Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės mitų griovėjų gerbėjos

QUOTE(Renata123 @ 2013 05 08, 15:58)
Turiu pirma knyga.
Manau, nepatikti ji - negali. bigsmile.gif Nuotraukos labai grazios ir "ziauriai skanios"! wub.gif
Kol kas gaminau tik duoneles su morkomis, 32 psl. Man teko prideti papildomai kokius 3 v.s. miltu, nes tesla per skysta gavosi. Dar iberiau sauja, kita moliugu branduoliu. Gavosi laaabai skanios ir sveikuoliskos bandeles. Dingo nuo stalo greiciau negu uzkandziai, prie kuriu buvo pateiktos. bigsmile.gif

Gal recepta galetumet ideti?
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 05 19, 20:37)
Gal recepta galetumet ideti?

Idomu, ar galima butu nuskanuoti tuos lapus ir cia ideti? Ar cia butu koks privaciu teisiu pazeidimas? g.gif
Atsakyti
Gal kiek atgaivinsiu tema, pirmasis mano bandymas gaminti pagal VMG smile.gif receptuka siek tiek pakoregavau pagal save, matysite, o originalus yra va cia:

http://tv.delfi.lt/video/HfZmp42i/

Makaronai su moliugu padazu

Reikes:

makaronu (naudojau pilno grudo spageti)

Padazui:

200 gr moliugo
1 svoguno ar gabaliuko poro
1/3 cili pipiro
4-5 skilteliu cesnako
1/3 stiklines grietineles
gabaliuko salto rukymo desros (galima isvis nedeti, galima kokios vistienos, cia as jau pagal save idejau)
druskos, ziupsnelio rudojo cukraus, pipiru, as dar dejau ivairiu dziovintu zoleliu misinio (originaliame recepte minimas salavijas, taciau si karta jo neturejau)
alyvuogiu aliejaus kepimui
surio pabarstymui

Padazas pagaminamas labai greitai, tai pradejus gaminti is karto statykite ir virti makaronus.

Alyvuogiu aliejuje 3-4 min apkepiname kubeliais susmulkinta moliuga. Sudedame susmulkinta desryte ir svoguna. Tuomet dedame smulkinta cesnaka ir cili pipira, sudedame prieskonius. Pabaigoje supilame grietinele ir dar kokia minute patroskiname.
Pries valgant pabarstome tarkuotu suriu.

user posted image
Atsakyti
Aš vis pasidairau čia. Šitas linksmai nuteikė, bet dar nebandžiau. Bet jau "įrašytas į eilę "kada nors" ;-))
http://tv.delfi.lt/video/sX4rBrhd/
Šitą išbandžiau. Su bulka nepatiko. Bet šiaip karamelizuoti obuoliai - puikūs. Geriau juos panaudoti įdarant rimtesnį kepinį, nei kad bulka
http://tv.delfi.lt/video/C6aGYxCp/
Atsakyti
Sveikos.kokie ispudziai antrosios knygos-draugams? blush2.gif pirma man patiko
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2015 09 16, 15:22)
Sveikos.kokie ispudziai antrosios knygos-draugams? blush2.gif pirma man patiko


O kokia cia antroji knyga draugams? Kazka praleidau, negirdejau apie tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Effigy @ 2015 09 21, 17:12)
O kokia cia antroji knyga draugams? Kazka praleidau, negirdejau apie tokia smile.gif

Manau, kalba eina apie antra VMG knyga, t.y. "7 ingredientai draugams".
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 09 22, 19:52)
Manau, kalba eina apie antra VMG knyga, t.y. "7 ingredientai draugams".



Ne taip, vadinasi, perskaiciau smile.gif
Galvojau, kad draugams antraja knyga isleido 4u.gif TAi tada galima gyvent ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai patinka.
gaminau šitą jau 2 kartus: http://vmgonline.lt/...-ir-ozku-suriu/ nerealus, rekomenduoju!
Atradau jų naują kūrinį "Verdu ir Kepu" žurnalą savaitgalį, kaina labai maža tik 1 eur. daug idėjų joje radau Kalėdoms, gal ir jums patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 07 gruodžio 2015 - 17:35
Sveikos vmg gerbejos. Nusipirjau ju zurnala verdu ir kepu. Noriu is ten kept sausainius. Recepte parasyta 50 g tauku. Kazi kaip suprast? Ka cia turima omeny, kokius taukus?
Atsakyti