Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

Sveikos,forumietes,ar dar like gyvu?smile.gif Atidariau nauja tema,kad galetume ir vel bendraut bei dalintis savo patirtimi...

Sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 16 balandžio 2013 - 06:25
smile.gif Pavasarį,matomai nėra kada apie ligas galvot.... lotuliukas.gif Ir MB mažiau serga,matyt, gera pavasarinė nuotaika teigiamai veikia. drinks_cheers.gif.Aišku, valgo po nedaug, riboja maisto kiekius,ir be gerųjų bakterijų gėrimo nebeapsieina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 22 balandžio 2013 - 12:17
4u.gif tiek to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosea: 22 balandžio 2013 - 13:21
QUOTE(rosea @ 2013 04 22, 13:07)

Įdomu,kokios profesijos atstovai dažniausiai turi DŽS? g.gif
Atsakyti
Sveiki, dziaugiuosi atrades sita foruma, nes jau pradejau jaustis paliktas likimo valiai. Ar tai gali buti DZS ? Viskas prasidejo mazdaug rugseji, ir tesiasi iki dabar: savaite pasitustinu vandeniu, savaite kose, savaite vos ne kaip viduriu uzkietejimas, ir vel nuo pradziu viskas taip mazdaug kartojasi iki dabar, dare tyrimus kraujo, ismatu, dare endoskopija, ziurejo su kamera zarnyna, viskas tvarkoj nieko nerado, kartais papucia pilva, pries begima i toleta toks nemalonus jausmas buna ties skrandzio srityje gal kiek zemiau i kaire... daktarai cia anglijoje tiesiog peciais kraipo ir tiek tad gal kas susiduret su panasia problema ?
Atsakyti
MB padangėje- vėl nieko gero-nuo vakar po didelio streso( apvogė buvęs nuomininkas)žiaurus pablogėjimas.... verysad.gif gal be ligoninės pavyks apsieiti... bet greitukę teko naktį kviest...
Atsakyti
Salve regina, tema ne tam , kad apšviestum kazdienine savo MB veiklą ir pagerėjimus pablogėjimus. Rizikuoju būti nemandagi, bet kad ribas peržengi ir savo MB negerb,i forume viską klodama kaip jis jaučiasi. Yra kitų temų plepaliukams smile.gif Atsiprašau jei įžeisiu, bet vistik...
Papildyta:
Atradau tikrai gerus , bent mano manymu probiotikus. Vegos firmos.

http://www.efarma.lt...as-kapsules-n30
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 04 25, 11:44)
Salve regina, tema ne tam , kad apšviestum kazdienine savo MB veiklą ir pagerėjimus pablogėjimus. Rizikuoju būti nemandagi, bet kad ribas peržengi ir savo MB negerb,i forume viską klodama kaip jis jaučiasi. Yra kitų temų plepaliukams smile.gif Atsiprašau jei įžeisiu, bet vistik...
Papildyta:
Atradau tikrai gerus , bent mano manymu probiotikus. Vegos firmos.

http://www.efarma.lt...as-kapsules-n30

Ačiū už informaciją- nusipirkom. cool.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal padesite,
jau koks menuo, kaireje puseje, ten kur net sonkauliai prasideda, pilvas gurguliuoja, groja ir dainuoja, pilna to zodzio prasme biggrin.gif , neskauda, pilvo nepucia, tik duju susidaro, bet be skausmo iseina ax.gif
pasitustinu su gleivemis, be kraujo, viduriai kieti,
ir jei nevalgau ilgesni laika irgi pradeda groti, net aplinkiniai girdi, taip nejauku,
vartoju jau treti metai tiroksina, o ji reikia gerti nevalgius, o po 0.5 val valgyti, o gerti arbata arba kava, tik po val laiko,
nesu megeja nei suriai, nei astriai , kepto ilgi laba labai retai valgau
aciu ir sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 04 25, 12:44)

Jos draugui patinka demesys, vargiai ar jis priestarautu ar pyktu del to, kad jis cia irgi aptariamas thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos...tenka ir man pas jus registruotis verysad.gif uzpuole ir mane sita beda..
Rytais jau ilga laika budavo viduriavimas,bet nesureiksminau kol nepradejo atsirasti gleiviu,atrodo nepilnai issitustina zarnynas,bet skiriasi tik gleives ir isskyros...aisku labai issigandau..
Gastroenterologe is mano nusiskundimu iskart itaria DZS. Geriu siuo metu Erce flora,ir mineralus Basica vital. Maudimas pilvo dingo,bet tos gleives vis dar labai neramina. Internete skaiciau ,kad prie DZS gleives buna. Tikiuosi bus gerai,kai pagersiu probiotikus ir mineralus,aisku ir mityba ziuriu,bet kaip su nervais susitvarkyt neisivaizduoju..
Atsakyti
Šypsokitės aš iš bendražmogiškų paskatų taip pasakiau. smile.gif

O šeip ar nepastebėjote, kad čia vos ne epidemija DŽS, gydytojai kas antram sako DŽS. Man tai jau kelia stiprų įtarima, kad čia viskas visai ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivilkos: 29 balandžio 2013 - 22:21