Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės ant važiuoklių

sveiki,
nenusprendžiu kokį vėžimėlį pasirinkti. ar tuos visus siūlomus: 3 in 1, kur autokėdutė segasi prie vėžimėlio ratų, ar pirkti šiaip gerą autokėtutę atskirai.

Jei galit, mamytės, pasidalinkite patirtimi ar dažnai naudojatės tomis kėdutėmis ne automobilyje (t.y. važinėjat po miesta, parduotuves ir t.t) ar tiesiog parduotuvėje įsikeliat kėdutę į parduotuvės vėžimėlį ir to pakanka, o paskui nešatės rankoje.
Atsakyti
QUOTE(SILVIA @ 2008 04 23, 10:34)
sveiki,
nenusprendžiu kokį vėžimėlį pasirinkti. ar tuos visus siūlomus: 3 in 1, kur autokėdutė segasi prie vėžimėlio ratų, ar pirkti šiaip gerą autokėtutę atskirai.

Jei galit, mamytės, pasidalinkite patirtimi ar dažnai naudojatės tomis kėdutėmis  ne automobilyje (t.y. važinėjat po miesta, parduotuves ir t.t) ar tiesiog parduotuvėje įsikeliat kėdutę į parduotuvės vėžimėlį ir to pakanka, o paskui nešatės rankoje.

Mes turim Chicco triratį vežimuką. Autokėdutėj mažiulį nešdavausi parduotuvėj, o kartais ir lauke, kai reikėdavo kur nors vežtis ir ratus. Vieni ratai mašinoj užima daug mažiau vietos, autokėdutė labai paprastai prie jų prisitvirtina, o ir mažiulis gerai jausdavosi kėdutėj. Tik nesižavėkit labai įmantriais vežimukais, kurių sportinukas ( o jo ilgoausiaą laiką reikia) yra mažas, nes tie sportinukai mūsų sąlygomis, ypač žiemą, tikrai nepatogūs.
Rekomenduočiau pirkti Chicco triratį vežimuką, nes bent jau mes labai juo patenkinti. Ratai dideli, todėl bet kur galima pravažiuoti, vežimukas manevringas, labai lengvai vairuojasi ( ne viena kaimynė išbandė ir gyrė), nėra labai sunkus, ( aš užsinešu vežimą su vaiku jame, kuris sveria jau 12 kg, į antrą aukštą) vežimukas viduj platus, vaikiukui jame patogu buvo net ir žiemą. Aš nusipirkau papildomai kailinį vokelį, tai jame mažiulis laisvai ir patogiai net žiemą galėdavo miegoti ir nebijojau, kad sušals. Tai tokie pastebėjimai.
Atsakyti
na vat...isigijome vezimeli trys viename: vaziuokle , ant kurios kai noresime desime lopsi(1), autokedute(2), sportine dali(3).

kadangi patarimu de kedutes nelabai susilaukeme, matysime, kiek realiai tai pasiteisins.
Kiek mums reikes tos automobiline kedutes ant vaziuokles?!
Ziuresime, kiek daznai mes ja pasinaudosim. bet automobilines kedutes vistiek reikejo, taip, kad si papildoma jos funkcija nepamaisys, jei kartais sugalvotume smile.gif
Atsakyti
Nepasigailėsite kad pirkote tokį vežmą. Man asmeniškai ta kėdutė kuri dėjosi ant ratų buvo superinis dalykas. Prisegiai ant sėdynės, reikia uždėjai ant ratų (pvz kokiam akropolyje tikrai naudinga), reikia nusinšiai su ta kėdute kažkur. Kol vaikiukas toks mažiukas tai ta didžioji atokėdutė, kuri būna tik mašinoje, nepatogu. Nelabai ką daugiau ir pasiimsi į rankas apart vaikiuko.O su šita kėdute, kuri dedasi ant ratų, pasikabinai ant rankos, pasiėmiai pvz maišus grį-usi iš parduotuvės ir leki sau namo... Man tai super daiktas. Dar labai dideis išsigelbėjimas buvo kai ji pradėjo norėti matyti ne tik lubas, bet jau viską fiksuoti kas vyksta aplink, kai pradėjo rodyti norą sėdėti. Būdavo įkeli į tą kėdutę ir ramu.
Atsakyti
Man super, rekomenduoju 4u.gif vienas geriausių pirkinių, jei ne geriausias. Žodžiu, lopšiuką naudojom iki keturių mėnesių, o dabar vien su autokėdute varinėjam šilta, gera kaip vaikui viską matyt. O lengva kaip važinėt thumbup.gif atsidžiaugt negaliu ax.gif

pas mane BBC, trophy, creatis, windoo, opera 4u.gif
Atsakyti
tik kiek as girdejau leliukui ta padetis keduteje nera labai patogi- ta prasme negalima jo ilgiau nei pusantros- dvi valandas laikyti.
tipo nesveika stubureliui...butina keisti padeti.
Atsakyti
mes turejom deltim focus 3 in 1. tai pagrinde autokedute su ratais ir naudojom thumbup.gif vienai labai patogu varyt i apsipirkimus nes nereikia tyst kedutes rankose ar kraut i maksimini vezima,o ir vaiko snaudziancio nereikia iskelinet is kedutes i vezima. man tai buvo super daigtas, negalejau juo atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
turim maxi-cosi kedute ir quinny buzz bei quinny zapp vezimelius, tai galiu pasakyti, kad jeigu nebutu quinny zapp, tai nelabai ir naudociau tos kedutes ant buzzo vaziuokles, nes tiesiog reiktu kaskart ja nesti i masina ir siaip ji didesne, parduotuves dabar erdviais pravaziavimais nepasizymi, tai irgi sunkiau su buzzu tilpti. Tas musu zapp'ukas gyvena masinoje, todel tikrai labai patogu ir labai naudojame maxi-cosi ant zapp'o.

su pirmu vaiku turejau Graco su kedute, bet ten ji ant viso universalo kraudavosi, tai beveik ir nenaudojau, nors vezimas manevringas, bet jau svoris gaudavosi labai didelis. Todel man paprasciau buvo vaika i kengura isikelti.


Atsakyti
turim chicco 3in1 vezimeli,tai auto kedute ant ratu buvau pritvirtinus tik 2 kartus,man buvo patogiau visa lopsi tvirtint,ir vaikuciui taip geriau,o kai paaugo tai sedima dalim visad naudojomes,kedute likdavo pritvirtinta automobilyje
Atsakyti
o as kaip tik girdejau kad tokia padetis vaikeliui nekenkia, o netgi yra labai artima - jis juk 9 menesius pilve ne issitieses gulejo. nors musiskis po max 1,5 val. pats muistytis pradeda...
beje, ar nesusiduret su problema - keduteje (turim maxi cosi) vaikas labai prakaituoja (ypac kai dabar taip karsta)... nors masinoj ir nustatom tempratura vesia, bet visa nugaryte slapia buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgozhka: 28 liepos 2008 - 21:51
mes labai naudojam tokią kėdutę. Mano panelei tuoj 11 mėn, džiaugiuosi, kad dar telpam į pirmąją kėdutę, turim Peg Perego, ji didesnė nei kitos, kai ji man užmiega aš ją įsidedu į vežimą ir galiu eiti kur noriu, na dabar jau taip nebedarom, nes miega jautriau bet atvažiavus pas senelius, aš ja lengvai išsiimu ir dedu į vežimą, tada nuvežu į pavėsiuką ir mes skaniai toliau sau miegam. Nes ir žiemą naudojom, dėjom ant vežimo jei ėjom į pard. Na dabar neįsivaizduoju kaip be jos bus smile.gif nu bet reix pratintis smile.gif
Atsakyti
pirma kart girdziu apie tokias smile.gif
Atsakyti