Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(gretusiu @ 2015 06 11, 08:24)
Googlinau, skaiciau tema tiesiai ir aplink - bet taip ir nepriejau galutinio sprendimo. Tai koks BB ar CC tiktu veidui su sausais plotais tarp antakiu ir prie nosies, sviesiai ir lepiai, kuris nekimstu poru? Aciu!!!

Man nepakeičiamas Biodroga bb kremas, turiu tokią pat bėdą. Nude look spalva tinka šviesiai odai, lightly tan naudoju vasarą . Perku iš kosmetologės, bet galima ir internetu.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 06 05, 16:08)
Labai lengvas, mazai maskuojantis, poru nekemsantis pasirode Paulas Choice Barely There tinted moisturizer, isbandziau meginukus ir uzsisakiau pilna pakuote.

Labai sudomino PC Barely There moisturiser, gal galit pasakyti kokia spalva uzsisaket?
Atsakyti
Gal kas galite palyginti Gosh CC ir BB kremus:)
Atsakyti
Patinka Bioderma sensibio BB, kai reikia naturalaus efekto, suteikti grazu atspalvi.
Dabar noriu vos daugiau maskuojancio CC kremo. Kuris vertas demesio?
Ar daugiau yra naudojanciu Lumene CC?
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2016 11 06, 18:49)
Patinka Bioderma sensibio BB, kai reikia naturalaus efekto, suteikti grazu atspalvi.
Dabar noriu vos daugiau maskuojancio CC kremo. Kuris vertas demesio?
Ar daugiau yra naudojanciu Lumene CC?

As naudoju Lumene CC. Man jis labai patinka! Mano oda riebi, tad vasarai man jis ne itin tinka, bet ziemai idealus variantas wub.gif Lumene CC ir Bioderma Sensibio BB man , beje, gana panasus smile.gif Dar naudoju Paula's Choice krema su spalva, jis mazai maskuoja, bet sulygina odos spalva puikiai ir ,skirtingai nuo anu dvieju, laiko matiskuma pakankamai ilgai bigsmile.gif poru nekemsa nei vienas is ju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 06 lapkričio 2016 - 22:51
Taip pat naudoju Lumene CC kremą,patinka,kad ir dengia gerai.Iš daugelio panašių bandytų gal net labiausiai patiko ir maskavimo žymiai daugiau nei Bioderma.
Dar,kiek skaičiau,geri ir nabrangūs Bell CC kremai,yra ir hipoalerginis.
Atsakyti
siaip nesu didele megeja kremu su spalva, jei reikia lengvo dengimosi man tada kazkaip geriau lengva pudra atrodo, esu bandziusi garnier bb kai jis tik atsirado tai labai nepatiko, toks nesusigeriantis pasirode ir ta spalva tokia pilkinanti veida, maybiline meginuka turejau nestebuklas bet geriau nei garnier, dar turejau bobbi brown krema su spalva irgi nepatiko, bet kazkaip (akcijos ir geros kainos paskatinta geiciausiai) isigijau lancome cc, tai labai patiko. tik as vistiek nesuprantu kodel jis cc o ne pudra tiesiog vadinasi nes man tai ten pudra 4u.gif biggrin.gif tik ten prastas pasirinimas su spalva, nes siaip as esu 3-4nr pudru naudotoja, ysl 50, mac 25 o ten 01 spalva kur paprastai su vienetu eina sviesiodem o cia net vasara nebuvo per sviesi,nors buvau labai labai idegus, maloniai dengiasi taip gaivu palieka ant veido, drekina, spalva duoda,veidas atrodo gaivesnis na bet as ji naudoju kaip minejau kaip pudra o ne kaip veido krema. tik kad blizgesys islenda gan greit su ja smile.gif
Atsakyti
Mimi, aš sutinku su jumis, man asmeniškai irgi kremai su spalva nuo pudros nesiskiria. Dar būna mano pudra lengvesnė nei koks BB ar CC smile.gif
Atsakyti
As turiu ir krema su spalva ir pudra ir bb, tai man labai skiriasi kremas su spalva nuo bb kremo ar kremines pudros.
Kremas su spalva tai grynai kaip kremas tik su atspalviu - jis lengvas ir minimaliai maskuojantis. Toks permatomas, galima sakyti, bet atspalvi odai suteikia, tarsi lengva idegi.
O va pudros ir bb kremai jie buna vidutinio padengimo arba pilno padengimo - jie maskuoja stipriau, yra sunkesni.
Zinoma nuo firmos irgi priklauso, pas kiekviena gamintoja gali buti skirtingai. As viska is 100% Pure naudoju, tai pas mane "drekinantis naturalus spalva suteikiantis kremas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipsenyte: 11 gruodžio 2016 - 19:52
Estee Lauder Double wear bb nesu dar gyvenime tokios sunkios ir kaukės efektą sukuriančios net krempudros turėjus. jau tokia sunki tekstūra, sunku dengti veidą, atrodo tiesiog nelimpa prie jo, tai reik gerokai pasistengt kol pasidengia..ir jau toks matomas, kad dauguma (mano naudoto/turėtos iš vis nei viena) pudrų tiek nesimato kiek šitas BB, toks kaip sakoma tinkas net matyt ant veido - ir labai išryškina poras, bet kokius nelygumus, raukšleles ir būdamas toks sunkus it tinkas sakyčiau netgi sendina..jau poros (su kuriom iki šiol lyg neturėjau problemos) tai iš toli net šviečia..
pvz kokia estee lauder invisible fluid ar chanel aqualumiere krempudra tikrai kokius 20 kartų lengvesne nei bb kremas
Atsakyti