QUOTE(Grucė @ 2013 11 05, 08:12)
Gerai įkaitinkit keptuvę ir labai gerai ištepkit riebalais arba aliejum pirmą kepimą. Aš patepu kas kartą kepdama tiek grybukus, tiek riešutėlius. O receptą naudoju, kur su majonezu, tik ten parašyti 6 šaukštai miltų yra visiška nesąmonė, nes miltų sueina kokios 6 stiklinės.
Aciu visoms uz patarimus

Ikaitinime ir bus esme, nes as to nezinojau. As ir gi dariau ta recepta, kur su margarinu, majonezu ir ale 6 saukstais miltu. Jau vien paskaicius absurdas pasirode tie 6 saukstai

Bet bemaisydama tesla idomumo delei pradzioje 6 ir idejau, ko pasekoje dar teko ooojj kiek dadet

Zodziu, nuotraukose buvo parodyta, kaip kamuoliukus susuka ir i keptuve, bet man kur ten, drasa baiges pridedinet miltu, kai tesla jau buvo tirstos konsistencijos, kaip pyrago tesla, o kiekis gavos nezmoniskas, vakar is likusio kiekio dar visai padoraus dydzio pyraga seimynai iskepiau. Nu ka, nepasiduosiu, bo jau galvojau, jazau, negi as tokia nevykele, kad riesutuku nesugebu iskept