Sveikos, likimo draugės,
dirbau, pramogavau, atitolau nuo problemų, bet šiandien vėl sugrįžau prie tos pačios suskilusios geldos
QUOTE(*River* @ 2013 04 25, 12:22)
Dabar dar prisiskaiciau, kad T. pervarges ir sunku su juo bendrauti, tai baisu ir pas ji vaziuoti. Bet LT aplamai niekuo nebepasitikiu...
aš irgi lygiai dėl to paties dabar sustojau ir mąstau, ką daryti

gal Latvijoj ne vienintelis T yra, gal yra ir kitų jo kolegų su gerais rezultatais, ką? ir eilės būtų mažesnės... aš gal ir juokinga dėl tų eilių, bet žmogui, jau tokiuose metuose, ir užimančiam pareigas, nu nesinori sėdėt kelias valandas ir laukt nusitrenkus į kitą šalį. šiandien pas gydytoją pusvalandį reikėjo palaukt, tai vėją pakėliau. jau ir taip didelius pinigus moku, dar man laukt reikės
QUOTE(reserved @ 2013 04 25, 13:07)
O pas mane dantukų taisymo periodas. Vienas taip "nutaisytas" buvo, kad ten ohoho kas vyko, nuodijo nuolat mano organizmą (dėl plombos, netinkančios liestis prie organizmo audinių ir susidariusių pūlinukų). Vienu žodžiu, šundaktaris (kitaip pasakyt negaliu) meistriškai paslėpė savo nugydymą. Gydytoja sakė, kad šitokio "gėrio" dėka galimas nepastojimas, persileidimas ir pan. Organizmas į toksinus reagavo. Dantuką teko rauti... Žiūrėsim dabar, kaip keisis mano mmm ir visi kiti dalykai.
Dar tokį įdomų straipsnį radau
http://www.vandens-f...nduo-buteliuose

gerai, kad gera dantistė. neįtikėtina, kaip gali būti... pas mane kiekvienas dantis su keliom plombom

baisu net skaityt.
o dėl tų butelių, tai taip, nu bet o ką daryt ? mes jau vien chemijoj gyvanam...
QUOTE(*River* @ 2013 04 25, 13:36)
Mano AMH 12 (norma 1-8), o kiek skaiciau, idealus kai 2-3, tada buna kokybiskiausios kiausialastes, kai virs 3, tai jau daug sansu, kad yra PKS. O mano aplamai virsija norma
tikrai keistai viršija normą
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 26, 11:23)
užsisakiau ir aš šios problemos sprendimo horoskopą. įtariu, pasakys, kad reikia išvažiuot iš LT, kad kažkas gautųsi

nu ir kaip aš išvažiuosiu, jei man ir čia gerai, ir ilgam negaliu atostogaut...
o aš iš gydytojos susinervinus. pamenat lygiai prieš dvi savaites dešinėj matė 10mm folį. tai dabar 17cd jis jau lyg ir ovuliavęs, bet jo dydis 12mm, žodž, nekokybiškas. dar auga 8mm folis. o bet kairėj užaugus keista (su pertvara) 23mm cista. išvada: foliai auga bet kada ir bet kaip, ovuliuoja maži aba neovuliuoja ir susidaro cistos.

vat ir skatinimų pasekmės. ir čia geriant agnucastoną, macą ir pan. nežinau, noriu kuo greičiau pabandyt kartelį IVF ir palaidoti tą mintį (nu bet kaip...)