QUOTE(kobryte @ 2008 03 24, 23:43)
Noriu pasiulyti mano sunaus pamegta pyraga aişku Turkiska
APELSİNU PYRAGAS /2 alkaniems- 4 sotiems sveciams/
3 Kiausiniai
7 saukstai miltu
7 saukstai cukraus /as dedu tik 5/
1 Apelsino tarkuota zieve
1 apelsino sultys
1 arb saukstelis kepimo milteliu
Viska gerai ismaisom supilam i karsciui atsparu inda ,kepam 170 C apie 30 min.İskepus palieku atausti,supjaustau porcijom ,bet neisimu is kepimo indo ir tuo metu paruosiu sirupa,kuriam reikia
1 apelsino tarkuotos zieves
2 apelsinu sulciu
4-5 saukstu cukraus
siuos produktus sudejus i puodu uzvirinu ir uzpilu ant vesaus pyrago. Palieku per nakti. Paprasai darau dviguba porcija,nes neuztenka
Skanaus
APELSİNU PYRAGAS /2 alkaniems- 4 sotiems sveciams/
3 Kiausiniai
7 saukstai miltu
7 saukstai cukraus /as dedu tik 5/
1 Apelsino tarkuota zieve
1 apelsino sultys
1 arb saukstelis kepimo milteliu
Viska gerai ismaisom supilam i karsciui atsparu inda ,kepam 170 C apie 30 min.İskepus palieku atausti,supjaustau porcijom ,bet neisimu is kepimo indo ir tuo metu paruosiu sirupa,kuriam reikia
1 apelsino tarkuotos zieves
2 apelsinu sulciu
4-5 saukstu cukraus
siuos produktus sudejus i puodu uzvirinu ir uzpilu ant vesaus pyrago. Palieku per nakti. Paprasai darau dviguba porcija,nes neuztenka
Skanaus
Skanus pyragas, siandien ryte issikepiau ir visas su kava suejo tik mazai as tame sirupe laikiau, reikes kita karta dviguba porcija daryti ir per nakti palaikyti.