Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Aquarel @ 2013 04 29, 08:26)
Na, tau pateisinama priežastis, kodėl nerašai  biggrin.gif  4u.gif

aš taip pat save teisinu smile.gif ax.gif tai sąžinė negraužia blush2.gif o kokios tavo nuotaikos? kaip jauties kai nebereikia varkti ir rašyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 29, 09:28)
aš taip pat save teisinu smile.gif  ax.gif  tai sąžinė negraužia  blush2.gif  o kokios tavo nuotaikos? kaip jauties kai nebereikia varkti ir rašyti? smile.gif

Nuotaikos tai geros, tik kol nepridaviau darbo į katedrą, tai dar nesitiki, kad aš jau jį pabaigiau ax.gif tik vat šiek tiek neramu dėl darbo patikrinimo sistemoj g.gif vienam psl tikrininausi dėl darbo plagiato, tai nemažą procentą parodė, jog yra plagiatas, nors peržiūrėjus tas vietas, visose yra nurodyti autoriai, iš kur paimta medžiaga ir toks info naudojimas galimas pagal metodiką. Tai vat įdomu, kaip universitete tikrins dėl šito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 29, 08:38)
Nuotaikos tai geros, tik kol nepridaviau darbo į katedrą, tai dar nesitiki, kad aš jau jį pabaigiau  ax.gif tik vat šiek tiek neramu dėl darbo patikrinimo sistemoj  g.gif  vienam psl tikrininausi dėl darbo plagiato, tai nemažą procentą parodė, jog yra plagiatas, nors peržiūrėjus tas vietas, visose yra nurodyti autoriai, iš kur paimta medžiaga ir toks info naudojimas galimas pagal metodiką. Tai vat įdomu, kaip universitete tikrins dėl šito  g.gif

na taip, cia tikrai baisiausia vieta... bet pamatysi viskas bus gerai thumbup.gif
o gal gali imesti nuoroda kur internete tikrinaisi? pasitikrinciau ir as savo teorija smile.gif nes speju daugiausia plagiato rodo teorijoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 29, 09:51)
na taip, cia tikrai baisiausia vieta... bet pamatysi viskas bus gerai  thumbup.gif
o gal gali imesti nuoroda kur internete tikrinaisi?  pasitikrinciau ir as savo teorija smile.gif nes speju daugiausia plagiato rodo teorijoje  doh.gif

Turi būt gerai, taip save nuteikiau biggrin.gif
Aš tikrinausi plag.lt puslapyje. Tik ten jei daugiau nei 5% randa plagiato, tai reikia susimokėti už peržiūrą. Tik sakau, įdomiai jie ten žymi- citatas sužymi, kad netinkamai sužymėtos (nors pagal mano universiteto metodika tinka toks citavimas) ir skaičiuoja kaip plagiatą, teisės aktus sužymi, kad plagijuota, nors jų neskaičiuoja į bendrą procentą. Net teisės aktų pavadinimus priskyrė plagiatui g.gif Bet įdomu buvo pačiai pasižiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 29, 09:08)
Turi būt gerai, taip save nuteikiau  biggrin.gif
Aš tikrinausi plag.lt puslapyje. Tik ten jei daugiau nei 5% randa plagiato, tai reikia susimokėti už peržiūrą. Tik sakau, įdomiai jie ten žymi- citatas sužymi, kad netinkamai sužymėtos (nors pagal mano universiteto metodika tinka toks citavimas) ir skaičiuoja kaip plagiatą, teisės aktus sužymi, kad plagijuota, nors jų neskaičiuoja į bendrą procentą. Net teisės aktų pavadinimus priskyrė plagiatui  g.gif  Bet įdomu buvo pačiai pasižiūrėt  ax.gif

kiekvienam univiere skirtingi reikalavimai ir skirtinga metodika smile.gif aišku ir man idomu pasiziureti yra kas kaip smile.gif su ta mokama programa nori pinigu uzsikalt biggrin.gif biggrin.gif paskui tokie neigiami rezultatai is proto gali isvest biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 29, 10:12)
kiekvienam univiere skirtingi reikalavimai ir skirtinga metodika smile.gif aišku ir man idomu pasiziureti yra kas kaip smile.gif  su ta mokama programa nori pinigu uzsikalt biggrin.gif biggrin.gif paskui tokie neigiami rezultatai is proto gali isvest biggrin.gif biggrin.gif

Tai vat, kad pinigaujasi biggrin.gif bet "tipo" mandra jų sistema, kad jų sužymėtą darbą tiesiai darbo vadovui gali nusiųst biggrin.gif pasižiūrėjau ir nusprendžiau, kad nėr jų sistema jau tokia tobula, kad per daug jaudinčiausi irnesakyk.gif nusiteikiau, kad universitete, kas tikrins, peržiūrės ir matys, kad viskas tvarkingai surašyta ax.gif (tikiuos)
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 29, 09:21)
Tai vat, kad pinigaujasi  biggrin.gif  bet  "tipo" mandra jų sistema, kad jų sužymėtą  darbą tiesiai darbo vadovui gali nusiųst  biggrin.gif pasižiūrėjau ir nusprendžiau, kad nėr jų sistema jau tokia tobula, kad per daug jaudinčiausi  irnesakyk.gif nusiteikiau, kad universitete, kas tikrins, peržiūrės ir matys, kad viskas tvarkingai surašyta  ax.gif  (tikiuos)

taip ir bus pamatysi smile.gif pameginsiu ir as imesti veliau savo teorija paziuresiu ka rodys biggrin.gif biggrin.gif

pamatysi viskas bus gerai smile.gif jug pati rasei keitei sakinius nebuvo copy and paste smile.gif visteik kažkur įterpiai o bet tačiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 29, 10:24)
taip ir bus pamatysi smile.gif pameginsiu ir as imesti veliau savo teorija paziuresiu ka rodys biggrin.gif biggrin.gif

pamatysi viskas bus gerai smile.gif jug pati rasei keitei sakinius nebuvo copy and paste smile.gif visteik kažkur įterpiai o bet tačiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei ir buvo copy- paste, tai sakinio gale yra autoriai su info, iš kur paimta tai.
Ai, nebegalvosiu apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 29, 09:33)
Jei ir buvo copy- paste, tai sakinio gale yra autoriai su info, iš kur paimta tai.
Ai, nebegalvosiu apie tai  biggrin.gif

rimtai, nebekvarsink sau galvos smile.gif jau yra kaip yra smile.gif o yra labai gerai smile.gif tai nera cia ko tau dabar nerimauti smile.gif atsipalaiduok ir nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 29, 10:40)
rimtai, nebekvarsink sau galvos smile.gif jau yra kaip yra smile.gif o yra labai gerai smile.gif tai nera cia ko tau dabar nerimauti smile.gif atsipalaiduok ir nusiramink  4u.gif

aš rami, aš rami biggrin.gif
kai tau sąžinė prabus dėl darbo, galėsi irgi sau taip kartoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sudomino ir mane ta plagiato patikra. kiek kainuoja jinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 04 29, 14:51)
Sveikos sudomino ir mane ta plagiato patikra. kiek kainuoja jinai? 4u.gif

Ten reikia pirktis kreditus:
15 kreditai 15 Lt
30 kreditai 25 Lt
45 kreditai 35 Lt
70 kreditai 50 Lt
100 kreditai 70 Lt
Kadangi mano darbe rodė 10 proc. plagiato, reikėjo 17 kreditų, kad leistų peržiūrėti. Brangokai gaunasi g.gif bet vienam kartui paaukojau ir pasižiūrėjau. Jei kuri norėsit, pas mane liko 13 kreditų, galėsiu duoti savo paskyrą ir jei užteks likusių kreditų, galėsit peržiūrėt. Aš vis tiek jų nebepanaudosiu smile.gif
Atsakyti