Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Žinoma galima vėl nupoliruot, tik tada reiktų kiekvieną kartą nešti pas juvelyrą. Tekstūrą galima su rupiu švitriniu ir pačiam užsidėt. Su vieliniu šepetuku arba dilde. Čia kalbant namų sąlygom. Juvelyras tai be abejo įvairesnių tekstūrų galėtų pasiūlyti, nes turi daugiau įrangos tam. 

Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2017 07 27, 14:47)
<p>Žinoma galima vėl nupoliruot, tik tada reiktų kiekvieną kartą nešti pas juvelyrą. Tekstūrą galima su rupiu švitriniu ir pačiam užsidėt. Su vieliniu šepetuku arba dilde. Čia kalbant namų sąlygom. Juvelyras tai be abejo įvairesnių tekstūrų galėtų pasiūlyti, nes turi daugiau įrangos tam. </p>

o dabar tokia mintis i galva sove,o juvelyras negalejo kazko imaisyt i auksa,kad jam ziedo svoris butu,bet aukso siek tiek atliktu?nes kaip minejau auksa lyde musu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpas: 27 liepos 2017 - 17:46

tai jei žiedai be prabos, tai aišku, kad galėjo. Tai nuneškit užprabuot. Bet šiaip juvelyrai tokiom varkėm neužsiima, nes čia daug neišloši, o gerą vardą gali susigadint greitai.

Atsakyti

prabuotas,bet kadangi pats juvelyras veze prabuot,tai manau jis ten daznai vaziuoja tai jau ten ir pazystamu turi ir manau,galima suprabuot ir praskiesta auksa? juk siais laikais pazintys daro viska  :) zesim nunesiau jam atgal,pardaveja pamacius iskart pasake kad per 3 dienas taip negali susibraizyt juvelyro nebuvo nezinau,tipo sake poliruos,gal blogai supoliravo matysim :)

Atsakyti

Ne, prabavimo rūmuose yra labai griežta tvarka ir ten tokie bajeriai nepaeitų.  Dėl susibraižymo jau jūs tik man nepasakokit. blizgus lygus išpoliruotas paviršius susibraižo iškart ant piršto užsidėjus, na nebent sėdėtumėt su tuo žiedu ir nieko neveiktumėt, tada gal ir nesusibraižytų.  Ir nekurkit čia sąmokslo teorijų nesąmoningų.

Atsakyti

Mūsų irgi susibraižę. Tik neprisimenu, kaip greit po vestuvių jie jau neatrodė kaip nauji. Čia dabar jums tai svarbu, jaunavedžiai. Su laiku susitaikysit. Juk natūralu, kad braižosi.

Arba darykit, kaip vieni pažįstami. Užsideda žiedus tik per šventes, laiko dėžutėj, kad nesusibraižytų nuo devėjimo :D 

Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2017 07 26, 12:04)
<p>Tai aišku, kad normalu. Žiedas juk trinasi į daiktus, kodėl turėtų nesusibraižyti. Ypač jei būna išpoliruoti iki veidrodinio spindesio, tokie žiedai tik vieną dieną taip atrodo. Todėl visada savo klientams patariu žiedus daryti su tekstūra gilesne, kad nesimatytų jokių susibraižymų nešiojant. </p>



QUOTE(skarpas @ 2017 07 27, 12:54)
<p>o kaip klasikini zieda padaryt su tekstura,o ziedus poliruot galima daznai ar nerekomenduojama,nes siaip tai buvau keliose juvelyrinese tai visose sake kad nera labai normalu per pora dienu kad taip susibraize</p>



tesiant teksturos tema - ka manot apie ziedus kurie yra israizyti kaip cia? man tokie ziedai labai grazus, noreciau tokio
vartotojo įkelta nuotrauka
girdejau is kazko sakant kad jam nekyla ranka taip gadinti ziedus.
gal galima suzinoti kas per gadinimai. ir tarkim nuo tokio ziedo lengviau paslepiami/nutrinami ibriezimai ir pan nei nuo lygaus? ar turi toks ziedas minusu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 06 sausio 2018 - 22:00

sveiki,ar normalu,kad auksinis vestuvinis ziedas,po dvieju dienu jau apsibraizes nemazai,ziedas buvo darytas pas juvelyra is savo rusisko aukso,ziedai klasikinio stiliaus

Tikrai normalu. Pas mus taip pat klasikiniai žiedai, ir irgi jau šiek tiek apsibraižę. Pas mane mažiau (darbas ofisinis), pas vyrą daugiau (darbas intensyvesnis). Bet vistiek abu žiedukai gražiai blizga, man tie mini pasibraižymai netrukdo visai. Prikišus jų prie nosies nebetyrinėju :) O mamos ir po tiek metų nešiojimo (nenusiima niekada) vis dar gražiai blizga, nors ir pasibraižęs. Dėl to rinkausi tik klasikinius žiedus :)

Atsakyti

Mes irgi pasirinkome klasikinius žiedus, juos padovanojo mano tėveliai, sulaukę sidabrinių vestuvių. Mano žiedas keliauja iš kartos į kartą, buvo močiutės (pernai su seneliu minėjo auksines vestuves), paskui mamos, dabar atitenka man. Kadangi nuo nešiojimo buvo susibraižęs, nunešėme Vilniaus Akropolyje pas meistrus, man padidino, MB sumažino žiedus, o abiems papoliravo ir atrodo kaip nauji ;)

Atsakyti

Kokia graži tradicija. O tai gaunasi, kad mama dabar be žiedo, ar kaip čia? :hmm:

Atsakyti

Kokia graži tradicija. O tai gaunasi, kad mama dabar be žiedo, ar kaip čia? :hmm:

Mama vasarą nusiėmė, nes pirštai tino, tėtis irgi ir dabar sugalvojo mums atiduot :D.

Atsakyti

Mes dabar vestuvinius žiedus renkamės iš kaune esančių juvelyrų. Bet galėtumėm ir į vln atvažiuoti reikalui esant. Esame ganėtinai crazy su sužadėtiniu, nebijom ryškių spalvų, bet su žiedais vestuviniais linkstam ties modernios klasikos. Radau tokį variantą, kur žiedo krašteliai tiesus (ne apvalūs), gal mažiau braižos?

 

Priedas  Screenshot_16.png   271,11KB   0 Parsiųsta kartų

 

Kol kas renkamės iš šių juvelyrų:

Gal galėtumėt ką parekomenduoti? Ar teko pirkti iš viršuj išvardintų? O gal galima rasti ir pavienius juvelyrus, kurie ne po brandu dirba ir galėtų pagaminti pagal individualų užsakymą? Gal tada geresnė kaina būtų?

 

 

Atsakyti