Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(dija @ 2013 03 01, 23:12)
tai tu panasi i mane smile.gif tik as visa pliurza buvau, o tu tvirtesne. pas mane dabar 58, o ugis 162 smile.gif su hormonais man viskas gerai, pas mane didziulis mazgas. biopsija parode, kad nepiktybinis, pjausiu kita ziema smile.gif

Dija, pas mane mazgai virs cm ir biopsija daryta ir nieko smile.gif isgyvensime, svarbu, kad pilvukas grazus butu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif ELVITA gero skrydzio ir turiningu atostogu !!!
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 01, 23:19)
Tu tik nejuokauk !!! su hormonais,as taip pat turiu problemus su skydliauke verysad.gif svoris  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kad yra ta problema zinau jau 20m. Visada gerai jauciausi ir nieko negeriau, kai pradejau gerti ta tiroksina tai ir parasidejo man nesamones....ir kas idomiausia, buvau jau beveik metus negerusi, pasidariau tyrima ir pirma syki per visus tuos metus parode norma hormonu bigsmile.gif zodziu suprask kaip nori. Ir visas kaip suprantu tiroksino trukumas veikia skirtingai, mane blogai, mano broliene labai gerai, ji atvirksciai, kai tik meta ji gerti, storeja dienomis...as priesingai, storeju dienomis kai ji geriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 01, 23:21)
Dija, pas mane mazgai virs cm ir biopsija daryta ir nieko  smile.gif isgyvensime, svarbu, kad pilvukas grazus butu  biggrin.gif

dabar nepiktu mazgu nepuola pjauti. cia vat mano endokrinologas man spaudima daro, tipo jauna moteris, o su tokiu mazgu. reikia grazintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 01, 23:26)
dabar nepiktu mazgu nepuola pjauti. cia vat mano endokrinologas man spaudima daro, tipo jauna moteris, o su tokiu mazgu. reikia grazintis smile.gif

man pjauti nesiule niekada (pas Sidlauska gydziausi)...ir gerai apsvarstyciau ta galimybe, tikrai neskubeciau smile.gif
Atsakyti
kazkaip perilgai man trunka zaidimas su tuo bioptronu. visus delfius ir kitas nesamones jau perskaiciau. radau, kad woxss barbers vyru kirpykla vel reklaminasi. siaip jei vilnietes neturit kur vyru siusti graziai apsikirpti, rekomenduoju. maniskis ten kerpasi, man patinka.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 01, 21:26)
kad yra ta problema zinau jau 20m. Visada gerai jauciausi ir nieko negeriau, kai pradejau gerti ta tiroksina tai ir parasidejo man nesamones....ir kas idomiausia, buvau jau beveik metus negerusi, pasidariau tyrima ir pirma syki per visus tuos metus parode norma hormonu  bigsmile.gif  zodziu suprask kaip nori. Ir visas kaip suprantu tiroksino trukumas veikia skirtingai, mane blogai, mano broliene labai gerai, ji atvirksciai, kai tik meta ji gerti, storeja dienomis...as priesingai, storeju dienomis kai ji geriu  biggrin.gif

Taip teisingai Jus teisi,nes kiekvienai skirtingai ir skydliaukiu problemos buna ir tiroksino trukumas veikia,tau gi geriau zinoti savo organizma.o tu daktaru ir tyrimu mums matyt nesuprasti... Svarbu kad gerai jautiesi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 03 01, 21:47)
kazkaip perilgai man trunka zaidimas su tuo bioptronu.

Sorriukas,o kas tai per daiktas yra ??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 01, 23:52)
Sorriukas,o kas tai per daiktas yra ??? blush2.gif

ai tokia lempa, tipo pasvieti ir randas geriau gyja.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 01, 21:55)
ai tokia lempa, tipo pasvieti ir randas geriau gyja.

g.gif OOO !!! Idomu-sudomino g.gif
Atsakyti
Labuka, Sposai truksta vieno taip wink.gif

QUOTE(Titanium @ 2013 03 01, 23:19)
Gero skrydžio thumbup.gif
Blyn, o tai kaip priseg į až?
Moku tik į el.paštą blush2.gif

siusk man i emaila tada, as i az tau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 01, 22:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ELVITA gero skrydzio ir turiningu atostogu !!!

Aciuks mirksiukas.gif

QUOTE(dija @ 2013 03 01, 22:47)
kazkaip perilgai man trunka zaidimas su tuo bioptronu.

As tai neturejau kantrybes su juo. Kelis kartus pasvieciau ir baigesi blush2.gif

QUOTE(Agnestar @ 2013 03 02, 09:34)
Labuka, Sposai truksta vieno taip wink.gif

Sposai - TAIP
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 02, 10:39)
As tai neturejau kantrybes su juo. Kelis kartus pasvieciau ir baigesi  blush2.gif

terlione smile.gif netragiskas pas mane randas, kad tiek laiko gaisciau smile.gif
Atsakyti