Na aš pasidalinsiu savo žemaūgių pomidorų grožiu. Jau viršūnėse susisuko žiedynai. Laukt vaisių reik 
Aciu uz namucius.
Pranesamos salnos porai naktu,reikia kazkaip sildyt pomidoriukus siom naktim.Zvakuciu padeginti galvoju nepakaks,reikes kazka rimciau galvot
.
Pranesamos salnos porai naktu,reikia kazkaip sildyt pomidoriukus siom naktim.Zvakuciu padeginti galvoju nepakaks,reikes kazka rimciau galvot
QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 12:32)
O tai senos temos nebenorit pabaigt?
Išmetėm senus lapus ir žolę lauk ir pabaigėm seną temą
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 20, 13:27)
Aciu uz namucius.
.
Pala,neuzkalbek dantu, as gera pusdieni vis galvojau,kaip cia tu nepasigyrusi nuskynei ir suvalgei gruodzio sejos pomidorus
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 20, 13:45)
Aha, gerai padarėt, kad išmetėt
Labai gaila, bet naujosios temos įvadas visiškai neinformatyvus
QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 13:50)
Aha, gerai padarėt, kad išmetėt 
ypač dabar, kai prasideda pomidorų sodinimas, rišimas, genėjimas. Naujokėms bus nelabai lengva surasti informaciją senose temose...
Nu gaila, reikes greiciau tema uzbaigti
Tai dabar dekit ta informatyvia informacija ir viskas
uzsidirbau ir nepagavau, kada cia tema pabaiget
paskutiniu metu kazkaip prazioplinu istisai
iekad neziuriu i koks lapas dabar yra....buciau is anksto sukurus....nu nieko dabar jau nieko nepadarysim...liko tik greit prisneketi ir uzdaryti
naujokies informacija gali ieskoti cia
prie po paties gal kas nors norit parasyti pamokas toliau
nu man niekaip nesigauna graziai rasyti
be to prie kompo dabar stengiausi maziau sedeti del sveikatos...o apie seklu rinkima tai isvis nieko neisivaizduoju
Apie seklu rinkima gal Ex bent trumpai ka parasytu
naujokies informacija gali ieskoti cia
prie po paties gal kas nors norit parasyti pamokas toliau
QUOTE(matuke @ 2013 04 20, 13:52)
Kol užbaigsim temą, siuntinėsim naujokes šen bei ten...
Miargai, kurių pomidorai dar vazonikuose, nepatingėkit šįvakar juos namo parsitempt, žemoką temperatūrą nakčiai žada..
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 04 20, 14:00)
ar jau sėklas renki?
Man atrodo kažkur pernai buvo rašoma apie sėklų rinkimą, paruošimą, dezinfekavimą.. reikia pasikuisti senose temose.
QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 14:03)
Kol užbaigsim temą, siuntinėsim naujokes šen bei ten...
Miargai, kurių pomidorai dar vazonikuose, nepatingėkit šįvakar juos namo parsitempt, žemoką temperatūrą nakčiai žada..
Bent tris naktis
As mastau po siu salnu dali pomiku isodinti gal jau
QUOTE(matuke @ 2013 04 20, 14:07)
taip, tris trumpas naktis
Aš irgi po šių šalnų jau suvisam patupdysiu pomidorus šiltnamin, nėr čia ko jiems prie turizmo priprast..