Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

Pasiteisino Savicko sporto klubas. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
gal kas lankosi gym pliuse madoj? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Esu buvusi pačiam pirmam gym pliuse tik ne madoj, bet  ten prie buvusio sostinės turgaus. Buvau pasiėmusi mėnesio narystę tai galiu pasakyti, kad darbo dienom pirm-ketv. po darbų 17-20 val žmonių būdavo kosmosas, visur tekdavo palaukti prie takelių, laiptelių, dviračių net mažesnių svorių pritrūkdavo ir tekdavo prašyti pasidalinti :/ tai ką žinau kai tikslas greitai pasportuoti tai greitai nelabai pavykdavo savo programos praeit smile.gif bet pliusas, kad jie dirbo  24/7 tai galėdavai ateiti bet kada kitu metu kai tuščiau.
Atsakyti

Sveiki, gal yra norinčių lankyti sporto klubą Gym+, Žemaitės g.?

Norėčiau perrašyti savo sutartį, kadangi jau senokai nebelankau ir artimiausiu laiku neplanuoju lankyti, o sutartis baigsis tik 2019 m. sausio 21d., tai už nutraukimą man reikia susimokėti pinigėlių arba galiu perrašyti sutartį kitam žmogui ir tada nereikės mokėti už netesybas. Tai labai norėčiau, kad atsirastų žmogeliukas, kuris norėtų lankyti šį sporto klubą ir toliau mokėtis už jį. 

Pats sporto klubas man labai patiko, viskas tvarkinga, švaru, didelis plotas, daug įvairių treniruoklių.

Atsakyti
Jeigu kas norėtų vnk. apsilankymų Impulse, tai parašykite PM, kaip tik turiu keliolika pakvietimų.
Atsakyti
Sveikos, merginos, reikia patarimo, Vilniuje, kas kokį sporto klubą rekomenduotų, kur treneris sudarytų programą stuburo problemų turinčiam žmogui?
Atsakyti