QUOTE(aldyte @ 2013 02 25, 17:24)
Sutinku, kad nukentėjusiam asmeniui pasiskundus būtų atliekamas tyrimas. To atvejo ir to konkretaus pagalbininko atžvilgiu.
Juk tiriama dėl visų , kiek tik jie sugeba atrasti, atvejų, pažeidžiamas asmens (niekuo nenusikaltusio) privatumas, šantažuojami menininkai.
Ir vyriškas požiūris (ne "moteriškių užgaidų" diagnozuotojo tipo):
tai jei pasiskundė nukentėję asmenys, buvo pradėtas procesas, apklausiami liudininkai ir suinteresuoti asmenys. Tam, kad patikrintų parodymus, gal apklausė keletą nesusijusių asmenų. Skaičiau, kad kalba eina apie melagingus parodymus, tai jei taip yra, vadinasi tie nesusiję asmenys turi ką slėpti, o tokiu atveju reikia išsiaiškinti ką

nemanau, kad čia tiesiog raganų medžioklė. Mes gi nežinom, kas per byla/bylos keliama. Gal kada nors išaiškės viskas.
Bet visas tas reikalas buvo neskaniai kvepiantis...
O vyrai šiuo klausimu išvis turėtų tylėti... Iš jūsų nuorodos Kažkas man neleidžia tylėti. Gal aiškus matymas, kad namuose ir meilėje gimę vaikai yra laimingesni ir labiau pasitikintys nei tie, kurie gimė beveik operacinių palatų metalinio spindesio šaltyje?
Ligoninėje gimę vaikai tai jau gimsta ne meilėje?
Kaip tada su tais atvejais, kai ligoninė būtina dėl grėsmės mamos ar vaiko gyvybei? Tie vargšai vaikai jau viskas, turi būti nurašyti, jie nebebus nei laimingi nei pasitikintys?
Nesu prieš gimdymus namie, esu prieš visokius tokius briedus, kad tik namie galima patirti ekstazę, orgazmą gimdant ir pan... ir kad namie gimę vaikai yra kažkokie išskirtiniai...
Papildyta:
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 02 25, 17:46)
O senovej taigi turbut kiekviena gimdydama jau zinojo kas ir kaip su tuo gimdymu - mate kaip gimde ju mamos, seserys, kaimynes ar drauges ir nebuvo tame jokios mistikos, perdetos baimes, tiesiog paprasciausiai - gyvenimo dalis, gyvenimo etapas ir tiek.

ateidavo laikas, pagimdydavo ir toliau buities darbų dirbti
Va pvz jums

mano mamos šeima... 5 vaikai. Mama vienintelė (kaip jauniausia) gimdyta ligoninėj, kiti namie... nu žinokit normaliausias žmogus šeimoj

tetos ir dėdės su savais navarotais, o mama kaip ne iš tos šeimos

juokaujam, kad ligoninėj ją sukeitė