Sveikos, moterys ir merginos
Kuo labiau vystosi pasaulis, tuo daugiau atsiranda įvairių priklausomybės formų

Manau, kad priklausomybė "išmaniesiems" telefonams yra nauja ir jau gana stipriai paplitusi. Turbūt viskas yra gerai tol, kol tai nepradeda kenkti asmeniniam gyvenimui. Taigi, turiu ir aš vyrą, kuris turi šią priklausomybę. Jis visada buvo gana didelis naujausių informacinių technologijų fanatikas, tačiau dar taip blogai niekad nebuvo

Man įdomu, kaip Jūs kovojate su šia vyrų priklausomybe? Kaip elgiatės, kai vyras beveik niekada iš rankų nepaleidžia savo išmaniojo, kiekvieną laisvą minutę (ar tai būtų pusryčių, vakarienės laukimas, ar prieš užmiegant, ar sėdėjimas tualete, ar laukimas automobilyje) jis pasinėręs į virtualų pasaulį ir nebemato bei nebemąsto kas vyksta realiame? Kai vienintelė jo interesų ir pokalbių sritis yra programėlės ir naujai atrastos "išmaniojo" galimybės?
Jis pats, aišku, nemato tame nieko blogo, o aš, pasakiusi, kad manau, jog jo naudojimasis "išmaniuoju" yra jau truputį liguistas, eilinį kartą patampu bambekle.
Aišku, ši problema nėra kažkokia tragedija, tačiau ji tikrai stipriai veikia šeimyninį gyvenimą. Juk taip norisi, kad vyras visa savo širdimi ir mintimis būtų šeimoje, spręstų šeimos problemas, kurtų šeimos ateitį...