Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų teisių įstatymo pakeitimas

GEGUŽĖS MĖNESĮ SEIME BUS SVARSTOMAS VAIKŲ TEISIŲ ĮSTATYMO PAKEITIMAS. MANO GALVA, GRAŽIAI UŽMASKUOTAIS ŽODŽIAIS BANDOMA PRASTUMTI TVARKĄ, KURI ĮGALINA VAIKŲ TEISIŲ DARBUOTOJUS ARBA POLICIJOS PAREIGŪNUS ATIMTI MŪSŲ KŪNĄ IR KRAUJĄ DĖL MENKIAUSIOS PRIEŽASTIES. TAI JAU MASIŠKAI VYKSTA KITOSE EUROPOS IR NE TIK VALSTYBĖSE.
Įstatymų projektai:
R. Šalaševičiūtės
O. Valiukevičiūtės
A.M. Paviliobnienės
susiję dokumentai

Kol kas viskas labai abstrakčiai įvardyjama ir gražiai pakuojama, bet nerimą kelia kitų šalių patirtys. Kad ir tokie faktai:
Oficialus Skandinavijos žmogaus teisių gynėjų kreipimasis į Europos Tarybos Generalinį sekretorių, Europos Komisiją ir Europos Parlamentą dėl neteisėto vaikų "nusavinimo" normaliose šeimose: "Report: Child Removal Cases in Sweden and the neighbouring Nordic countries" (skaitantiems angliškai):

http://www.justice.g...Form/sprava.pdf

O čia tas pats, tik išverstas į rusų kalbą:
... http://www.familypol...13-047-nkmr.pdf

Dokumentas netrumpas, bet jame labai aiškiai, pasiremiant faktine medžiaga, konkrečiomis bylomis, skaičiais, apibūdinama tikroji vaikų ir šeimų teisių padėtis Skandinavijos šalyse. Kantriesiems siūlau perskaityti iki galo - kuo toliau, tuo labiau protas neišneša, kad tai vyksta šių dienų Europos demokratinėse valstybėse, kurios mums peršamos kaip puikus pavyzdys žmogaus teisių apsaugos srityse.

Jei dar kažkam norisi diskutuoti platesnėje auditorijoje yra sukurta Facebook grupė
"NELEISIME VALDŽIAI GROBTI MŪSŲ VAIKŲ
Atsakyti
video PAŽIŪRĖKIT BŪTINAI

Please watch all of this, and then act. Many people will find this video disturbing and may feel they cannot watch it to the end. But if you don't watch it you have become part of the problem of a society denying the reality of what is happening on a daily basis.

They took this baby on the grounds of "possible future emotional harm" because of the mother's learning difficulties. The parents are good people, who have done nothing to cause harm to anyone.
...
This is an example of the precautionary principle in action. From wikipedia: "The formal concept [of the precautionary principle] evolved out of the German socio-legal tradition in the 1930s". Does anything else need to be said?


Didžioji Britanija.
Vaikų teisių atstovai bei policijos pareIgūnai išplėšė kūdikį tiesiai iš mamos rankų, nes ji jam "ateityje gali morališkai pakenkti, kadangi ji BLOGAI MOKOSI" ???

MAMOS, PRAŠAU, MALDAUJU, ŽIŪRĖKIT, KAS DAROSI "CIVILIZUOTOJE ŠALYJE". NETYLĖKIT. PRANEŠKITE VISOMS DRAUGĖMS, PADARYKITE SUSIRINKIMĄ DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, LAIPTINĖJE GALŲ GALE.

JEI NE MES - NIEKAS KITAS. GIRDIT????!!!!!!!!!

Papildyta:
dar video
Atsakyti
VIDEO 3
Papildyta:

Papildyta:
Vaikų gynėjai ar naujos ideologijos įrankiai?
Atsakyti
Manau viskas eina kryptingai, suderintai. Vaikus atiminėja, tos pačios lyties santuokas legalizuoja. O iš kur jie gaus vaikų???
http://www.thedaily....ildren/SLOVAKAI APSIGYNE IR GINASI!!!1
O Norvegijos laikraščiuose vaikai parduodami kaip šuniukai: "labai mielas ir mėgsta žaisti","labai miela,bet nedrąsi" ir tt.Daugybė atimamų vaikų kiekvienoj komunoj. Gražūs, prižiūrėti vaikai. Yra paklausa,bus ir pasiūla, juk 50000 NOK per mėn plius atleidimas nuo mokesčių! Ištrūkti iš "globėjų' pavyksta vienetams, deja...
Atsakyti
JTO BRUKA SEIMUI RATIFIKUOTI TARPTAUTINĘ VAIKŲ TEISIŲ KONVENCIJĄ. JI JAU VEIKIA DAUGELYJE JTO ŠALIŲ NARIŲ. TOSE ŠALYSE IŠ ŠEIMŲ GROBIAMI VAIKAI IR ATIDUODAMI P R I V A Č I O M S ĮVAIKINIMO AGENTŪROMS, KURIOS UŽ DIDELIUS PINIGUS JUOS OFICIALIAI PARDAVINĖJA BEVAIKĖMS ŠEIMOMS. CITATA MOTERS, KURI GYVENA DB IR KURIOS ANŪKAS YRA KONFISKUOTAS:
"as disponuoju ikainiais, kiek kainuoja vaikai is Rytu Europos privaciose ivaikinimo agenturose ( valstybiniu nera). Nezinau, ar Lietuvos vaiko teisiu apsaugos tarnybos gauna kokius procentus nuo kiekvieno uzsieny ivaikinto vaiko, ar ne, bet vietinej rinkoj skaiciai tokie : o - 3 metai, blondinas vaikiukas, melynos akys, tvirta motorika ir kalbos issivystymas( berniukas) - 30 000 svaru. Sie vaikai ivaikinami greiciausiai. Mergaite is Rytu Europos blondine, garbanos, melynos akys, tvirta motorika, kalbos issivystymas 25 000 svaru. Vaikai, imtinai nuo 3 iki 5 metu - ivaikinimo tikimybe vidutine. Jie laukia eileje ''for loving family''. Berniukas blondinas, motorika tvirta, intelektas, virsijantis uk standartus, megsta piesti, dainuoti, zaidzia sachmatais - 50 000 svaru. Mergaite, blondine, melynu akiu, tvirta motorika, megstanti dainuoti, sugeba skaityti( intelektas virsija uk standartus) - 40 000 svaru... Ir t. t. UK pilna privaciu ivaikinimo agenturu skelbimu, kur vaikai siulomi tarsi baldai, namai, suniukai!!! Mano anukelis ivertintas 45 000 svaru, nes 3 metuku nekalba angliskai. Turiu dokumenta, patvirtinta ivaikinimo agenturos prie Hertfordshire County Council!!! Kiek Odeta Tarvydiene ar Salaseviciute gaus nuo mano anukelio ivaikinomo - nezinau. Informacijos neturiu, tad nedristu spelioti!!!"
ŠI GRUPĖ YRA SKIRTA INFORMACIJAI APIE VAIKŲ GROBIMĄ IŠ PADORIŲ ŠEIMŲ RINKIMĄ IR PLATINIMĄ. TAIP PAT KONSOLIDUOJAMOS JĖGOS ĮVAIRIAPUSIAM PASIPRIEŠINIMUI ŠIO ĮSTATYMO RATIFIKAVIMUI LIETUVOJE.
https://www.facebook...tif_t=group_r2j
Atsakyti
Jei kas nors abejojate, ar dar nesate susidarę savo nuomonės, pasižiūrėkit šį video. Situacija labai panaši visgi į mūsišką. Galbūt padės susidaryti bendrą vaizdą.
VIDEO, KURĮ PATARČIAU PERŽIŪRĖTI nuo pradžios iki pabaigos.
Atsakyti
Keista, kad tokioje didžiulėje SM, bet kokia tema kad ir apie skudurus, sulaukia daugybės puslapių komentarų, o va tokia rimta ir svarbia tema, kuri liečia kiekvieną vaikų turinčią šeimą - tyla unsure.gif Moterys, turit savo nuomonę, bet tik bijot išsakyt, ar visiškai dzin, kas ir kaip bus, todėl tyla?
Atsakyti
O apie ką pasisakyti? Pyktis ima ir tiek. Be to, aš tame įžvelgiu daugiau nei prekybą vaikais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nė numaniau, kad pasaulyje tokie dalykai dedasi.... Kaip baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 04 15, 22:10)
Keista, kad tokioje didžiulėje SM, bet kokia tema kad ir apie skudurus, sulaukia daugybės puslapių komentarų, o va tokia rimta ir svarbia tema, kuri liečia kiekvieną vaikų turinčią šeimą - tyla  unsure.gif Moterys, turit savo nuomonę, bet tik bijot išsakyt, ar visiškai dzin, kas ir kaip bus, todėl tyla?


Manau, šia temai reikia daugiau reklamos kad ir toje pačioje SM. Aš tikrai labai retai užeinu į šį skyrių, dabar ieskojau kryptingai ir užtrūkau, kol radau.
Ar moderatorės labai supyks, jei kiekvienoje plepalų temoje įdėtumėm nuorodą?
Papildyta:
Jau nusiunciau uzklausyma moderatorei...
Atsakyti
visai ne dzin ir ne tas pats. Tik reikia ne tik kalbėti, manau reikia griebtis kokių nors veiksmų, nžn, gal kokios peticijos, viešinimo...
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2013 04 17, 14:09)
visai ne dzin ir ne tas pats. Tik reikia ne tik kalbėti, manau reikia griebtis kokių nors veiksmų, nžn, gal kokios peticijos, viešinimo...


Prašom užsukti į FR grupę. Čia merginos tikrai nemažai jau padarė.
Šiandien apie juvenalinę justiciją kalbės per BTV "Sąmokslo teoriją" 21.30 ir LNK "Diagnozę valdžia" 20.15. Laidose dalyvaus viena iš aktyvių mamyčių 4u.gif
Atsakyti