Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl ko vyrai nori skirtis?

teciai,patarkit man.Kodel vyras nori skirtis su manim.Mes esm susituoke jau beveik tris metus,ir visa laik beveik gyvenom atskirai nes pastoviai dirba uzsienyje,ir dabar kai jis paima paskola verslui plesti nori su manim skirtis,nes atseit tektu laukti dar kokius 5 metus.Jis su manim nenori nei bendrauti,kai juo rupinuosi tai vel bloagai,nezinau kas jam darosi,bandem gyventi uzsienyje kartu,bet vel gi blogai nes su manim nebendravo,pavalgydavo ir kompas arba draugai.vienu zodziu vyras nebenori bendrauti,net nebando kazka gelbeti.nezinau man labai sunku visa tai apibudinti.Jus gi esat vyrai,tai labai prasau patarkit,nes kas verda vyru galvose jus galit mazdaug nuspeti kodel taip yra.
Atsakyti
na as ne diedas, ale man toks vaizdelis, kad tavo vyras taip "diplomatiskai" bando tavim atsikratyti... uzdejes "ignora" laukia, kol tau nervai neatlaikys ir pati pasiusi ji "po dalshe"... unsure.gif
Atsakyti
Kita boba turi ir nesako tiesiai sviesiai g.gif
Atsakyti
taip deja turbut kita moteriske isisuko blush2.gif
Atsakyti
Priežasčių gali būti daug. Vyrai tokie pat skirtingi , kaip ir jūs.
Gyvenot atskirai o tai atskiria gyvenimus, supratimus net svajones. Manau pati supranti , kad kažko trūksta . O ko aiškintis tau. Tiesiog jeigu tau brangi jusu santuoka visų pirma nusiteik pozityviai. Investuok kažkiek į save ir nekreipk dėmesio jei vyras tau priekaištaus. Pasistenk uždegti savyje optimizmą , veiklumą, darbštumą. Žinai jeigu po to jis į tavę nekreips dėmesio kagi , atkreips kiti smile.gif . Pati jausis gerai ir gal vistik vyras iš naujo įsimylės ?
Atsakyti
na ir buvimas atskirai tikrai nepades, reikia rast galimybe but kartu. Atstumas ir skirtingi gyvenimai anksciau ar veliau isskiria schmoll.gif
Atsakyti
jei nenori - nepriversi, ash tokiu atveju sau nervu nesigadinciau, ne vienintelis vyras lietuvoje.
Ir be abejo - turi kita.

"Pasistenk uždegti savyje optimizmą , veiklumą, darbštumą. Žinai jeigu po to jis į tavę nekreips dėmesio kagi , atkreips kiti"- cia labai teisingai
Atsakyti
QUOTE(daivusikas @ 2006 05 29, 21:52)
jei nenori - nepriversi, ash tokiu atveju sau nervu nesigadinciau, ne vienintelis vyras lietuvoje.
Ir be abejo - turi kita.

"Pasistenk uždegti savyje optimizmą , veiklumą, darbštumą. Žinai jeigu po to jis į tavę nekreips dėmesio kagi , atkreips kiti"- cia labai teisingai

Cituoju viską, nes visa žinutė - šedevras.
Pirmiausia klausimas buvo vyrams.
Antra, niekas neklausė kas ką darytų temos autorės vietoje.
Trečia, "be abejo turi kitą" - tokią išvadą gali padaryti tik ta "kita", taigi <mazuliukas> - galite žinoti kam dėkoti už tokią Jūsų situaciją.

Gerbiama temos autore. Į Jūsų klausimą gali atsakyti tik Jūsų vyras. Jeigu budami ilgą laiką atskirai nedažnai pasikalbate, pats laikas būtų tai padaryti. Galimų variantų, kodel Jūsų vyras taip elgiasi yra šimtai ir tik jis pats žino tikruosius. Neklausykite tų gyvenimo jau nuskriaustų moterų, kurios ragina susitaikyti ir ruoštis atkreipti kitų vyrų dėmesį. Jūs esate šeima ir tik jūs galite ją išlaikyti arba sugriauti.
Nuoširdžiai linkiu Jums sėkmės.
Atsakyti
g.gif Nesuprantu, kodėl visada gyvenime ir čia žiūriu, viskas susiveda, kad "turi kitą"....... O man atrodo, kad jis tiesiog nusprendė dar pabūti vienas...... Jei vaikų nėra, kodėl gi ne? Jei gyvenat atskirai....... Niekas jūsų nesieja juk....... Gal jo verslo reikalai toli skrieja......... Ir jis negalės tavęs paskui vežiotis........ Bet ko gero visos sutartine pasakė "Turi kitą" .
Mes su vyru per savo bedrą gyvenimą irgi skyrėmės -niolika kartų....... Bent sykyį metus laugh.gif laugh.gif laugh.gif Bet nei jis kitos turi , nei aš turiu kitą... Jam nepatinka, kad aš rėksnė, man nepatinka, kad jis nuolat alų pliūrina..... Ir skiriamės jau kokių 10 metų taip....... irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
bunat nuolat atskirai, nekalbat, nebendraujat... tai kad cia jau seniai nebe santuoka. vyras stumia salin. skyrybos neivengiamos. ir koks skirtumas cia kita moteris ar dar kita priezastis. reikejo anksciau apie tai galvot
Atsakyti
lengva teisti kitus ir kitas... gal jaunystej vyriskis neissilakste, gal laisves uzsimane..jei santuoka, jus ir praleisti metai svarbus, tai anksciau ar veliau sugris..o jus neliudekit..leiskit jei reikia laisves..tegu sau..visa demesi sutelkit i save.. smile.gif
Atsakyti
Nieku geru sita situacija nekvepia. Verslas trukdo??? - norui esant issprendziamas klausimas. O be to, jei kartu gyvenot ir vis tiek tas pats....
Man irgi situacija panasi. Kartu jau 9 metai. Ne atskirai, kartu, bet kai kartu, tai tas pats, kad ir atskirai butume. kai ypatingas atsalimas prasidedavo, dazniausiai kita budavo isisukusi sad.gif ir net pasisneket atvirai neiseidavo, tik mano monologas gaudavosi. Skyremes, vel taikemes, vel tas pats. Paskutinis kartas buvo, apsisprendziau galutinai ant jo taska padeti. Tai tiek pastangu dejo mane susigrazint, kad net nebuciau patikejus, kad taip graziai elgtis moka. Susigrazino. Ir kas is to. Gyvenam kartu, jauciuosi vel vienisa, labai daznai viena ir vel nujauciu kuo tai kvepia. Gailiuosi, kad po pirmo karto tasko nepadejau.
Kitas variantas (is artimu pazistamu) moteris su 2 vaikais, vyras pastoviai uzsienyje verslo reikalais. Taip kelis metus. Viena karta zmona netiketai nuvaziavo pas ji i ta uzsieni aplankyti, o jis ten jauku lizdeli su kita susikures....
Galiu ir kitoki pavyzdi pasakyti: vyras ir zmona su vaiku. Zmona su vaiku, vyras pastoviai velniai zino kur (tiksliau visi zino kur). Isvaziavo vyras i uzsieni, zmona palikes cia. Po menesio maldaute maldavo, kad ir ji atvaziuotu. Apsiverte zmogus aukstyn kojom. Tik, deja, dabar jis su vaiku, o ji dazniausiai kur nors kitur.
Kad ir kokia situacija, kad ir kokie zmones, jei jausmai yra, yra ir budas kartu buti. Jei jausmu nera, tada ir vyksta "gumos tampymas". Tavo situacija, deja... sudinoka. Ir manau, kad tu pati netgi zinai atsakyma kodel jis taip elgiasi, tik labai nori nors is ko nors isgirsti, kad viskas ne taip jau blogai. Jei nieko rimciau neketini imtis, tai bent jau pradek smarkiai rupintis savim (isvaizda, laisvalaikiu ir nuotaika). tada ziurek ar kas keisis. Gal ir pasikeis....
Atsakyti