Mokejau $3.99 , dar svarsciau ar imt ar neimt, nes tu batu jau ir taip vaikai pakankamai turi. Bet paemiau, ir tik namuose pamatavus pastebejau, kad tik su saukstu eina apsiauti, sunkokai. Maniskio koja pakankamai siaura, bet is tikruju batai tik atrodo platus, o realybej - ne. Sunesiosim lietingom dienom
Papildyta: Dar keleta Labai noreciau pavasariui rasti koki stilinga svarka labai daug turim marskinuku man taip grazu, bet nerandu. Beje sunutis labai smulkus tai jai rasdavau kada tai negraziai guli siauri petukai pas jy Papildyta: Neleidzia pakeisti per daug foto Papildyta: Dar tokiu noreciau radau bet buvau be sunaus ir abijojau pirkti, nes bijojau kad netilps nors reikejo rizikuoti ne drambly tekainavo
Aprile, labai dailus rubeliai Supermario maikute tokia buciau emus, mano mazius labai didelis gerbejas sito zaidimo, ir dzinsiukai grazuoliai. O kokios kainos jei nepaslaptis??? As maikuciu tai nerandu mazai nesiotu, dazniausiai jau buna nutrintos. Bet as per ispardavimus naujose parduotuvese galiu pripirkti po $2, tai nelabai ir noriu nesiotu