Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
Atsakyti
Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“)
, jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi smile.gif Visi galvos, ot mamytė, serialų asė smile.gif Ten gi visokių Chosė Armandų - nors vežimu vežk... smile.gif

Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 gegužės 2006 - 21:59
man grazus vardas... ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas blink.gif nebutinai gal serialus ziurejo, yra toks futbolininkas diego armando maradona... gal mamyte jo fane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 28 gegužės 2006 - 00:52
Man nepatinka šis vardas, toks jau baisiai ne lietuviškas smile.gif . Pažįstu vieną Armandą, 6-metį berniuką, į karžygį nelabai panašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 28 gegužės 2006 - 07:23
Man šis vardas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Pažįstu kelis Armandus, tad vardu nesu susižavėjusi.
Atsakyti
Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui ax.gif
Atsakyti
pretenzingas vardas schmoll.gif
Atsakyti
Mano sūnėno vardas Armondas. Na, su meksikietišku serialu asocijacijų neturi - juolab, kad vaiko tėvai nežiūri tokių visokių ax.gif .
Iš susižavėjimo nealpėjom, kai išrinko tokį vardą ax.gif .
Bet dabar fainas bachuriukas (11m.), vardas bais tinka, vaikai vardo nedarko,na tik darželyje turėjo auklyte, kuri jį kviesdavo Arnuku g.gif .
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek nomuoniu. g.gif Man kaip tik nepatinka paprasti, pasene vardai. Patinka reti ir nenuvalkioti. 4u.gif Beje serialu neziuriu. Varda sugalvojau pati.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 05 27, 23:59)
Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“)
, jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi smile.gif Visi galvos, ot mamytė, serialų asė smile.gif Ten gi visokių Chosė Armandų - nors vežimu vežk... smile.gif

Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo smile.gif

Serialu neziurejau, visiskai man jie neidomus. schmoll.gif Varda sugalvojau pati. bigsmile.gif Man patinka reti, negirdeti vardai. thumbup.gif O ne tie nuvalkioti, kur kas antras Lietuvos vaikas su tuo paciu vardu. doh.gif doh.gif doh.gif Marius, Tomas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2006 05 28, 02:50)
man grazus vardas...  ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas blink.gif nebutinai gal serialus ziurejo, yra toks futbolininkas diego armando maradona... gal mamyte jo fane biggrin.gif

Aciu uz gera zodi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visai nieko vardas toks kietas thumbup.gif
1 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17)
2 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boženočka: 28 gegužės 2006 - 15:33
Mano sunaus vardas irgi Armandas. Serialu taip pat niekada neziurejau ir neziuriu bet ir gime jis ne LT, bet irgi tiesiog norejau kazkokio idomaus vardo. Nes ne megeja esu paprastu vardu. Ir man labai malonu kai zmones sako, kad jo vardas yra neiprastas, ne toks kaip visi. Nors cia skonio reikalas, vieniems gerai, kitiems blogai.
Atsakyti