Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 23:49)
va pora psl radau toki patarima pagardinti meducio tortui
Pabandykit pertepti karameliniu kremu:
400 g grietinės
150 g grietinėlės (36 proc.)
1 indelis rududu arba virto kondensuoto pieno
Viską kartu supilti ir gerai išplakti.

greiciausiai juo ir pasinaudosiu,tik kondensuota balta desiu,o zele kapota imaisyt I ta mase isplakta ir pertept?niekad nesu darius ,neuzpykit I tokius klausimus ax.gif

praskys Jums kremas su baltu kondenuotu ir turėsit pliurzč, o ne medutį...
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės, šaunuolytės 4u.gif

Ateinu su dideliu prašynu ax.gif

Gal galite į Až mestelti skanių tortukų su rikotos ar maskarponės sūriais receptukų? blush2.gif būsių laaabai dėkinga ax.gif būtinai pasirodysiu kas gavos 4u.gif
Atsakyti
Atsakykit man į klausimą keistą blush2.gif susiradau receptą pyrago na ir ant jo viršaus reikia dėti baltymų sluoksnį. O jei dėčiau bezė? Ne ta, kurios darymui reikia virti sirupą,o kitokią,iškeptų normaliai viskas,nepatęžtų? blush2.gif ar geriau baltymai visgi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 05 03, 15:37)
Atsakykit man į klausimą keistą blush2.gif susiradau receptą pyrago na ir ant jo viršaus reikia dėti baltymų sluoksnį. O jei dėčiau bezė? Ne ta, kurios darymui reikia virti sirupą,o kitokią,iškeptų normaliai viskas,nepatęžtų?  blush2.gif ar geriau baltymai visgi?  rolleyes.gif

o ji kepti paskui reiks ar jau ant gatavo tas baltymas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 03, 18:02)
o ji kepti paskui reiks ar jau ant gatavo tas baltymas bus  g.gif

Va va neparašiau pagrindo klausimo blush2.gif reikės kept rolleyes.gif vat ir įdomiausiai kaip bezė sureaguos į tą kepimą.
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 05 03, 19:03)
Va va neparašiau pagrindo klausimo  blush2.gif reikės kept  rolleyes.gif vat ir įdomiausiai kaip bezė sureaguos į tą kepimą.

taip pat kaip ir paprastas baltymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 05 03, 09:53)
praskys Jums kremas su baltu kondenuotu ir turėsit pliurzč, o ne medutį...


ane?jau padarytas,siaip dariau su grietinele,tik viena sluoksni I grietinele idejau kokius 5 saukstus balto kondensuoto,bet jau kaip skanu,laukiam rytojaus,ziuresim kaip cia tas pirmas blynas gavosi g.gif ,ir I kita sluoksni ant grietineles zele sutryniau su bulviu koses trintuvu,nieko blogo?neistirps iki rytdienos?
kaip bus taip bus
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 03, 20:18)
neistirps iki rytdienos?
kaip bus taip bus

O tai jus siandien pertepinejot ir rytoj jau valgysit?
Kaip supratau, kepet kociojamus lakstus, o ne biskvita?

Tai tada net nzn ar jis jums iki rytojaus persigers ir ar bus skanus. schmoll.gif Nes su kociojamais lakstais, manau, medutis turi pastoveti 3 paras, na, minimum 2. Kuo ilgiau jis stovi, tuo skanesnis tampa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 03, 21:18)
ane?jau padarytas,siaip dariau su grietinele,tik viena sluoksni I grietinele idejau kokius 5 saukstus balto kondensuoto,bet jau kaip skanu,laukiam rytojaus,ziuresim kaip cia tas pirmas blynas gavosi g.gif ,ir I kita sluoksni ant grietineles zele sutryniau su bulviu koses trintuvu,nieko blogo?neistirps iki rytdienos?
kaip bus taip bus


na nuo 5 šaukštų tai nepraskys, maniau analogiškai darysit anam receptui ir dėsit indelį kondensuoto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 04, 00:08)
O tai jus siandien pertepinejot ir rytoj jau valgysit?
Kaip supratau, kepet kociojamus lakstus, o ne biskvita?

Tai tada net nzn ar jis jums iki rytojaus persigers ir ar bus skanus. schmoll.gif Nes su kociojamais lakstais, manau, medutis turi pastoveti 3 paras, na, minimum 2. Kuo ilgiau jis stovi, tuo skanesnis tampa. mirksiukas.gif

mano minkstas buna jau po paros,po dvieju - tirpsta burnoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 05 03, 15:37)
Atsakykit man į klausimą keistą blush2.gif susiradau receptą pyrago na ir ant jo viršaus reikia dėti baltymų sluoksnį. O jei dėčiau bezė? Ne ta, kurios darymui reikia virti sirupą,o kitokią,iškeptų normaliai viskas,nepatęžtų?  blush2.gif ar geriau baltymai visgi?  rolleyes.gif

labai skanu gaunasi,esu taip dariusi
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 04, 09:32)
mano minkstas buna jau po paros,po dvieju - tirpsta burnoje 4u.gif

Taip, po paros jis jau buna minkstas, bet, kad tirptu burnoje geriausia jam pastoveti 2 - 3 paras. mirksiukas.gif
Atsakyti