Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 19:41)
O tai ka dabar daryt, kad nespaudzia? Skambinti jiems ar yra tikslas? Nu man ryskiai per didelis S. Tau lyg keite korseta, ane?

Man keite M i S, del to, kad po op sesutes uzdejo M, nors buvo pasakyta, pagal ismatavimus deti S.

QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 20:03)
Nu bet kai kadrai, ka jiems, sunku uzsisakyti, jei gamintojas ne tik xs, bet net 2xs turi bash.gif Tai kaip man ta kompresine apranga pasidaryti tada, idomu, gal galiu ir visai tada nenesiot, nes tikslo nera.

Tai vis tiek devek, vis geriau nei nieko. Man po korekcijos irgi S per didelis buvo, bet panesiojau tas 2 savaites. O gal tau pries op tiko S, o dabar pakudai, del to ir neuzsakinejo xs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 vasario 2013 - 20:08
Zodziu, skambinsiu ir pyksiu ant ju aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 21:07)
Zodziu, skambinsiu ir pyksiu ant ju aggressive.gif

aisku skambing, gi pinigus uz ji susimokejai.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 26, 20:41)
Manau, kad i M netilpsi  g.gif

neturiu tiksliu savo ismatavimu K matavo, bet kazkaip nepaprasiau. Bet manau kad M turetu tikti man atrodo mano buvo 105 per sedyne g.gif o korsetas M dydzio
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 20:15)
per uzpakali 100 per pilva 105  blush2.gif

aš tokių pat gabaritų. visi mano korsetai M, turiu ir S
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 02 26, 20:00)
Mano nuomone reiktų imti M, o kaip ją ten sukiš, jau daktaro reikalas biggrin.gif  Arba tada patarimas būtų pigesnį kolkas kaip diržą platų pirkti, tai jis reguliuojasi, o jau po op, praėjus kuria laikui nusipirkti Olimpiečių g. Aš taip dariau 4u.gif

drinks_cheers.gif sukiš sukiš. L dydis jai nieko neapspaus
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 02 26, 20:13)
neturiu tiksliu savo ismatavimu K matavo, bet kazkaip nepaprasiau. Bet manau kad M turetu tikti man atrodo mano buvo 105 per sedyne  g.gif o korsetas M dydzio

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 21:05)
Apei kokius tu cia didintojus kalbi? Jei preparatus, tai tokiu ner. O jei apie apatini trikotaza, tai dabar is Maidenform neblogu push up'u susiradau smile.gif

apie liemeneles, matavaus visokias isgirtas, siunciau is Maidenform'o ir visas pardaviau, nu nieko manjos nepadaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 02 26, 20:35)
apie liemeneles, matavaus visokias isgirtas, siunciau is Maidenform'o ir visas pardaviau, nu nieko manjos nepadaro sad.gif

O is VS turejai vadinama stebukla Miraculous Bombshell ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 vasario 2013 - 20:53
QUOTE(sposa @ 2013 02 26, 19:29)
Yra ten ir labai maziems dydziams, teisingai Agnestars  drinks_cheers.gif ...jei nesate anoreksikes, tikrai rasite kazka tinkamo.

Nu jau baigiat sugundyt tongue.gif , reikes pabandyt uzsisakyt, bet geriau palauksiu extremaliu pokyciu biggrin.gif , nes nu ner tikslo dabar, vistiek i mauduka manes niekas dabar net su sautuvu prie smilkinio neikis schmoll.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 26, 22:03)
Nu bet kai kadrai, ka jiems, sunku uzsisakyti, jei gamintojas ne tik xs, bet net 2xs turi bash.gif Tai kaip man ta kompresine apranga pasidaryti tada, idomu, gal galiu ir visai tada nenesiot, nes tikslo nera.

blink.gif nu jo, kas cia per bajeris. As kazkaip itariu, ka ir man XS reikes g.gif . Turiu vienas kelnaites formuojancias S dydzio, tai dabar biskuti didokos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 26, 20:03)
*Tai gi sakei, kad B duoda korseta? Ar kazka ne taip supratau?

**Donny, tu parasyk savo apimtis, gal kurios mergaites bus panasios, pasakys, koki korsetuka devejo  mirksiukas.gif

* Duoda duoda, bet tą ale diržą. Kadangi aš norėjau ilgiau nešioti korsetą, pirkau kitą gal po mėnesio 4u.gif B pasirūpino nuolaida thumbup.gif
** Apimtys po op skiriasi, sunkoka prisitaikyt. Aš matavausi L ir jis man jokio efekto nedavė. O kai įlindau į M, tai pradžioj viskas ok, o po kokio pusvl, maniau padusiu. Bet nieko - greit pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 02 26, 21:45)
blink.gif  nu jo, kas cia per bajeris. As kazkaip itariu, ka ir man XS reikes  g.gif .

Man greiciausiai irgi, pas mane per uzpakali apie 85. Reikes atkreipti demesi, koki pasiulys ir pasitikrinti pagal gamintojo lentele
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 02 26, 20:04)
platu dirza taip turiu ale kad jis toks berysio storas ir labai matosi is po drabuziu blush2.gif ir tos lipuskes be vyro pagalbos namuose jo neuzsisegsiu viena biggrin.gif isivaizduoju kad korsetukas kaip triko daug patogesnis ir kunui malonesnis rolleyes.gif

Jei turi tą diržą, kuris bus nuo (.) iki apačios, tai liuks pradžioj bus, o po savaitės kitos nuvažiuosi ir nusipirksi Marena. Tada tiksliai pasirinksi. Nematau problemos 4u.gif
Atsakyti