Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga parama vaikams

Sveiki, gal kas galetų pagelbėti mūsų šeimai?
Auginam du vaikučius, gavom socialinę pašalpą kol vyras dirbo. Paskui jį apiformino ant pusės etato,,bet nepasakė apie tai darbdavys.Kaip nuėjau tvarkytis socialinės pašalpos, pasakė, kad permokėta pašalpa ir reikia grąžinti tai susitarėm dalims i mėnesį po 150 lt,bet kaip pragyventi? Vyras dirba ant pusės etato dabar soc. nutrūko už darželį šį mėnesį reiks moket 150lt.labai sunku. Patikėkit mūsų šeima gera negeriam,jei kas galetų kuo paremti vaikučiams,būčiau dėkinga.Jei ne- ką darysi kažkaip gyvensim,vaikai miega kartu reiktų lovyčių bet čia tik svajonė tokių dalykų neprašom.
Dėkui už supratimą.

mergaites ūgis 1,28-1,34cm batų dydis 33,34,
berniuko ūgis 1.22cm-1,28 batų dydis 32

dėkui labai
Atsakyti
Sveiki,kreipiuosi į jus gal kas galės mums pagelbėti.Esame jauna šeima augimane du vaikučius mergaitę ir berniuką.Stengimes gyventi kaip geriau iš paskutinių,bet neišeina.Gyvename mano močiutes name,bet ji mirus tai neaišku kas bus su tuo namu ir kas čia gyvens.Gyvenam su nežina ar čia gyvensim ar ne.Vyras dirba ant puseės etato,moka skolas iš pusės etato tai nekas lieka,socialinės db negauname,tai lb sunkoka pragyventi. Visko reikia: vaikam rubų,žaislu,maisto. Vaikai lanko mokyklą ir darželį. Reikia ir pinigelių ekskursijom viskam ir išeina tie visi mūsų pinigeliai.Be to yra atliekamas kambarys kurį butu galima įrengti,bet neturim galimybių.Vaikai kartu miega su mumis. Noretusi atskiro kambario.Tai kreipiuosi į jus gal kas turit kokių nereikalingų daiktų kurių nenaudojat ,mūsų šeimai pravęrstų,o gal kam liko iš po remonto medžiagų tapetų,ir t.t Galėtume įrengti vaikam kambarį ir būtume dekingi lb.
Ir gal rūbelių galėtu kas padovanoti
mergaites ugis 128-134cm,batų dydis 34
,berniuko ugis 122-128cm,batu dydis 31,32 .
Ačiū lb kad mane išklausėt dėkui.
Atsakyti
Kokios probelmos dėl močiutės namo ? Čia yra kokie nesiškumai dėl palikimo ar testamento, kad Jūs nežinote kiek ilgai gyvensite šiame name?
Atsakyti