Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Dasiridenau.
Tai vat. Galiu draskytis kiek tik panorejusi, nieko gero.. Labai jau pas mane issivysciusi siela... doh.gif ir labai daug nuodemiu su vaikais... Praeitame gyvenime as buvau jureivis.. tai, matyt, po visa pasauli palikuoniu prigaminau ir nesirupinau, tai man ir nebeduoda daugiau.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės,
dirbau, pramogavau, atitolau nuo problemų, bet šiandien vėl sugrįžau prie tos pačios suskilusios geldos biggrin.gif
QUOTE(*River* @ 2013 04 25, 12:22)
Dabar dar prisiskaiciau, kad T. pervarges ir sunku su juo bendrauti, tai baisu ir pas ji vaziuoti. Bet LT aplamai niekuo nebepasitikiu...

aš irgi lygiai dėl to paties dabar sustojau ir mąstau, ką daryti g.gif gal Latvijoj ne vienintelis T yra, gal yra ir kitų jo kolegų su gerais rezultatais, ką? ir eilės būtų mažesnės... aš gal ir juokinga dėl tų eilių, bet žmogui, jau tokiuose metuose, ir užimančiam pareigas, nu nesinori sėdėt kelias valandas ir laukt nusitrenkus į kitą šalį. šiandien pas gydytoją pusvalandį reikėjo palaukt, tai vėją pakėliau. jau ir taip didelius pinigus moku, dar man laukt reikės doh.gif

QUOTE(reserved @ 2013 04 25, 13:07)
O pas mane dantukų taisymo periodas. Vienas taip "nutaisytas" buvo, kad ten ohoho kas vyko, nuodijo nuolat mano organizmą (dėl plombos, netinkančios liestis prie organizmo audinių ir susidariusių pūlinukų). Vienu žodžiu, šundaktaris (kitaip pasakyt negaliu) meistriškai paslėpė savo nugydymą. Gydytoja sakė, kad šitokio "gėrio" dėka galimas nepastojimas, persileidimas ir pan. Organizmas į toksinus reagavo. Dantuką teko rauti... Žiūrėsim dabar, kaip keisis mano mmm ir visi kiti dalykai.

Dar tokį įdomų straipsnį radau
http://www.vandens-f...nduo-buteliuose

thumbup.gif gerai, kad gera dantistė. neįtikėtina, kaip gali būti... pas mane kiekvienas dantis su keliom plombom verysad.gif baisu net skaityt.
o dėl tų butelių, tai taip, nu bet o ką daryt ? mes jau vien chemijoj gyvanam...

QUOTE(*River* @ 2013 04 25, 13:36)
Mano AMH 12 (norma 1-8), o kiek skaiciau, idealus kai 2-3, tada buna kokybiskiausios kiausialastes, kai virs 3, tai jau daug sansu, kad yra PKS. O mano aplamai virsija norma  unsure.gif

tikrai keistai viršija normą g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 26, 11:23)

užsisakiau ir aš šios problemos sprendimo horoskopą. įtariu, pasakys, kad reikia išvažiuot iš LT, kad kažkas gautųsi lotuliukas.gif nu ir kaip aš išvažiuosiu, jei man ir čia gerai, ir ilgam negaliu atostogaut...

o aš iš gydytojos susinervinus. pamenat lygiai prieš dvi savaites dešinėj matė 10mm folį. tai dabar 17cd jis jau lyg ir ovuliavęs, bet jo dydis 12mm, žodž, nekokybiškas. dar auga 8mm folis. o bet kairėj užaugus keista (su pertvara) 23mm cista. išvada: foliai auga bet kada ir bet kaip, ovuliuoja maži aba neovuliuoja ir susidaro cistos. verysad.gif vat ir skatinimų pasekmės. ir čia geriant agnucastoną, macą ir pan. nežinau, noriu kuo greičiau pabandyt kartelį IVF ir palaidoti tą mintį (nu bet kaip...) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 26, 11:23)
Dasiridenau.
Tai vat. Galiu draskytis kiek tik panorejusi, nieko gero.. Labai jau pas mane issivysciusi siela...  doh.gif  ir labai daug nuodemiu su vaikais... Praeitame gyvenime as buvau jureivis.. tai, matyt, po visa pasauli palikuoniu prigaminau ir nesirupinau, tai man ir nebeduoda daugiau..  unsure.gif  verysad.gif

Neperskaičiau iki galo, supykino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2013 04 26, 07:56)
Visoms linkejimai is Olandijos  flirt.gif , super salis, super poilsis.
thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 04 26, 09:27)
yra dar vienas variantas - informacinis šokas mastau.gif
Atsirado vilčių kad problema bus išspręsta bigsmile.gif
Kaip šiąnakt miegojot? smile.gif

QUOTE(Tino @ 2013 04 26, 17:23)
išvada: foliai auga bet kada ir bet kaip, ovuliuoja maži aba neovuliuoja ir susidaro cistos.  verysad.gif
doh.gif verysad.gif verysad.gif 4u.gif

Labas rytas
Kam arbatos user posted image
Kam kavos user posted image
Visoms gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 04 27, 08:14)
Atsirado vilčių kad problema bus išspręsta  bigsmile.gif

Kaip šiąnakt miegojot? smile.gif

Visoms gero savaitgalio smile.gif

jei šuo pakastas čia, tai belieka tik kentėti ir laukti, kol išaugs..

šiąnakt vėl kitaip mastau.gif vakare valgė valgė, neužmigo ant rankų, gulėjo gulėjo, kažko pradėjo nervintis, paguldžiau į lovą, pradėjo rėkti, rėkė rėkė kokias 20 min, nurimo pas mane ant rankų, paguldžiau vos užmiegantį, net nespastebėjo, buvo 22:30, išmiegojo iki 3:20 bigsmile.gif pavalgė, gražiai leidosi užmigdomas savo lovytėje ir visi ramiai miegojom iki ryto (muistymaisi liko).

ir tau 4u.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Kaip bebūtų gaila, tačiau aš taip pat esu šio skyrelio nuolatinė skaitytoja jau ne vienerius metus... Pradėjau nuo temos IUI - liūdėjau kartu su visom, kurioms nepasisekė, džiaugiausi - kai kas nors tapdavo nestuke.gif , o tuo pačiu metu dariausi IUI, deja visos 6 procedūros nepavyko... toliau pradėjau skaitinėti šią ir IVF temas, kovo mėn buvo atlikta IVF ir ICSI, deja....
Problemos pas mus abu, man policistinės kiaušidės, didelis antsvoris, MB grikiai prasti... taigi dabar ramybės periodas, ir pinigėlių taupymas kitai procedūrai. Norėčiau pabandyti akupunktūrą, gal gi padėtų kažkaip savo problemas paspręsti, tad norėčiau paprašyti gal galėtumėt rekomenduoti akupunktūristą Vilniuje... Būčiau labai dėkinga ax.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 04 26, 16:23)
aš irgi lygiai dėl to paties dabar sustojau ir mąstau, ką daryti  g.gif  gal Latvijoj ne vienintelis T yra, gal yra ir kitų jo kolegų su gerais rezultatais, ką? ir eilės būtų mažesnės...

tikrai keistai viršija normą  g.gif 

Tai aisku, kad yra ir kitu kliniku Latvijoje, yra ir tema tokia, gali paieskoti. As Embrions rinkausi grynai del mazesniu kainu, bet jei pinigai ne problema, tai be abejo gali bandyti kitur, pvz. EGV ir laiskais konsultuoja, pries pora metu ir mes susirasinejome, bet po to vis tik pasirinkome Embrions, nes ten pigiau.

Kiek skaiciau, visai nieko gero tas per aukstas AMH, tik guodziuosi, kad bent jau naturaliam cikle pas mane viskas tvarkoje (kiek teko stebeti), ir visi kiti tyrimai idealus, tai gal tas PKS, jei ir yra, nera labai stiprus.

QUOTE(zuzla @ 2013 04 27, 07:43)
rėkė rėkė kokias 20 min

Kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 04 27, 08:43)
jei šuo pakastas čia, tai belieka tik kentėti ir laukti, kol išaugs..

4u.gif nu kentėk. jau nemažai atkentėta, dar keletą mėnesių liko.

QUOTE(simeja @ 2013 04 27, 11:20)
Kaip bebūtų gaila, tačiau aš taip pat esu šio skyrelio nuolatinė skaitytoja jau ne vienerius metus... Pradėjau nuo temos IUI - liūdėjau kartu su visom, kurioms nepasisekė, džiaugiausi - kai kas nors tapdavo  nestuke.gif , o tuo pačiu metu dariausi IUI, deja visos 6 procedūros nepavyko... toliau pradėjau skaitinėti šią ir IVF temas, kovo mėn buvo atlikta IVF ir ICSI, deja....
Problemos pas mus abu, man policistinės kiaušidės, didelis antsvoris, MB grikiai prasti... taigi dabar ramybės periodas, ir pinigėlių taupymas kitai procedūrai. Norėčiau pabandyti akupunktūrą, gal gi padėtų kažkaip savo problemas paspręsti, tad norėčiau paprašyti gal galėtumėt rekomenduoti akupunktūristą Vilniuje... Būčiau labai dėkinga  ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif o kur darei IVF? kiek metų Jums? akupunktūra - geras dalykas. mano akupunktūrsitas Kaune, kai klausiau apie vilniečius, rekomendavo Vadim Teles. vyresnis jau, bet tikrai geras, sakė. tik nežino, ar dirba dar, kur dirba. pagooglink.

QUOTE(*River* @ 2013 04 27, 11:28)
Tai aisku, kad yra ir kitu kliniku Latvijoje, yra ir tema tokia, gali paieskoti. As Embrions rinkausi grynai del mazesniu kainu, bet jei pinigai ne problema, tai be abejo gali bandyti kitur, pvz. EGV ir laiskais konsultuoja, pries pora metu ir mes susirasinejome, bet po to vis tik pasirinkome Embrions, nes ten pigiau.

ne, aš labiau keliu klausimą ne apie kitas klinikas, o kitus gydytojus tam pačiam Embrionse. pažiūrėjau, kad yra ten ir Vitols, ir dar moteriškė. kažin, ar jie irgi daro IVF ir taip pat kvalifikuotai kaip T g.gif kas atsakytų, man labai pagelbėtumėt.

beje, o kas stebit save po IVF, kaip organizmas reaguoja? ultragarsu kiek žiūrėjot, foliai auga tvarkingai? ar taip chaotiškai, kaip pas mane?
Atsakyti
Zdraste biggrin.gif

zuzla 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tino @ 2013 04 27, 14:53)
ne, aš labiau keliu klausimą ne apie kitas klinikas, o kitus gydytojus tam pačiam Embrionse. pažiūrėjau, kad yra ten ir Vitols, ir dar moteriškė. kažin, ar jie irgi daro IVF ir taip pat kvalifikuotai kaip T  g.gif kas atsakytų, man labai pagelbėtumėt.

Tino tikrai yra ir pas Vitols buvusiu merginu. Kai buvau susitikime su dar tuomet gyvavusios vilnieciu temos merginomis, labai ji gyre. Krempudra dabar dziaugiasi dvynukais, o Atiloja irgi pas ji vazinejo. Be rezultato, bet labai buvo patenkinta tuo gydytoju. Gal nesupyks merginos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 04 27, 14:53)

sveika prisijungus  4u.gif  o kur darei IVF? kiek metų Jums? akupunktūra - geras dalykas. mano akupunktūrsitas Kaune, kai klausiau apie vilniečius, rekomendavo Vadim Teles. vyresnis jau, bet tikrai geras, sakė. tik nežino, ar dirba dar, kur dirba. pagooglink.

beje, o kas stebit save po IVF, kaip organizmas reaguoja? ultragarsu kiek žiūrėjot, foliai auga tvarkingai? ar taip chaotiškai, kaip pas mane?

Ačiukas 4u.gif bandysiu ieškoti
IUI darėm VK, o IVF northway.
Pas mane labai sunkiai stimuliuojasi, per ivf užaugo tik 3 foliai, išpunktavo 4 kiaušiąlastes, viena iš karto nekokybiška buvo, apsivaisino visos, įsodino visus, bet neįsitvirtino... man jau 34 verysad.gif
Mano organizmas sudurniavo po IVF... pirmos mmm atėjo laiku, o paskiau prasidėjo tepliojimas viduryj ciklo, tada grybelis ir dar kitos infekcijos, šiaip ne taip išsigydžiau, bet dabar nesulaukiu mmm, teplioja. Nu žodžiu bardakas. Su gyd. buvom sutarę, kad šio ciklo viduryj ateičiau stebėjimui. Kai buvau dėl uždegimo, tai sakė lyg ir matėsi, kad neseniai įvykusi ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(simeja @ 2013 04 27, 16:54)
IUI darėm VK, o IVF northway.
Pas mane labai sunkiai stimuliuojasi, per ivf užaugo tik 3 foliai, išpunktavo 4 kiaušiąlastes, viena iš karto nekokybiška buvo, apsivaisino visos, įsodino visus, bet neįsitvirtino... man jau 34  verysad.gif
Mano organizmas sudurniavo po IVF... pirmos mmm atėjo laiku, o paskiau prasidėjo tepliojimas viduryj ciklo, tada grybelis ir dar kitos infekcijos, šiaip ne taip išsigydžiau, bet dabar nesulaukiu mmm, teplioja. Nu žodžiu bardakas. Su gyd. buvom sutarę, kad šio ciklo viduryj ateičiau stebėjimui. Kai buvau dėl uždegimo, tai sakė lyg ir matėsi, kad neseniai įvykusi ovuliacija.

nu tai beveik likimo draugės būsim biggrin.gif man irgi prieš metus per IVF nesistimuliavo - užaugo tik trys foliai ir visos kiaušialąstės buvo nekokybiškos, neapvaisino ir nebuvo net ką sodint. man jau 37. FSH jau svyruoja - užkyla iki 16-17.
visom tie skatinimai ne į naudą verysad.gif
Atsakyti
Tino,
daug kam patinka Vitolsas ir pas ji tikrai nereikia tiek laukti 4u.gif
Atsakyti