Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Senoji tema

VISA AKTUALI INFORMACIJA
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2013 04 30, 22:51)
sveiki,
norejau paklausti, kaip yra istikruju,ar pirma pinigelius perveda ar pirma VMI paskaiciuoja ar tikrai neisnesa 525lt.?
nes as praita savaite buvau socialiniam ir ten mane prigazdino,kad man teks viska grazinti,jai pasirodys,kad man nepriklauso.
kazkaip idomiai pirma duoda o poto reikalauja ,kad grazintum g.gif

Pirma Jums perves, o kitais metais skaiciuos, ar tikrai priklause, ir jei vistik nepriklause - teks grazinti viska, ka gavote per metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*L*K: 30 balandžio 2013 - 22:13
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 30, 23:15)
Senoji tema

VISA AKTUALI INFORMACIJA
Papildyta:
Pirma Jums perves, o kitais metais skaiciuos, ar tikrai priklause, ir jei vistik nepriklause - teks grazinti viska, ka gavote per metus.

aciu,kad taip greit atraset
nu bet kas per nesamones,ziuri is praitu metu doh.gif paskaiciuoja kitais metais ir jai ka grazink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 04 30, 23:26)
aciu,kad taip greit atraset
nu bet kas per nesamones,ziuri is praitu metu doh.gif paskaiciuoja kitais metais ir jai ka grazink lotuliukas.gif

Siu pinigu apskaiciavimas is viso yra absurdiskas visom prasmem. Deja, projektas, kuri parengeme ir pasiuleme savivaldybei, ir kurio pagalba butu ir tevams palankesne situacija, ir savivaldybes lesos sutaupomos, nesudomino valdininku unsure.gif
Atsakyti
kad nesąmonė tai tikrai, ačiū už pagalbą, vis vien nesigaus mums dėl dekreto, išmoką vaikui gavom jau šiais metais smile.gif sakykit dabar prisidirbau sau bėdos, dabar kad atšaukt tą prašymą skirt pašalpą, būtina važiuot į tą skyrių, ar gal galima kur pasiskambint? :/
Atsakyti
QUOTE(Greta1988 @ 2013 05 02, 09:12)
kad nesąmonė tai tikrai, ačiū už pagalbą, vis vien nesigaus mums dėl dekreto, išmoką vaikui gavom jau šiais metais smile.gif sakykit dabar prisidirbau sau bėdos, dabar kad atšaukt tą prašymą skirt pašalpą, būtina važiuot į tą skyrių, ar gal galima kur pasiskambint? :/

Paskambinkit i ta skyriu,kur pildet prasyma.
Atsakyti
aba diena,
esu šoke unsure.gif gavau laišką, kad man galimai neteisetai ismoketi vaiko ismokos pinigeliai unsure.gif ir uz 1,5metu priskaiciuota visi grazintini, tai kur teisybe jei skyre mate pajamas per kompiuterine sistema nk neslepiau pajamas visas mate prie manu akiu atsispauzdino is VPA gaunamus pinigelius ir db še tau kad nori unsure.gif
cia kiek suprantu mano irgi tokia situacija kaip aprasancios merginos bet as tai jau juos gavau ir isleidau buciau zinojus tikrai nebuciau net ejus pildyt doku, o nesake kad praeitu metu skaiciuos o pinigus duoda db nu tikrai keista sistema unsure.gif tai db reikes man juos grazint??? unsure.gif nu ot dora mama buvau ir pirkau vaikui kiekviena menesi saziningai po kazkokia smulkmena nes sakau jau vaiko pinigai o db nelaime doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGusta: 03 gegužės 2013 - 15:58
QUOTE(MeGusta @ 2013 05 03, 16:56)
aba diena,
esu šoke  unsure.gif gavau laišką, kad man galimai neteisetai ismoketi vaiko ismokos pinigeliai  unsure.gif ir uz 1,5metu priskaiciuota visi grazintini, tai kur teisybe jei skyre mate pajamas per kompiuterine sistema nk neslepiau pajamas visas mate prie manu akiu atsispauzdino is VPA gaunamus pinigelius ir db še tau kad nori  unsure.gif
cia kiek suprantu mano irgi tokia situacija kaip aprasancios merginos bet as tai jau juos gavau ir isleidau buciau zinojus tikrai nebuciau net ejus pildyt doku, o nesake kad praeitu metu skaiciuos o pinigus duoda db nu tikrai keista sistema  unsure.gif tai db reikes man juos grazint??? unsure.gif nu ot dora mama buvau ir pirkau vaikui kiekviena menesi saziningai po kazkokia smulkmena nes sakau jau vaiko pinigai o db nelaime  doh.gif

Na tai va, esate tas pavyzdys, kuri mes aptariame jau ne pirma karta - niekas tu pajamu, kokias mate, neskaiciavo - viska turi pasiskaiciuoti pats prasantysis pasalpos ir tik jei tikrai neiseina 525 zmogui, prasyti vaiko pinigu. Jus savo parasu patvirtinate,kad tikrai Jums tie pinigai priklauso, o ar priklause, visus popierius (ir kaip Jus sakote - viska kompiuterineje sistemoje) tik po metu tikrina VMI. Ir visiems,kurie pateike neteisingus duomenis, tuos pinigelius reikia grazinti,net jei jie jau ismoketi..
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 05 03, 17:04)
Na tai va, esate tas pavyzdys, kuri mes aptariame jau ne pirma karta - niekas tu pajamu, kokias mate, neskaiciavo - viska turi pasiskaiciuoti pats prasantysis pasalpos ir tik jei tikrai neiseina 525 zmogui, prasyti vaiko pinigu. Jus savo parasu patvirtinate,kad tikrai Jums tie pinigai priklauso, o ar priklause, visus popierius (ir kaip Jus sakote - viska kompiuterineje sistemoje) tik po metu  tikrina VMI. Ir visiems,kurie pateike neteisingus duomenis, tuos pinigelius reikia grazinti,net jei jie jau ismoketi..

o ka reiskia neteisingus duomenis jei viskas apie musu seimos pajamas matoma ir ant galu galo sakiau nezinau ar tikrai priklauso sakau jus paskiciuokit nes sakau gali buti ant ribo sprie mano akiu atsispauzdino mano metines pajamas paziurejo vyro ir sako na gausit ir gavau ir nesake kad metus paliakyk saskaitelej o paskui jau leisk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 05 03, 17:09)
o ka reiskia neteisingus duomenis jei viskas apie musu seimos pajamas matoma ir ant galu galo sakiau nezinau ar tikrai priklauso sakau jus paskiciuokit nes sakau gali buti ant ribo sprie mano akiu atsispauzdino mano metines pajamas paziurejo vyro ir sako na gausit ir gavau ir nesake kad metus paliakyk saskaitelej o paskui jau leisk  unsure.gif

Jie mato draudziamas pajamas,o ne kiek jus i rankas gaunat.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 03, 17:18)
Jie mato draudziamas pajamas,o ne kiek jus i rankas gaunat.

tai kaip man susiskaiciuot savo pajamas? blush2.gif
nes gali buti ne mano klaida ir is ju puses man tereikia irodyti kad man tirkia jos priklause bet tik kyla klausimas tada kokia suma man skaiciuoti jei mato kt suma nei as gaunu i rankas
nes ir ji kai atspauzdino pajamas jos tikrai buvo mazesnes nei as gaunu i rankas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 05 03, 17:24)
tai kaip man susiskaiciuot savo pajamas? blush2.gif
nes gali buti ne mano klaida ir is ju puses man tereikia irodyti kad man tirkia jos priklause bet tik kyla klausimas tada kokia suma man skaiciuoti jei mato kt suma nei as gaunu i rankas
nes ir ji kai atspauzdino pajamas jos tikrai buvo mazesnes nei as gaunu i rankas  g.gif

Cia jau reikia ziureti arba isklotines banko arba deklaracija 2012 metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 03, 17:56)
Cia jau reikia ziureti arba isklotines banko arba deklaracija 2012 metu.

na banke tai ir matysiu tiek kiek gaunu i rankas g.gif
kaip tos draudziamosios pajamos turetu atskirai pasimatyti?
as atsidaeiau deklaracija ir padalinus pirmam langeli nurodyta suma is 12men. gaunu didesne suma nei gaudavau i rankas, tai ir kyla klausimas kaip paskaiciuot tas draudziamasias pajamas?
Atsakyti