai i S tikrai netilpsit.

O tai ka dabar daryt, kad nespaudzia? Skambinti jiems ar yra tikslas? Nu man ryskiai per didelis S. Tau lyg keite korseta, ane?
Nu dabar Marenos puslapyje suvedziau savo duomenis, tai rekomenduojamas korseto dydis yra xs, tai koki gryba jie cia supjove?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 26 vasario 2013 - 19:53
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 13:22)
Apsiramink, pagaliau, tobulybe tu lotuliukas.gif Vertink, ka turi, o tai uzrustinsi ten virsuj sedinti ir bus tau.

As paprastai A dabar, bet i skrandi mazai telpa, valgau nedaug, tai jau i AA tuoj isikraustysiu doh.gif

Del (.) pas mane toji pati beda, galvojau as viena cia be ju esu, tai net tyliu, ir kiek bandziau ir kokiu bandziau didintoju, kolkas neradau, kas patvarkytu reikaliuka sad.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 20:41)
O tai ka dabar daryt, kad nespaudzia? Skambinti jiems ar yra tikslas? Nu man ryskiai per didelis S. Tau lyg keite korseta, ane?
Nu dabar Marenos puslapyje suvedziau savo duomenis, tai rekomenduojamas korseto dydis yra xs, tai koki gryba jie cia supjove?

XS jie neturi, ir Olimpieciuos, kiek ieskojau neturejo, nebent gal darytu individualu uzsakyma, nes kai man reikejo neturejo nei olimpieciai nei grozio chirurgija smile.gif
Atsakyti
Nu bet kai kadrai, ka jiems, sunku uzsisakyti, jei gamintojas ne tik xs, bet net 2xs turi bash.gif Tai kaip man ta kompresine apranga pasidaryti tada, idomu, gal galiu ir visai tada nenesiot, nes tikslo nera.
Atsakyti
siaip jie turejo uzsakyti xs, laiko pakankamai buvo. biski neatsakingai pasielge.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 02 26, 20:57)
Del (.) pas mane toji pati beda, galvojau as viena cia be ju esu, tai net tyliu, ir kiek bandziau ir kokiu bandziau didintoju, kolkas neradau, kas patvarkytu reikaliuka sad.gif

Apei kokius tu cia didintojus kalbi? Jei preparatus, tai tokiu ner. O jei apie apatini trikotaza, tai dabar is Maidenform neblogu push up'u susiradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 21:03)
Nu bet kai kadrai, ka jiems, sunku uzsisakyti, jei gamintojas ne tik xs, bet net 2xs turi bash.gif Tai kaip man ta kompresine apranga pasidaryti tada, idomu, gal galiu ir visai tada nenesiot, nes tikslo nera.

mane kai m matavo, sake, kad mano dydziu yra, mol nereikes specialiai uzsakineti. tai kaip supratau ne standartus jie uzsakineja.
Atsakyti