Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Tęsiame pašnekesius apie breketus, pasiruošimus pakaustymui, gydymo džiaugsmus ir vargus, pokyčius bei kitas smagybes thumbup.gif

user posted image

Mūsų ortodontai:
Kaune

Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075 , Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077
Gintarė Urbonienė, +370 657 33 009, Vivadent odontologijos klinika, Savanorių pr. 60

Vilniuje

Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725 ,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725 ,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Diana Baubinienė, Diadenta, Gabijos 32. Tel. 85 2736728 8 640 40889
Margarita Musteikytė, 8 (5) 2138883, 8 (620) 98835, "Amicus dentis", T. Ševčenkos g. 12
Evelina Margelytė Bobinienė, +370 604 19888, "Mano šypsena", Rugių g. 12A

Kad būtų paprasčiau susirasti, kas pas ką gydosi ir pasiklausti nuomonės/atsiliepimų apie dominantį ortodontą, turime narių sąrašą su breketų rūšimis ir ortodontais, pas kuriuos lankomės. Dėl sąrašo papildymo rašyti takemyscars AŽ. Pats sąrašas - ČIA

Turime ir fotoalbumą, kur dalijamės nuotraukomis, progresu, pokyčiais. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai temoje bendraujantiems, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams. Albumą rasite http://www.fotki.com.
Atsakyti
I naujus namus 4u.gif o poryt ir i vizita thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namučius thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau isikuriau ir as smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš dar tik renkuosi ortodontę. Užsirašiau į konsultaciją pas Vitą Budrienę, bet eisiu tik po dviejų mėnesių.
Merginos, kuri tvarkotės dantukus pas Jūratę Beržanskienę? Kažin, kokios pas ją kainos? Ir koks jos užimtumas?
Ir dar vienas klausimukas. Į pirmą konsultaciją užtenka atsinešti panoraminę nuotrauką, daugiau nieko nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 04 09, 12:56)
Aš dar tik renkuosi ortodontę. Užsirašiau į konsultaciją pas Vitą Budrienę, bet eisiu tik po dviejų mėnesių.
Merginos, kuri tvarkotės dantukus pas Jūratę Beržanskienę? Kažin, kokios pas ją kainos? Ir koks jos užimtumas?
Ir dar vienas klausimukas. Į pirmą konsultaciją užtenka atsinešti panoraminę nuotrauką, daugiau nieko nereikia?

jeigu pas budriene eisite i Denticija tai nuotrauka daro vietoje smile.gif
Atsakyti
del seiletekio - nebuvo ir nera
del trukmes- iki 1.5 m ( gal dar anksciau pavyktu? bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 04 09, 14:56)

Jop konsultacijai uztenka panoramines nuotraukos smile.gif
Atsakyti
O siaip as seiletekio neturiu tik man toks jausmas kad pasvelpuoju. smile.gif
o kas del sukandimo dantu, tai as jau sita pastaba esu gavusi, jeigu laikote ilgai sukastus dantis, patys dantys labai droziasi, as jau taip esu nudrozusi savo iltis biggrin.gif siaip tokie dalykai man budavo nuo nervu, gerkite vakarais ramuneliu arbata smile.gif ir as pastoviai save tramdau, atlaisvinti zandikauli, nes dantukai sukasti turi buti tik kai kramtome smile.gif o siaip pakeiciau darba ir manau sita problema apmazejo pas mane.
o nesiot man sake iki metuku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 09 balandžio 2013 - 15:47
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 04 09, 13:56)

Aš lankausi pas Beržanskienę. Manau kad tikrai nereikėtų laukti tiek ilgai, t.y. 2 mėn., kad pakliūti biggrin.gif Dėl kainų nieko negaliu pasakyti, žiūrint ko reikia. Aš pati nešiausi tik panoraminę.
Atsakyti
Siandien sutvarke man viena dantuka, del kurio jauciau diskomforta, maudima. nors dantuko nuotraukos nieko nerode, viena odontologe ir endodontas nieko nerado, pasirodo po plomba buvo atidares kariesas. bet esu dekinga savo mylimai odontologei, kuri grizo is motinystes atostogu ir rado priezasti. Todel dabar ramiai galesiu ir ant apacios breketus klijuoti thumbup.gif

dar suzinojau tokia naujiena (bent man), kad po breketu nuemimo, kai sakandis vietoje ir t.t. yra imami antspaudai, ''technikai pavaskuoja''(nezinau ka tas reiskia biggrin.gif ) ir plombavimo budu atstatomi visi dantu vingiai, vageles, virsuneles, kad idealiai sueitu virsus su apacia , visa tai pagerina kramtymo kokybe. Ka nors apie tai girdejote, ar galvotumete darytis ?

Atsakyti
takemyscars, nu varlyte tai superine! thumbup.gif
merginos, PADEKIT, prasau! gal zinot/galit rekomenduoti gera chirurga, kad istrauktu neisdygusi protini,daktare siuncia i klinikas, nu bet ir ten nzn chirurgu, o ir ji nerekomendavo nieko blush2.gif
Atsakyti