[quote=Dianaaa1215, === labai mielas krikstinu tortukas
[quote=ingridasir, === super fainas kamuolys

bet ir kruopstumo pas tave su tais uzrasais

super tortai
[quote=Murciux, === labai fainas valgomas tortukas

drugeliai nuostabus
[quote=ramune.v, === tortukas paradas

bet su peledziukais fainuoliskas
NEVUTES === su gandriuku

tiek kruopstumo
Papildyta:
QUOTE(punkis @ 2013 05 22, 08:55)
Labas rytas kepėjos. Iš pradžių pasirodau savo šiokį tokį darbelį
šokoladinis, apie 2 kg
o dabar noriu paklausti:
kepu labai nedidelį tortuką, kurio šonus puošiu beze, o viršų marshmelows mase. Kadangi viršus bus labai nedidelis, tai pagalvojau jei masę uždėčiau ant viršaus aptepto beze (kad nesidaryti sviestinio kremo).
kaip sunku man tokio tipo tortukus daryti
ant beze , manau kad tirptu mase, nes gifureles visada suminksteja, kai pastovi ant virsaus. Bet yra beze su sviestu, nesu bandziusi, bet manau kad turetu buti skani ir geras kremas po mase zinute 136
http://www.supermama...?...&p=47494301
Papildyta:
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 22, 20:55)
Jo , cia bus gvazdikeliai , kiekviena atskirai priklijota.
gal daryk tokiu principu sijona
http://cake.corriere...vale/#more-1808