Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

LABAS MERGINOS,
na galiu pasidziaugti, kad nuo pirmadienio kibsiu prie magistrinio smile.gif)))
O Aquarel ir Shampe pavydziu jums smile.gif)))) ax.gif norėčiau kad man dabar būtų gynimas rolleyes.gif nebereiktu vargti cia thumbup.gif

Shampe nebijok, viskas pasiseks tau smile.gif)) tu gi saunuole esi smile.gif ziurek dar ir geriausiai apsiginsi is visu smile.gif))))))))
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2013 04 30, 17:19)
Sveikos 4u.gif
O per kiek laiko paraset savo darba? Menesiais, savaitem, dienom ar naktim skaiciuojant...? g.gif

Sveika, aš savo darbą iki galutinio rezultato parašiau per 3 mėn. tik prieš tai jau turėjau teorijos "rėmus" pasirašius. O nuo šių metų sausio pasidariau visą darbą- sutvarkiau teoriją, atlikau tyrimą ir t.t. 4u.gif
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 02, 09:30)
LABAS MERGINOS,
na galiu pasidziaugti, kad nuo pirmadienio kibsiu prie magistrinio smile.gif)))
O Aquarel ir Shampe pavydziu jums smile.gif))))  ax.gif  norėčiau kad man dabar būtų gynimas  rolleyes.gif  nebereiktu vargti cia  thumbup.gif 

Liniukste, ir į tavo kiemą ateis tokia šventė 4u.gif
Aš tai jau noriu greičiau baigt viską, tas gynimo laukimas vargina labiau, nei darbo rašymas unsure.gif
Atsakyti
Liniukste, ir į tavo kiemą ateis tokia šventė 4u.gif
Aš tai jau noriu greičiau baigt viską, tas gynimo laukimas vargina labiau, nei darbo rašymas unsure.gif
[/quote]

laukiu nesulaukiu tos šventės biggrin.gif praeis ir galėsiu gyventi ramiai smile.gif))) o dabar vien mokslai galvoi... fuuu...

na nieko, pakentėk dar.. greit geguzes 14 ateis smile.gif))) o tu geri kokiu raminamuju? smile.gif pvz b grupes vitaminu? smile.gif jie stipsina nervus smile.gif siulau pagerti smile.gif as pries gynimus visada desim dienu pries pagerdavau smile.gif))
Atsakyti

[/quote]
laukiu nesulaukiu tos šventės biggrin.gif praeis ir galėsiu gyventi ramiai smile.gif))) o dabar vien mokslai galvoi... fuuu...

na nieko, pakentėk dar.. greit geguzes 14 ateis smile.gif))) o tu geri kokiu raminamuju? smile.gif pvz b grupes vitaminu? smile.gif jie stipsina nervus smile.gif siulau pagerti smile.gif as pries gynimus visada desim dienu pries pagerdavau smile.gif))
[/quote]
Kol kas be raminamųjų apsieinu ax.gif bet idėja neblogą pasiūlei dėl b vitaminų komplekso 4u.gif
Atsakyti
Pasinaudok ja smile.gif as gerdavau b strong. Tai ir dabar planuoju pries gynima ta pati daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 02, 10:03)
Pasinaudok ja smile.gif as gerdavau b strong. Tai ir dabar planuoju pries gynima ta pati daryti smile.gif

Reiks pagalvot apie tai, nes po tokio darbo nervams labai reikia pastiprinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 02, 09:13)
Reiks pagalvot apie tai, nes po tokio darbo nervams labai reikia pastiprinimo  biggrin.gif

ir per gynima nervukai bus pristiprinti smile.gif nebijosi isvis smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 02, 10:24)
ir per gynima nervukai bus pristiprinti smile.gif nebijosi isvis smile.gif4u.gif

Kažin ar ta baimė dings kur nors doh.gif šimtą metų jau nekalbėjau prieš auditoriją, o dar jei recenzentas bus priekabus... unsure.gif tai bus, tikriausiai, ilgiausios 20 min. gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquarel: 02 gegužės 2013 - 09:28
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 02, 09:28)
Kažin ar ta baimė dings kur nors  doh.gif  šimtą metų jau nekalbėjau prieš auditoriją, o dar jei recenzentas bus priekabus...  unsure.gif tai bus, tikriausiai, ilgiausios 20 min. gyvenime  biggrin.gif

tos 20 minuciu gali tiek plauku baltai pridazyti smile.gif nusiteik kad viskas bus gerai, kad nebus daug klausimu, o dar geriau isvis neklausines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 02, 10:30)
tos 20 minuciu gali tiek plauku baltai pridazyti smile.gif nusiteik kad viskas bus gerai, kad nebus daug klausimu, o dar geriau isvis neklausines biggrin.gif

Iš dalies nusiraminsiu, kai gausiu recenziją, tada bent įsivaizuodsiu, kokio lygio mano darbas, o visai nusiraminsiu, kai po gynimo grįšiu namo ir suvoksiu, kad jau viskas baigta biggrin.gif
Atsakyti
Man iki gynimo liko koks mėnesis. Darbas seniai padarytas, liko dar gabaliukas tekstinės dalies parašyti, bet kaaaaip nesusikaupiu, tinginystės liga doh.gif Gynimo visai nebijau, nes darbas geras, jau sulaukiau teigiamų įvertinimų. smile.gif Tik reikia kažkaip parašyti....
Atsakyti
[url=http://######
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bububla: 03 gegužės 2013 - 13:12