Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 30, 16:33)
O kur jus ja naudosit?

cukrinei masei
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:39)
cukrinei masei

Tai recepte berods raso,kad 60ml vandens reikia naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 18:39)
cukrinei masei

PASTILAŽAS skirtas tortu dengimui

1 val. š. (nubrauktas) želatinos,
60 ml. vandens
1 a. š. citrinų rūgšties
3 v. š. dirbtinis medus
500 g. cukraus pudros
120 g. krakmolo
5 val. š. aliejaus

Želatiną užpilti vandeniu, išbrinkinti.
Pudrą su krakmolu sumaišome, persijojame. 1/3 ar mažiau sauso mišinio įdedame į dubenį, kuriame maišysime masę, nesusidėti visko iš karto.
Išbrinkus želatinai, išlydome, dedam citrinos rūgštelės, pilam medų, išmaišom iki vientisos masės, maišant supilam į 1/3 jau atsidėto sauso mišinio palaipsniui susidedam likusį sausą mišinį, įsiminkom aliejų.
Masė laikoma plėvelėje sandariai suvyniota kambario temperatūroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 30 gegužės 2013 - 17:45
As kazkoki kitoki recepta turiu nusirasiusi, be krakmolo, citrinos rugsties ir be medaus. Butent ir vadinosi cukrine mase.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2013 05 30, 14:22)
Labai prasau pagalbos.  verysad.gif  Padariau turtinga kavos torta, dabar ziuriu, kad karamelis sluoksnis nera visiskai sustinges  ir biskuti lenda is "sonu" kremas sad.gif dariau tiramisu ant virsaus, ir viska norejau dengti pastilazu, nes torta darau savo sunelio krikstynoms. Tuoj apsiverksiu, nes esu visiskoje nevilty ka toliau daryti. Beje darau du tortus dviaukscius,negaliu tiesiog nauju daryti  cray.gif  padekit senbuves labai prasau  verysad.gif

dabar galvoju, gal vienintele iseitis deti svori ant torto ir kad perteklius iseitu , pro sonus, kaip manote?

jau patare likta, as ir panaciai siulyciau, jei kalbat apie karamelini sviestini is turtingo kavos torto tai matyt pylete perdaug kavos, jei imanoma nuimti biskvita, issimti krema ir dadeti jau isplakto sviestuko arba iplakti dar rududu, kremas sustandes. Kitu atveju jis eis perkrastus ir pus torto sonus.
Atsakyti
na daugmaz viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 30 gegužės 2013 - 17:55
kad kremas nesuskystu turtingame kavos,as i krema pilu tokia''kosyte''.6arb s kavos kruopeliu+4arb s skystos kavos(kuria suliesiu torta)
Atsakyti
KEPEJELES ,PRASAU pagalbos smile.gif patarkit
Darysiu dvieju aukstu torta juodaji miska ir varskini gaivumeli su persikais.kuri geriau det apacion ,o kuri i antra auksta kelti? g.gif
Is anksto ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 30, 00:37)
Gyvatele, giliukai graziai ziurisi smile.gif  Dar paklausiu- kokiu budu darete kito tortuko emblema? 4u.gif Tos emblemos man tikras galvos skausmas doh.gif


Emblema piesiau per kalke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:47)
As kazkoki kitoki recepta turiu nusirasiusi, be krakmolo, citrinos rugsties ir be medaus. Butent ir vadinosi cukrine mase.

Tai jeigu tik pudra ir zelatina,tai tokia mase neapdengsit torto,ji skirta dekoracijom lipdyt.Labai greit kieteja ta mase ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti