Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Ši tema skirta busimoms mamoms (o mes vistiek tapsime mamomis ), kurios gaudo gandrus. Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Plepame apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinames tyrimų svarstymais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų.

Gero plepėjimo visoms 4u.gif

P.S. tikiuos Maide nesupykai, kad pasiskolinau tavo minti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 15 balandžio 2013 - 13:15
Registras naujuose namučiuose 4u.gif Sėkmės būsimoms ir esamoms nestuke.gif mirksiukas.gif
P.S.Aš jau darbe ir pakankamai jaučiuosi, net keista, o taip bijojau grįžt čia blush2.gif Kolegių reakcija buvo juokinga- žiūri ir žiūri į pilvelį, o aš šypsausi ir tyliu, nieko nesakau. Dar nesimato, tik į antrą dienos pusę kaip gerai pietus pavalgius vos iššoksta, bet jos neklausia, o aš ir nesakau biggrin.gif Žiūrėsiu, kiek pavyks nuslėpt.
Atsakyti
velnyte, aciuks.gif už naujus namus 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 04 15, 15:28)
Kolegių reakcija buvo juokinga- žiūri ir žiūri į pilvelį, o aš šypsausi ir tyliu, nieko nesakau. Dar nesimato, tik į antrą dienos pusę kaip gerai pietus pavalgius vos iššoksta, bet jos neklausia, o aš ir nesakau biggrin.gif Žiūrėsiu, kiek pavyks nuslėpt.
wub.gif

O pas mane PRL 97 mastau.gif
Ir 4-5 cm cista huh.gif sad.gif
Atsakyti
smile.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2013 04 14, 11:10)
Dar apie Bykovą pasisakysiu smile.gif  "Ilga kelionė per kopas", ta Bykova biggrin.gif  Bandžiau ir aš tas kopas šturmuoti, bet pusiaukelėje nuleidau rankas.
Reziumė - vizitų pas ją daug, tyrimų - be proto daug, o gydymas visiems vienodas - LIT. Ir, kas blogiausia, tie LIT padeda ne visoms doh.gif

Na aš vis dar ginu Bykovą.
Ji perknisą visą organizmą, kur kas blogai. bent jau man ji padarė gerų darbų, ko be jos niekas nekreipė dėmesio.
O LIT - imunitetui, kad organizmas neatmestų embrionų.
O stebuklų niekas nedaro, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 15, 14:15)
P.S. tikiuos Maide nesupykai, kad pasiskolinau tavo minti blush2.gif

irnesakyk.gif

acius.

QUOTE(maika @ 2013 04 15, 16:07)
nnnjo... 97... super. blink.gif

tas irgi - 'super'.

QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 15, 16:25)
O stebuklų niekas nedaro, deja  unsure.gif

o imunoglobulinas?
as jau pasimeciau tarp tu 56+ ir LIT. LIt, kaip savo durna galva suprantu, yra svetimi limfocitai, tarkim, vyro arba donoro ir yra naudojamas tuo atveju, jeigu organizmas 'nesupranta' nestumo kaip nestuma. o imunoglobulinas, kai yra CDE56+ procentali stoka ir del to nestumas nesilaiko, atmetamas iskarto po implantacijos.. Ar taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 04 15, 15:07)
velnyte, aciuks.gif už naujus namus  4u.gif

wub.gif

Eina sau doh.gif O tai kaip anksčiau nematė tokio dydžio cistos? Dėl to ir tepliojo? Dabar jau aš bijau, kad tik nebūtų cistos. Na ryt pamatysim.
Atsakyti

kąą? kiek?? ohmy.gif ir nejautei tokio dydžio cistos?
božečki doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 15, 16:52)
nnnjo... 97... super.  blink.gif
Čia tais vienetais kur normos ~100-500 blush2.gif Nu bet vis tiek sumažino dozę

QUOTE(velnyte @ 2013 04 15, 17:13)
Eina sau doh.gif O tai kaip anksčiau nematė tokio dydžio cistos? Dėl to ir tepliojo?
Dabar jau aš bijau, kad tik nebūtų cistos. Na ryt pamatysim.
Taip suprantu kad per praėjusį ciklą ir susiformavo, manau čia geltonkūnio cista, nes ovuliacija tai buvo mastau.gif Ne, tikrai ne dėl jos teplioja, nes tepliojimas metais skaičiuojamas, o cista šviežutėlė mastau.gif
Nebijok, rytoj papasakok 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 04 15, 17:31)
kąą? kiek?? ohmy.gif ir nejautei tokio dydžio cistos?
božečki doh.gif  4u.gif
Praėjusį ciklą lyg jaučiau kažką toj pusėj bet viską nurašiau pojūčiams po IUI irnesakyk.gif Baigėsi ciklas ir baigėsi visi pojūčiai, dabar nieko nejaučiu unsure.gif Per apžiūrą kai pasakė kokio dydžio tai taip ir įsmeigiau akis į tą pilvo pusę kurioj ji yra lyg tikėdamasi pamatyti kažką blush2.gif
Atsakyti

o šūds doh.gif cista kiaušidėj? gaunasi didesnė už kiaušidę. hm. bromocriptino pamažint reiks.

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 15, 16:52)
as jau pasimeciau tarp tu 56+ ir LIT. LIt, kaip savo durna galva suprantu, yra svetimi limfocitai, tarkim, vyro arba donoro ir yra naudojamas tuo atveju, jeigu organizmas 'nesupranta' nestumo kaip nestuma. o imunoglobulinas, kai yra CDE56+ procentali stoka ir del to nestumas nesilaiko, atmetamas iskarto po implantacijos.. Ar taip suprantu?

kokia paukščių kalba - nieko nesuprantu biggrin.gif oi, kaip aš Tave užjaučiu, kad reikia gilintis į tokius dalykus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 15, 15:25)
Na aš vis dar ginu Bykovą.
Ji perknisą visą organizmą, kur kas blogai. bent jau man ji padarė gerų darbų, ko be jos niekas nekreipė dėmesio.
O stebuklų niekas nedaro, deja  unsure.gif

Na, taip, knisa Bykova giliai, bet.... Kartais man panašu į knisimą dėl knisimo 4u.gif Pvz, taip ir likau nesupratusi, kam jai reikėjo testo po sueities rezultatų? Na, bet reikėjo, tai darėme smile.gif Tuos pačius tyrimus kartoja ir kartoja. Natūralu, kad vieną vietą "paremontuosi", tuo tarpu kita gali "sugriūti". Žmogaus organizmas niekada nebus kaip roboto. Ir pastojama, ir išnešiojama ne su pačiais idealiausiais rezultatais.
Bet iš kitos pusės galiu pagirti Bykovą dėl to, kad ji nenumoja ranka, kaip kiti Lietuvos gydytojai, į paciento pamąstymus, skundus ir pan. Tai suteikia vilties, kad viskas bus gerai, kad problema jau tuoj tuoj bus surasta ir viskas bus gerai...Bet, deja, ne visoms.

Bendravau su forumiete, kuri ne vieną LIT pas Bykovą turėjo, ir vis tiek nėštumo neišgelbėjo. Po LIT jos kilerės dar daugiau sukilo nei iki LIT. Tad jos sprendimas ateičiai, kai pastos - imunoglobulinas.

Maidenana, Kittty viską tiksliai surašė - mokama laboratorija Santariškėse (pasiklausi, ir pasakys, kur tiksliai, bet tame pačiame aukšte, kur ir nemokamų tyrimų laboratorija smile.gif ). Aš manau, jei dabar darysi, kilerės bus sukilusios - juk po persileidimo esi... Tiesa, aš dariausi ne po persileidimo, bet vis tiek mano kilerės stipriai sukilusios buvo. Čia, jau matyt ankstesnių 5 persileidimų pasekmės verysad.gif

Dėl prednizolono - nežinau, neteko vartoti. Bet manau, kad mintis verta įgyvendinimo - juk slopina imununinę. Gal labiau išmanančios mane papildys ar patikslins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2013 04 15, 23:36)
Maidenana, Kittty viską tiksliai surašė - mokama laboratorija Santariškėse (pasiklausi, ir pasakys, kur tiksliai, bet tame pačiame aukšte, kur ir nemokamų tyrimų laboratorija smile.gif ). Aš manau, jei dabar darysi, kilerės bus sukilusios - juk po persileidimo esi... Tiesa, aš dariausi ne po persileidimo, bet vis tiek mano kilerės stipriai sukilusios buvo. Čia, jau matyt ankstesnių 5 persileidimų pasekmės verysad.gif

Dėl prednizolono - nežinau, neteko vartoti. Bet manau, kad mintis verta įgyvendinimo - juk slopina imununinę. Gal labiau išmanančios mane papildys ar patikslins 4u.gif

O tai siuo atveju negalioja taisykle, kaip per AFS, kad perleidus organizma jis slepiasi? Gal kaip tik geriau po persileidimo iskarto, kad matyti kiek ju yra? Aisku, geriau ir iskarto po ir esant natur busenai...

del prednizolono skaiciau amerikietes pranesima ir imunoglobulino vaidmens svarba esant implantacijos nepakankamumui. Tiesa, nebuvo nei zodzio apie LIT. 100% isnesiojimas leidziant imunoglobulina i vena jeigu nera embriono patologiju. Tikrino ant nesciuju. Tai net nezinau, ar verta daryti LIT, jeigu yra, eee, panaceja?
Atsakyti