QUOTE(*Linele* @ 2013 05 09, 11:12)
Sakykit ar tinka plakimui naminė grietinėlė nugriebta nuo pieno. Kokio ji riebumo skaitos?
Kokio riebumo nežinau, bet išsiplaka labai normaliai.
Papildyta:
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 05 09, 16:04)
sveiko merginos, noriu jusu pasiteirauti, planuoju daryti torta, zodziu virsu ir sonus planuoju aptepti rududu su issuktu sviestu, tai jus man nezinanciai paaiskinkite ar galiu virsu ir sonus dengti grietinele , ar nenuciuozines jinai man nuo to rududu ? ar dar reikia standikli deti?

siaip visad apliedauau visa torta sokoladu o danbar noretusi grietinele
O kodėl Jūs norite dar tortą aptepti sviestiniu kremu? Dėl skonio? Nes galite tiesiog aptepti plonu grietinėlės sluoksniu (kad paskui tarpelių nesimatytų) ir tada jau raityti visokiu grožius.