Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja kosmetikos linija ŽIEDĖ

Sveiki ir sveikos 4u.gif

Neseniai pasirodė nauja natūrali kosmetikos linija ŽIEDĖ.

http://ziede.lt/

Gal kas jau išbandėte? Jei taip, kokie įspūdžiai, ar patiko? O gal ne? smile.gif
Būtų įdomu sužinoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 05 balandžio 2013 - 16:01
Ir man idomu, domina atsiliepimas apie veido krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 05, 18:02)
Ir man idomu, domina atsiliepimas apie veido krema  4u.gif

mane taip pat labiausiai domina kremai smile.gif

beje, kiek žinau, asortimentą jie žada dar plėsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 05 balandžio 2013 - 16:04
Šiandien nebeištvėriau, nusipirkau kremą itin jautriai odai, nes maniškė su „charakteriu”, ne bele ką užtepsi... taigi ryt jau žinosiu kaip jaučiasi mano veidukas smile.gif pateptas Žiede ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 04 17, 21:22)
Šiandien nebeištvėriau, nusipirkau kremą itin jautriai odai, nes maniškė su „charakteriu”, ne bele ką užtepsi... taigi ryt jau žinosiu kaip jaučiasi mano veidukas smile.gif pateptas Žiede  ax.gif

Bus įdomu sužinoti thumbup.gif

O mane labiausiai domina kremas probleminei odai ax.gif
Atsakyti
Vakar vakare juo pasitepiau, truputėlį perštėjo odą... šiandien va ką tik užsitepiau, peršti... verysad.gif o pirkau itin jautriai. Gal pripras?
Atsakyti
Keli metai kai naudoju tik iš amway kremus. Žiemą tepiausi kokosų aliejum.
Atsakyti
Sudėtyje matau levandų ir rožių hidrolatus, gali kartais jautresnė oda reaguoti į rožių vandenį.
Siūlyčiau to kremuko ant veido nebesitepti - tikriausiai esat jautri kažkuriai sudedamajai kremuko daliai ( natūralios medžiagos irgi būna alergijų priežastimi).
Atsakyti
Ar man jau ant akių krito? ar tikrai žinutės pratrintos? g.gif Buvau rašiusi kad oda kaip užsikimšus, nekvėpuoja, nu nėra... unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Na va, ir as siandien isigijau krema probleminei odai, tai pirma karta sivakar pasitepiau, tai irgi truputi perstejo... kazi ar cia taip turi buti. Siaip mano oda nera jautri ir joks kremas niekada nera sukeles jokios alergijos...idomu kodel cia taip, gal del to arbatmedzio aliejaus... na, paziuresim, kaip bus toliau... g.gif
Atsakyti
Acura, jau kelinta diena visgi tepuosi, ir žinokit kuo toliau tuo geriau, perštėjimas mažėja. Dabar jau lyg ir gerai. Bet tikrai įdomu kodėl čia taip ir ar taip turi būt? g.gif
Atsakyti
Turiu probleminei odai krema jau savaite, jokio perštėjimo nepastebėjau.
Atsakyti