Įkraunama...
Įkraunama...

SH lobiai mažiesiems

QUOTE(Aprile @ 2013 03 13, 15:46)
]Dar tokiu noreciau radau bet buvau be sunaus ir abijojau pirkti, nes bijojau kad netilps nors reikejo rizikuoti ne drambly tekainavo doh.gif

Patiko visi rubeliai..o tuos šortukus reikėjo imt bigsmile.gif Jei nebūtų tikę,kap mat atsirastų norinčių perpirkt..(aš pirma biggrin.gif ) du sūnelius turiu,tai kažkuriam tiktų biggrin.gif Aš neturiu laiko po kuistukus vaikščiot...

Ir man įdomu būtų kainas sužinot?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 13 kovo 2013 - 16:11
QUOTE(siroma @ 2013 03 13, 16:09)
Patiko visi rubeliai..o tuos šortukus reikėjo imt bigsmile.gif Jei nebūtų tikę,kap mat atsirastų norinčių perpirkt..(aš pirma biggrin.gif ) du sūnelius turiu,tai kažkuriam tiktų biggrin.gif Aš neturiu laiko po kuistukus vaikščiot...

Ir man įdomu būtų kainas sužinot?? ax.gif

Aciu mergaites visi visi sie rubukai iki 10lt tongue.gif visos maikutes po 3-4lt as perku ieskau tik l.geros bukles rubuku blush2.gif nauja ir as galiu nupirkti, bet tokiu pas mus parduotuvese nebuna, o ranka nekyla moketi 30lt uz nauja, kai randu tokias thumbup.gif
As manau dar rasciau tuos sortukus, bet tingiu sliauzti iki savo lobyno lotuliukas.gif Pastebejau, kad daug maziukam tokio stiliaus rubuku taciau nelabai kas gal megsta toki. Maniskis sesemetis jau sunkiau rasti :rolleye s:
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 03 13, 17:19)
Aciu mergaites visi visi sie rubukai iki 10lt tongue.gif visos maikutes po 3-4lt as perku ieskau tik l.geros bukles rubuku blush2.gif nauja ir as galiu nupirkti, bet tokiu pas mus parduotuvese nebuna, o ranka nekyla moketi 30lt uz nauja, kai randu tokias thumbup.gif

drinks_cheers.gif o dar kai vaikai taip greitai auga,tai sakyčiau geriau būt negali..

Aš keletą irgi turiu,bet senokai pirkti..Gal kai ką naujo nupirksiu tada įkelsiu ax.gif
Daug rūbelių siunčiuosi,bet vaikai paaugs lėksiu ir aš tada lobių medžiot bigsmile.gif
Papildyta:
Atsiminiau,va čia gal prieš mėnesį pirkti rūbeliai.
Megztukas 7lt
ir džinsiukai 7lt
user posted image
p.s.nepozuotojas mano mažas,tai susikuitęs visas biggrin.gif be modelio reikėjo fotkint,tik rūbelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 13 kovo 2013 - 17:02
QUOTE(siroma @ 2013 03 13, 17:00)

karsta.gif Rubeliu nematau wub.gif wub.gif Kaip i mano sunaiteli panasus baltapukis akytese velniukai biggrin.gif
Rubeliai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 13 kovo 2013 - 17:24
QUOTE(Aprile @ 2013 03 13, 18:24)
karsta.gif Rubeliu nematau wub.gif  wub.gif Kaip i mano sunaiteli panasus baltapukis akytese velniukai biggrin.gif
Rubeliai super

4u.gif
Oj velniukai kokie ten pas jį biggrin.gif ,lauksim kada jūsų rūbelių irgi su modeliuku blush2.gif
Atsakyti
O kiek graziu drabuzeliu, labai dziugu,kad mamytes vis tik randa ir berniukams, nors daznai berniuku mamos sako,kad berniukams maziau..labai visi grazus.. 4u.gif
O jau berniukas stileiva, tai isvis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 03 13, 15:46)
Bandau kelt gaila, kad temuke tokia tuscia unsure.gif

Oi jeigu aš parneščiau tokią maikutę kaip Jūsų su transformeriais, vaikas turbūt ir nenusirengtų jos...ilgai, ilgai.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(siroma @ 2013 03 13, 18:00)
Atsiminiau,va čia gal prieš mėnesį pirkti rūbeliai.
Megztukas 7lt
ir džinsiukai 7lt

Galiu tik pasakyti VAU, va čia tai geras "radinys".
Atsakyti
Patiko Apriles raona trumpom rankovytėm maikytė ir pilka su mikiu biggrin.gif

Siromos vaikiuko derinukas thumbup.gif
Atsakyti
Ikeliu kai buvo mazuliukas, gaila nesisypso ziuriu i siroma tavo burbuliuka nu grynai mano berniukas tik jusu ilgi plaukuciaiuser posted imagePo to isimsiu foto blush2.gif
Atsakyti
Aprile neįtikėtina bigsmile.gif Panašūs kokie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2013 03 14, 16:35)
Aprile neįtikėtina bigsmile.gif Panašūs kokie bigsmile.gif

Nu spamas cia blush2.gif sunutis maziukas buvo visas i mane todel ziuriu i jusu sunuti nu as biggrin.gif net sesei parodziau sako nu geras lotuliukas.gif o augo ir dabar visas tevelis biggrin.gif As foto istrinsiu saviskio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 03 14, 17:58)
Nu spamas cia  blush2.gif sunutis maziukas buvo visas i mane todel ziuriu i jusu sunuti nu as  biggrin.gif net sesei parodziau sako nu geras  lotuliukas.gif o augo ir dabar visas tevelis biggrin.gif As foto istrinsiu saviskio blush2.gif

ok 4u.gif Trinkit biggrin.gif
Niu kur mažylių rūbeliai??
Atsakyti