QUOTE(kobryte @ 2008 03 24, 23:43)
Noriu pasiulyti mano sunaus pamegta pyraga aişku Turkiska
APELSİNU PYRAGAS /2 alkaniems- 4 sotiems sveciams/
3 Kiausiniai
7 saukstai miltu
7 saukstai cukraus /as dedu tik 5/
1 Apelsino tarkuota zieve
1 apelsino sultys
1 arb saukstelis kepimo milteliu
Viska gerai ismaisom supilam i karsciui atsparu inda ,kepam 170 C apie 30 min.İskepus palieku atausti,supjaustau porcijom ,bet neisimu is kepimo indo ir tuo metu paruosiu sirupa,kuriam reikia
1 apelsino tarkuotos zieves
2 apelsinu sulciu
4-5 saukstu cukraus
siuos produktus sudejus i puodu uzvirinu ir uzpilu ant vesaus pyrago. Palieku per nakti. Paprasai darau dviguba porcija,nes neuztenka
Skanaus
APELSİNU PYRAGAS /2 alkaniems- 4 sotiems sveciams/
3 Kiausiniai
7 saukstai miltu
7 saukstai cukraus /as dedu tik 5/
1 Apelsino tarkuota zieve
1 apelsino sultys
1 arb saukstelis kepimo milteliu
Viska gerai ismaisom supilam i karsciui atsparu inda ,kepam 170 C apie 30 min.İskepus palieku atausti,supjaustau porcijom ,bet neisimu is kepimo indo ir tuo metu paruosiu sirupa,kuriam reikia
1 apelsino tarkuotos zieves
2 apelsinu sulciu
4-5 saukstu cukraus
siuos produktus sudejus i puodu uzvirinu ir uzpilu ant vesaus pyrago. Palieku per nakti. Paprasai darau dviguba porcija,nes neuztenka
Skanaus
Skanus pyragas, siandien ryte issikepiau ir visas su kava suejo
