QUOTE(NaujokeBN @ 2013 03 02, 22:38)
Pirkit Polenta kukuruzus, yra ir eko skyriuj maximose, man labai greit isverda ir labai svelnute kose, o iki siol Galintos kukuruzu kruopas naudojom, irgi skanu, tik ilgiau verdasi, nes stambesne.
Aš su tomis greitai išverdančiomis kruopomis daugiau neprasidėsiu, dėl tų alergenų pėdsakų jose
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 03 03, 07:58)
Kustuce, o bandei tas užpilamas leliukiškas košes? Pvz holle ekologiškas?Maniškiui jos tikdavo ir patikdavo, o va mano virtų košių nevalgydavo. Tos užpilamos nebūna lipnios, tokios lengvai nuryjamos.
Bandžiau grikius, bet, kad jų mažai ir yra, kad būtų be pieno ir be glitimo. Bet būtinai turiu įmaišyti keptą obuolį, nes kitaip nevalgo.
Šiandien va viriau grikius sumaltus su kavamale ir vis tiek spjovė, raukėsi ir nevalgė, kol neįdėjau obuolienės
QUOTE(geliuke @ 2013 03 03, 09:20)
As ir pasiulyciau pameginti uzpilamas. Savajam duodu Holle soru kruopas.. Ir skaninu virtu obuoliu. O jusiskiui kazkokia darzove ar vaisiumi nepavyktu paskaninti? Gal taip valgytu? nes pas mus visas meniu - soros+obuoliai virti kol kas

Vienu soru tai ne per kur.
kaip zandas siandien? ka tepat?
Jam sora netinka.
O kur perki tas holle košes, reikia man pažiūrėti jų asortimentą
Šiaip dar valgo ryžius su moliūgu arba su cukinija maišytus
--------
Žandai sukietėjo per naktį, šiek tiek atslūgo raudonis, bet pasidarė švitrinio popieriaus lopais. Tepu tik drėkinamuoju, nenoriu kišt hormono, gal praslys ir taip