QUOTE(Miss Bisbigli @ 2013 11 11, 02:09)
ta prasme, tik puse savaites kaip mes ant RAW pereiname
vadovavausi situo "3) pradėti nuo vienos rūšies mėsos, kol šuo pripras ją virškinti. Pradžiai rekomenduojama vištiena, o ypač vištų nugarėlės pačią pirmąją savaitę. Vištiena yra lengvai virškinama mėsa, jos kaulai minkšti. "
nuo vakar istraukau is nugareliu visus kaulus, ir kepeneliu daug duodu, bet nieko. tai matyt teks pas veterinara. niekam taip nera buve?
p.s. mano suniui linke viduriai kietet, bet sitaip niekad nera buve
Aš esu turėjus panašų šunį, pilnai šeriamas raw ne vienus metus, jis negalėjo valgyt nieko kame yra kaulas-3 nugarėlės (vokiečių aviganio patinui tai visai nedaug) man baigdavos klizmavimu su narkoze vet klinioje. Bet koks kaulas duodavo tokį užkietėjimą-jokia klizma neparmušdavo. Šėriau raw, kaulingos mėsos negaudvo visai, nei kiek, visą savo gyvenimą. Gaudavo papildus su kalciu.
meduolia-skrandžius galima duot ir užšaldytus, ne dėl parazitų jie šaldomi. Paprasati beveik visi šunys apsitr***ia toliau nei matos gavę šviežios mėsos. Aš arba šaldau, ar kokią savaitę palaikau....Skrandis toks jausmas negendantis produktas

. Kiek bestovi, o vaizdelis ir kvapelis tas pats. Vištiena genda žiauriai greit, pra dienų ir viskas. Bet nuo tos ir šviežios neviduriuoja, tai nėra skirtumo kokią duot. Nu kai kelis kart nepagalvojus padaviau mėsos kuri ryte dar bėgiojo...mama mia kas darės.....