Įkraunama...
Įkraunama...

Skriaudžiamas vaikas darželyje, 2 tema.

Tęsiam temą. Sutinku su paskutiniuoju postu, kad abi pusės vienodai kaltos, kai yra konfliktas. Tik dėl to prievartinio atsiprašymo abejočiau. Išpyškina vaikas "atsiprašau" ir laisvas? Kitą kartą vėl ką pridaro, atsiprašo ir viskas, kaltė išpirkta. Gyvenime juk taip nebus, kad, tarkim, aš trenksiu kam ir po to užteks atsiprašyt. Ne. Aš arba gausiu atgal, arba iškvies policiją (nežinau tiksliai, kas gresia, adm. bauda, areštas, dar kas), arba su manim nebebendraus, pasklis žinia, kad va tokia psichiškai nestabili moteriškė.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Siandien nuejau parvezti savo keturmeti sunu is darzelio, pakylu laiptais ir tik atidarius grupes duris pamaciau kaip mano vaikas buvo pastumtas aukletojos ant jo buvo uzrekta ir aukletoja is visu nervu stipriai pliaukshtelejo mano sunui per ranka.

Viskas ivyko taip greitai kad ash tik spejau pribegti abglebti savo jau spejusi apsiverkti vaika ir tik ir pasakiau aukletojai Dabar tai jau jus pagavau uz rankos.
Be abejones aukletoja [B]Virginija ( vaiku darzelis SPINDULELIS, Sauluciu grupe) Kliniku g. Vilnius)[COLOR=red][B]
puole atsiprashineti, bet net neklausiau jos nes viduje vyre toks pyktis , rankos drebejo kaip pas epileptika.
Apkabinau vaika, pabuciavau jo rankyte, pasakiau sunui kad aukletoja niu niu niu, labai negerai elgiasi ir ishvedzhiau vaika kad nuraminti ir nusiraminti paciai. Nes vienintelis noras buvo trenkti tai aukletojai atgal.

Nuejau tiesiai pas direktore zhinoma, bet jos jau neberadau kabinete, todel apejusi darzeli pasiskundziau jos pavaduotojai.

Ryt einu pas direktore, aishkintis ir imtis sankciju.


Atsakyti
Idomu kaip sekesi..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 05 08, 12:35)
Idomu kaip sekesi..

as tokiu post'u prisiskaitau ir net bijau pagalvot apie vaiko vedima i darzeli, nes juk N kartu mes tokiu dalyku nepamatome verysad.gif
Atsakyti
Baisu ir man kai paskaitau kokiu aukletoju bjaurybiu yra sad.gif

Maniskiam pasiseke, lopsy nuostabios aukletojos abiems (tos pacios). Pas dukra dabar du metus irgi gera aukletoja. Tikiuos ir kitamet bus geros smile.gif

O siaip manau matosi ar vaikas noriai eina i darzeli ar ne. Ir pasipasakoja jau didesni. Maziukai tik gal nesipasakoja.. Arba galima pabandyti pazaisti vaidmenu zaidimus, kad vaikas butu aukletoja, pasimato irgi kaip elgiasi.

Pas mus kitokia beda, jei sunus apserga, susloguoja ir reikia but namie, tai tragedija, nori i darzeli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 gegužės 2013 - 19:51
O aš šiandien palikau savajį su širdies skausmu grupėje. Pas vieną auklėtoją mažius eina noriai, daržas jam labai labai patinka, o štai pamatęs šiandieninę pamainą jis striko. Ir į grupę pas vaikus nori ir auklėtojos bijo. Jis vieną kartą pamatė moterį parduotuvėje panašią į tą auklėtoją, tai net verkti vaikas pradėjo. Ir kiek klausiu, konkretaus atsakymo iš jo neišgaunu, ką tokio ta auklėtoja jam padariusi. verysad.gif Pasak jį bloga ji, skriaudžianti jį ir viskas. O kaip sakant, nepagautas - ne vagis. Žinočiau konkrečiai ką, bent aiškinčiaus. O dabar juk aš negaliu jai nuėjusi susakyti, žinote, aš manau jūs skriaudžiate mano vaiką doh.gif Tai va ir suku dabar galvą kaip visa tai išrišti.
Atsakyti
Na pradziai gal pameginkit su aukletoja pakalbet. Graziai. Neuzsipuolant. Pasakykit kaip vaikas reaguoja, kad pas ja nenoriai eina, tik nezinot kodel, kas jam nepatinka. Paziuresit kaip aukletoja reaguos, o gal ir elgtis graziau prades. Blogiau manau nebus.. O jei tylesit tai nei aukletoja ka keisti bandys nei jus ka padarysit, tik nervisites. Jei kiti vaikai nereaguoja blogai i ta aukletoja tai gal ir neskriaudzia tu vaiku? Gal siaip kokia smulkmena, del kurios vaikas bijo eit.. Pvz zinau vienas vaikas nenoredavo pas viena aukletoja eit, nes jam liepdavo ant sono gulet kai miega. O ne taip kaip jis nori.

Maniskis pas viena viena diena pamates irgi lupa tik timpt timpt, susigraudino, bet tas buvo tik viena karta g.gif aukletoja tikrai neskriaudzia, o ir palei siol vaiksto jis paskui ja ir ant keliu sedi pastoviai ir gasdina eidamas is paskos, zodziu viskas super. Bet va viena karta kazkodel susigraudines pas ja nuejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 gegužės 2013 - 20:39
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 09, 08:35)
O aš šiandien palikau savajį su širdies skausmu grupėje. Pas vieną auklėtoją mažius eina noriai, daržas jam labai labai patinka, o štai pamatęs šiandieninę pamainą jis striko. Ir į grupę pas vaikus nori ir auklėtojos bijo. Jis vieną kartą pamatė moterį parduotuvėje panašią į tą auklėtoją, tai net verkti vaikas pradėjo. Ir kiek klausiu, konkretaus atsakymo iš jo neišgaunu, ką tokio ta auklėtoja jam padariusi.  verysad.gif  Pasak jį bloga ji, skriaudžianti jį ir viskas. O kaip sakant, nepagautas - ne vagis. Žinočiau konkrečiai ką, bent aiškinčiaus. O dabar juk aš negaliu jai nuėjusi susakyti, žinote, aš manau jūs skriaudžiate mano vaiką  doh.gif Tai va ir suku dabar galvą kaip visa tai išrišti.

kaip jau minėjo aukščiau, pabandykit pažaisti vaidmenų žaidimus. Aš su saviškiu žaidžiau su lego biggrin.gif šitie žmogeliukai vaikučiai, šitas auklėtoja, statėm namelį - darželį ir žaidėm, žiūrėjau kaip jis vaidina auklėtoją. Ką auklėtoja sako, kai vaikučiai išdykauja, kai nemiega. Ką duoda valgyti,kaip žaidžia. Linksmai pažaidėm, neišgirdau nieko blogo, ir nusiraminau ax.gif žinau tik, kad mūsų viena auklėtoja verkiančius išveda į miegamąjį pabūti vienus. Bet aš ir pati saviškį taip,,raminu" kai apima isterija, tai toleruoju tokį būdą.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 05 22, 11:58)
kaip jau minėjo  aukščiau, pabandykit pažaisti vaidmenų žaidimus. Aš su saviškiu žaidžiau su lego biggrin.gif šitie žmogeliukai vaikučiai, šitas auklėtoja, statėm namelį - darželį ir žaidėm, žiūrėjau kaip jis vaidina auklėtoją. Ką auklėtoja sako, kai vaikučiai išdykauja, kai nemiega. Ką duoda valgyti,kaip žaidžia. Linksmai pažaidėm, neišgirdau nieko blogo, ir nusiraminau ax.gif žinau tik, kad mūsų viena auklėtoja verkiančius  išveda į miegamąjį pabūti vienus. Bet aš ir pati saviškį taip,,raminu" kai apima isterija, tai toleruoju tokį būdą.

Labai pritariu , kad yra dalykų kuriuos reiktų toleruoti, mat ir mum būna išsenka kantrybė ir ar balsą pakeliam, ar kartais už rankytės stipriau timptelim, aišku nesinori tokiu vaizdų matyti darželyje, bet auklėtojos ne išimtis, gal ir barnis būna ne be priežasties.
Mum irgi yra įvykęs toks įvykis: ateinu dukrytės pasiimt iš daržiuko (greit 4) , jie laksto lauke, auklėtoja kažko piktoka susirodė, maniau gal pavargus ar šiaip kas. Grįžtam namo, klausinėju dukrytę kaip šiandien sekėsi, ką veikė. Viskas gerai. Namie maudau- žiūriu kakta visa sudraskyta kaip nagais, sakau "kas nutiko". Ji man sako "aš nemiegojau pietų miegelio, tai mane auklėtoja IŠŠVEITĖ iš lovytės, aš atsitrenkiau kaktyte į Martyno lovytę.
Nelabai patikėjau, galvojau gal fantazuoja kiek, juolab į medinę lovelę kaukštelėjus būtų mėlynė, o ne įdrėskimas. Bandžiau užglaistyt, bet po kelių dienų ji vėl prisiminė ir pareiškė kad nedraugaus su ta auklėtoja kuri ją "IŠSVIEDĖ į kitą lovelę". Dabar ta auklėtoja atostogauja, jei kai gryš liks ta pati pagieža reiks isikišt, kažkaip sutaikyt, gal pasimirš. Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, bet sureikšmino dukrytė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(savutkel @ 2013 05 07, 23:45)
Sveikos mamytės,
Nuejau tiesiai pas direktore zhinoma, bet jos jau neberadau kabinete, todel apejusi darzeli pasiskundziau jos pavaduotojai.

Ryt einu pas direktore, aishkintis ir imtis sankciju.



Labai įdomu kaip viskas pasibaigė, nors tikrai netikiu, kad išsiaiškinot tiesą. Direktorės visos gina auklėtojas nors auklėtojos tikrai muša vaikus ir jei dar sužinotumėt kaip, tai niekada vaikų nevestumėt į darželius.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2013 07 09, 14:25)
Labai įdomu kaip viskas pasibaigė, nors tikrai netikiu, kad išsiaiškinot tiesą. Direktorės visos gina auklėtojas nors auklėtojos tikrai muša vaikus ir jei dar sužinotumėt kaip, tai niekada vaikų nevestumėt į darželius.



o jus nevedat savo vaiku i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 07 11, 19:44)
o jus nevedat savo vaiku i darzeli?


Vedžiau, nes kaip ir visiems reikia eiti į darbus. Dabar jau nebevedu, ačiū dievui baigėsi šitie košmarai, eisim į mokyklą smile.gif
Atsakyti