Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio progimnazija

sveiki,
ne uz kalnu kai mano mergytei reikes eiti i mokykla ir norejau suzinoti kaip si mokykla.
Atsakyti
As pati baigusi sia mokykla, dabar sesuo mokosi. Man patiko. Mokymo lygis lag irgi neblogas, puikiai baigiau mokykla be jokiu korepetitoriu ir istojau kur norejau 4u.gif
Vienintele problema, kad sioje mokykloje yra didesnis procentas vaiku is labai turtingu seimu (anais laikais partiniu ir visokiu rasytoju) is namu pamiskeje, dabar is velniai zinia kur statomu privaciu namu atvezami su didelem masinom. Jei gyvenat siaip 2 kambariu bute blokiniam... Na tai tiesiog is anksto paruoskit vaika, kad jis nebus lyderis... Pasiturinciu tevu vaikai sudaro branduoli, o kiti jauciasi "utsaideriai". Bet gal taip visur..?

O jei jus vieni is tu, kurie turi pakankamai, tai pasidomekit dar ir privacia mokykla esancia antakalny, girdejau ten per menesi reikia moketi apie 1000Lt, taip pat ir vasara, bet uztai klases mazos, apie 12 vaiku.

Kita, buvus 22 mokykla, dabar, berods, Dauksos vidurine, jau nuo senu laiku garseja visokiais skandalais, o ir mokymo lygis ne toks... g.gif Bet uztai ten ne tiek namuotu ir masinuotu.

Na bet as ateity pati vis delto rinksiuosi Antakalnio vidurine. wub.gif
Atsakyti
Baigiau sia mokykla, berods greitai ji taps gimnazija...
Mokykloje galbut siek tiek truksta disciplinos, bet juk tokioje aplinkoje ir atsiranda menininku... Mokymosi lygis tikrai geras.
Atsakyti
Aš irgi baigiau šią mokykla.Savo vaiko tikrai neleisiu, bent jau kol nepasikeis kai kurie mokytojai.Ten pvz:chemijos,lietuvių,istorijos,jei neklystu tai dar vis tos pačios.Siaubas,net nenoriu prisimint.O vat matematikos ir informatikos labai fainos. Man dar tas nepatinka mokykloje,kad 5-tokai yra gainiojami į papildomą korpusą prie gatvės, ten šalta ir atmosfera nekokia.Bandau daugiau susižinot apie Žirmūnų mokyklas,nors pati iš Antakalnio.Pažystama leidžia savo vaiką į Antakalnio mokyklą, patenkinta,bet aš dar mačiau senų savo mokytojų ir nenorėčiau, kad mano vaikas susidurtų su jais.Dėl poros blogų mokytojų, kenčia visa mokyklos reputacija.
Atsakyti
As pati dirbu toje mokykloje, ir esu patenkinta.Ypač direktore, kuri yra konkreti, išmano savo darbą, ir stengiasi matyti kiekvieną mokytoją, nors mokykla be galo didelė.O dėl mokytojų - kiekvienoj mokykloj būna procentas blogų ar netikusių mokytojų...
Atsakyti
As taip pat baigiau ta mokykla.. nors dabar ir gyvenu arciau dauksos vidurines, manau kad savo susnu leisiu tik i Antakalnio vidurine.. ten dabar mano sunenas vaiksto ir yra labai patenkintas.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasidalinti nuomone apie sąlygas pradinėse klasėse, maitinimą, būrelius ir pan.
Atsakyti

Mokykla turi minusą - vaikai mokosi dviem pamainom. unsure.gif
Atsakyti
Ar tikrai dviem? Pasižiūrėjau jų svetainėje į pamokų tvarkaraštį-lyg ir panašu, kad viena g.gif Gal kas turit naujausių žinių: kaip ten su tom pamainom ir apskritai bendra tvarka...?
Atsakyti
Pasidomejau, kad lyg nuo šiemet viena pamaina, nes pradinukai iškeliavo į esančios šalią buvusios rusų-lenkų mokyklos patalpas
Atsakyti
Norinčiųjų mokytis I-V klasėse nuo 2007-09-01 registracija prasideda 2007-02-01. Galima ir telefonu 234-18-02.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 31 sausio 2007 - 15:37
QUOTE(Makarska @ 2007 01 31, 17:36)
Norinčiųjų mokytis I-V klasėse nuo 2007-09-01 registracija prasideda 2007-02-01. Galima ir telefonu 234-18-02.


O gal zinai, kada bus atviru duru diena?
Ir gal kas zinot, kokios bus pirmoku mokytojos ir kuri ar kurios geriausios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukinija: 31 sausio 2007 - 23:31