QUOTE(aurakaj @ 2005 08 20, 20:00)
Brangios, virejeles, padekit man. Girdejau, kad labai skani yra sermuksniu uogiene, noreciau ishsivirt, bet net neisivaizduoju nuo kurio galo ta procesa pradet daryt

.
Kiek teko girdeti, sermuksniai butinai salcio turi gauti, kad kazkokios nedoros medziagos suskiltu...
QUOTE(Betina @ 2005 09 05, 19:35)
Gal turit moliūgų uogienės su apelsinais ar citrinom receptą?
Verdu as kaip tik dabar moliugiene, tikejausi cia recepta rasti...

Verdu be jokio recepto. Praeita syki gavosi.Tai va taip - sutarkavau kiek stambesne nei morkine, bet smulkesne nei burokine tarka, uzpyliau cukraus puse svorio, palikau per nakti.Kita diena supyliau likusi cukru (vel puse svorio - sumoje gavosi 1:1), citrinu sulciu pagal skoni, palaikiau pora val., kol cukrus istirpo, dar idejau vanilinio cukraus del kvapo. I dali dejau obuoliu pektino, i kita dali - virtu pertrintu obuoliu (+ cukraus atitinkamai), nes obuoliu pektinas tirstina . Abi "uogienes " gavosi, bent vyras jas jau suvalge.Manyciau, kad labai tiktu svarainiai kvapui pagerinti, bet pas mus ju nera...